Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Ма ко няма как да остана (освен ако не опъна в двора палатката), ама като се върне мъжа и това ще се случи вече в няколко двора видях че са го направили при наличието на къщи, а ние сме със съборетина която може да се срути върху на.
Ама с работата на мъжа ми не остава време да  започне с строежа.
За краставичките първите свършиха (маносаха се и ги изкорених днес) и засях нови,  та следващите ще са когато станат.
Продължавам с дялкането на кореноплодни .
Дребния поръча супа топчета та мисля да пусна малко вътре да видим как ще се приеме.

# 121
Добро утро.
Джейми, какво е дялкане на кореноплодни и защо се прави? Може и другата селянка Валето да ми отговори.

# 122
Добро утро, банда!

Минавам набързо. Много задачи, много срещи и приятели. От маса на маса и след това пак на маса. Сега имам и гости вкъщи. Все е било лудница, ама като тази година не е. А мм си е още там, не ми се мисли и той като дойде какво ще е. (Ох, къде е онзи емотикон с въртящите се очи?).

Ма ко - ще съм в София баш като си в Арбанаси, ама пак ще идвам по някое време август, дано се засечем.

Ставам, че гостите започнаха да се разбуждат. Hug

# 123
  • при късмета
Добро утро!
Повредила съм се нещо, че да стана по това време.
Смърфи, дано другия път се видим.
Джейми, какво е дялкане на кореноплодни и защо се прави? Може и другата селянка Валето да ми отговори.
Стърже или реже моркови за фризера.

Чакам за трети път един и същи куриер, но му казах най-късно до 10ч., че после ще оставя шефа при майка и ще ходя да се сплета.

# 124
Ясно.
Смърфи, после ще си почиваш.....След ваканцията.

# 125
  • Великобритания
Ма ко - - видях снимките , много яко е станало хах , кефи ме
Лейди - още не се е разписала от Бг земя
аз днес съм като труп , хич ме няма , толкова отпаднало не ми е било , кръвното беше високо , уж го свалих , ама не минава , и едно главоболие ме мъчи ..мани мани , да става време да си лягаме да спим , че да минава

# 126
  • при късмета
Мими, мерси Hug
Сложих всички по леглата, но след малко и аз отивам. Днес 3 пъти излизах и трите пъти точно колкото да хвана дъжда.
На влизане във фризьорския салон, гледам, че собственичката ме гледа уплашено и казва "никой да не излиза". Едва се добрах до там, за секунди стана такава буря с толкова силен вятър, помислих си, че нещо се е смахнала. Оказа се, че точно съм влязла и след мен е паднало стъкло от бурята точно пред входа на салона.
Поне шефа прибрах по сухо.

# 127
  • Бургас
Ма-ко,прекраснице,къде са тези бури,защо все подминават Бургас? newsm78
Моят мъж и син заминаха за два дни и имам чувството,че два тона негативна енергия се изнесе от къщи.
Днес ходих на зъболекар и лекарката ме успокои с целувка.Много мило ми стана и ме успокои повече от упойката.Тя ми е приятелка,да не си помислите нещо.Мисълта ми е какво прави един мил жест. Grinning
Още не ми се спи.Като ги няма тия два тормозника имам енергия за едно село.Иначе съм като парцал.
Ще си пусна още малко музика и лягам.
Лейди не се обажда.Ангелчето съвсем се изгуби диването. Grinning

# 128
Мимито, къде видя красотите на Ма ко? Ма ко, що така аз не ги виждам?
Добро утро!
Славе, дишай сега! Дишай! Сега ти се е паднало!
То и Вио маа некъде гащи и ни забрави!

# 129
  • при късмета
Добро утро!
Славе, почини си. Може пък баща и син да вземат да се разберат и да ти спестят малко напрежение. 4-5 години не съм минавала през Бургас, за следващия път задължително ще ти се обадя, дори само да минавам.
Мария, сплетох си косата в обичайната ми лятна прическа и за това говорят. Снимките са във ФБ. И Вио се подмотва там на един хамак си чете книжка на морето. Ще ѝ се разсърдим, пък Smirk
Калинчееееее, драсни нещо преди да хванете горите

Хладно е при нас, но ще изведа малко шефа и после ще мисля какви ще ги върша днес.

# 130
  • Великобритания
На Вио и аз завидях за хамака , Божеее откога не съм се излежавала така на хамака , на сянка
едно време на село имахме огромен орех , отдолу ни вързваха хамака и с приятелката ми по цял ден там си лежахме , играхме , четохме книжки , пиехме студена домашна лимонада и естествено нагъвахме дебели филии от селската фурна с олио , сол и червен пипер отгоре .. Ехх размечтах се рано рано .. Ама ми липсва това старо време Simple Smile

# 131
Мими, като каза хляб от селската фурна се сетих за Одрин. Сега като бяхме в някакъв момент леко объркахме пътя и влязохме в една фурна да питаме за посоката. И като ни удари една миризма точно на селския хляб от едно време, направо слюнките ни потекоха. И хлябовете наредени на тезгяха, едни такива кръгли и леко напукани отгоре, с дебела коричка отдолу... Ама пусто нали сме всички на диета, само се облизвахме като котараци. След това съжалихме, че не си взехме, м**ната му на диетата, кога пак ще яде човек такова нещо. Купих си тяхното кисело мляко, ами няма такова тук. То един каймак отгоре, страхотен вкус. Blush

Днес вече капитулирам. Снощи пак на маса до ранните часове. Сега гледам с едното око и кафетата не помагат, а имам среща с дружка довечера и май ще я откажа. Blush

# 132
Смърфиии спри се бе жена.И ти си човек,почини си малко. Laughing
А за хляба  друга работа нямахте ли,ще ме карате да правя и аз.Ама ме мързииии.
 Ма ко супер си така,а тая буря къде е тук за сега се разминаваме.
Славе почивай си и не се ядосвай.
Аз  днес излезнах да си напазаря и заврях.Първо стоях и чаках доста време такси,ама заради тия ремонти е ад по града,на всякъде затвориха улиците .Второ се натоварих  ама скоро няма да изляза да пазаря без колата.Взех сирене,кайсии,праскови и едни едри сливи ,та сега нагъвам плодове.

# 133
  • при късмета
Тя бурята беше вчера. Дъжда беше малко, но такъв ураганен вятър се раздуха. Добре, че и той беше за малко, че не знам какви щяха да са пораженията. Хвърчаха крила на прозорци, табели уж здраво хванати, стоят си по местата от доста време, беше ужас. Вчера на обяд беше. После дето се изсипа дъжда беше отделно.

Цял ден сме навън с шефа. Ходих да си търся къси панталони, ама не си намерих. После той ме завлече до КФС, че отдавна не беше ходил, обядвахме и продължихме с магазините. после се видяхме с нашите приятели, които се върнаха от Англия, та и през тях минахме. Донесли са му за подарък очила за виртуална реалност и е голяма радост.
Ставам, че тепърва трябва да готвя за вечеря. Вчера ми се размина, но днес няма на къде

# 134
Привет момичета,

Валенцето, Преди да лакираш бих предложила малко да изшкуриш, ако има с какво и ако е възможно де, че лакът да навлезе в порите.

Славче, Разбирам те, емоционалната почивка е незаменимо нещо, но рядко се случва.

Смърфи, Приятна ти почивка в родината!

Ма ко , Курбан ще даваш. Няколко пъти се заричам и после забравям...

Нямам опит как се пише до всички, така че да не засегна някого. Чета, уча се Simple Smile

На всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт