Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 769
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • при късмета
Добро утро!
Може ли в събота да станеш в 8ч.? Днес ще изчакам мъжа ми да свършат това, което се запланували и ще го самообеся Rage

Вио, да ви е жив и здрав Ванко! Много да го слушате

Ние и за днес наредихме задачите, да видим с изпълнението как ще сме, че не можем само двамата

# 376
Вио, Честит рожден ден на Ванко! Да ви е жив и здрав, много усмихнат и послушен!
Мари, весело море!
Лейди, благодаря! Даммм, бяло и куче... Нашия хубавец изкара 10 нощувки в кучешки хотел. Сега е залегнал пред входната врата и дебне да не започнем да събираме багаж отново. И един такъв послушен...Simple Smile

# 377
Вио, много здраве на Ванко! Да расте с много бели, безгрижни игри и усмивки.

# 378
Вио много здраве за порастналото детенце! Надявам се сте имали хубав празник!
Мария накисни се и заради мен! Абе то и рецепта за ликьор от къпини имам, ама трябва слънце Smile
Днес ги желирах с кисело мляко - стана отново страхотен десерт.
Лека вечер ви желая!

# 379
Ооо, панакота, а? Одобрявам!
Добра неделна утрин!

# 380
Завърнахме се. Вече официално мога да кажа, че почивката свърши, но местните се грижат за нас - и утре го обявиха за почивен, че се били представили невероятно добре на някаква Азиятска олимпиада. След това има още 3-4 почивни дни до края на месеца. Луди хора...JoyJoyJoy

Бали много ни хареса, като съм готова със снимките, ще ги споделя.Hug

Калинка - не съм ги пробвала още продуктите, ама много ги хвалят из нета, та ще ги видя скоро.

Вио - жив и здрав да е Ванко! TadaBalloonTada

Отивам да оправям багаж. Минахме и през магазина, че в хладилника нямаше и едно яйце.

# 381
Добро утро Simple Smile
Ето кафенце от мен
Много ми се искаше да го опитам , но предвид как ми действа само му се радвах отстрани.
Вио  жив и здрав да е Ванко !
Хортензия всичко ще бъде наред .( липсва ми гушкащия емотикон)
Имам всичко на всичко още два дни  и от четвъртък съм на работа.
Домашните на големия са до никъде, списъка с книги е до половината.
Дрехи за първия учебен ден има само първокласника ( или поне така се заблуждавам ), днес трябва са отметна много неща , а компютъра ми снощи пак блокира... Сега се чудя как да си запазя информацията , ама не мога все с флашките да се разправям.Още не съм прехвърлила всички което уж докато го оправим бяха прехвърлила на лаптопа.
И а са не е само кафе ето и питката със сирене от тази сутрин

# 382
Добро утро!
Благодаря, момичета, че не сте ни забравили Hug Мен никаква ме няма напоследък, ма то голямо препускане, голямо нещо с тия нашите морета. Вчера прибрахме караваната, и вече ми липсва...луда работа. Иначе самият рожден ден го изкарахме на морето, тъкмо закрихме сезона и така. В чудо се бях видяла как да помъкна торта от тук и да я опазя два дни, ма намерихме сладкарница и в крайна сметка имаше и торта, и фоерверки, и подаръци...рожденикът беше много щастлив. Което всъщност е най - важното, все пак човек не става всеки ден на 6, налЕ Simple Smile
Мушкат, стискам силно палци и много те мисля!
Лейдибърд, много съжалявам че не успяхме да се видим.
Ма ко, специални поздрави и прегръдки за вас Purple Heart
Писе, дано ви оправят проблемите с водата, че е някакъв ужас това, което описваш.
Смърфи, чакам снимки от Бали Wink
Плами, честита ви студентка, да ви е жива, здрава и много успешна!

# 383
Хортензия, стиснати палци!

# 384
Добро ви утро и от мен! За мен стана вече следобяд, огладнях, ама чакам мм да се върне от офиса (уж отиде само за 2 часа) и да обядваме.

Хорти - моя приятелка премина през същата операция на същото място пролетта. Махнаха само единия лоб, възстанови се много бързо, дори не е на хормони. Стискам ти палци, всичко ще е наред! Hug

Джейми - вземи си външна памет и си качи нещата там.

Отвратителни емотикони. Triumph

# 385
Привет и от мен.
Хортензия стискам палци да минава и бързо да се възстановиш. Hug
Джей прекрасна питка,а кафето....Послушай Смъфи и аз много ме е страх да не загубя информация ,най вече снимки.Че така заминаха едни от вирус в лаптопа,кодира ги и край. Confused
 Вио браво на теб,пак си се справила с организацията ,сега чакам да се похвалиш и с нова къща.
Ние рано втора седмица по ред понеделник съм при личната за рецепти,ама тоя път и мм беше за профилактичен и му даде изследвания ,платих и аз още едно та поне всичко да проверя. Laughing Оправихме се бързо,взеха му кръв и се прибрахме.Пих кафе и подхващам плетката,че ядене има и няма да готвя.Снощи такава буря имаше ,а днес топло и задушно.
Успешна и спорна седмица ви желая. bouquet

# 386
  • при късмета
Добро утро!
Хортензия, всичко ще е наред! Мислим те, дано имаш нет в болницата Hug
Смърфи, при вас почивни дни, а тук ги отрязаха и вече не се сливат. Иначе септември в началото и края се събираха понякога и по седмица. Браво, че ви е харесала почивката
Джейми, мислех, че от по-късно тръгвате на работа. И шефа е назад с книгите, сега уж започна повече да чете. Домашни добре, че нямат.
Вио, мляс

В събота поне успяхме да сложим перваз на шефа в стаята под прозореца. Толкова малоумно е сложена изолацията тук, че направо не знам кой я е правил. Под дограмите няма перваз, а изолация, която е и отгоре на равното. Запушили са даже дупките за конденза на дограмата. Да, ама градушката е изровила мазилката и стои на мрежа само, при това се е отлепила логично от самата дограма и при порой водата отива право м/у изолацията и стената. И още по-логично избива отвътре поради невъзможност да излезе през изолацията. В стаята на шефа обаче трябваше да се махне големия неподвижен прозорец, за да изрежем стереопора и да сложим перваза, защото отваряемо крило има само от едната страна. Мислех, че ще е много работа, но те го направиха за половин час. Но нямаше да мога аз да помогна на мъжа ми, нито да го свърши сам, заради свалянето на стъклопакета, доста е тежък. Поне го измих отвън като хората. И успяхме преди дъжда, а го даваха да вали чак в неделя.
Не знам и какво да готвя, а само това трябва да измисля. Може и да си го спестя, че ибез друго така се порязах, че не мога нищо да пипна.

Гушки на всички Hug

# 387
От 7 ч. чакам да ме приемат, още не са. Благодаря, че ме мислите.

# 388
  • гр.Варна
Лейди на общежитие е девойката.Успя да се вреди точно в това което хареса най-много.Самостоятелна стая с кухненски бокс , баня и тоалетна за 250 евро.В тази цена влиза тока и водата.Има хладилник,два котлона,шкафове,бюро ,маса и легло.Понеже тя искаше фурна за да си прави баница  Joyзатова купихме.Друга техника няма да мъкнем нататък.Ама другите неща............възглавници,зазивки,чаршафи и , ей такива нещица.Отделно домакинство  bowuu Австрийско Rolling Eyes
Вио честит ти рожденик на патерица.Да расте здрав и усмихнат.
 Praynigза Хортензия.
Аз вече броя дните до 15.09 за да стегна куфарите и да забегнем към Кушадасъ , че тая година ми се отели вола.Искам да опна крака на басейнчето с коктейл в ръката и никой да не ми говори ,да не ме пита нищо и да не иска нищо.А дано.За жалост отиваме само тримата ,без студентката.
 Hug Hugна всички.

# 389
Добро утро!
Хортензия да минава бързо и успешно!
Джейми страхотна питка си направила! Сега ми се допи турско кафе Grinning трябва да си взема ситно смляно...
Плами супер е с общежитието! Ще се справи девойката!
Вио догодина живот и здраве съм решила само в срещи и почивка да си изкарам времето в Бг.
Ма ко добре е, че преди зимата сте разбрали проблема и сте го отстранили. Гадно е, ама пък е за хубаво!
Почват ученическите страсти Rolling Eyes Моя няма ни домашни, ни списък с книги...а тази година му е важна...иска да ходи на училище, ама не му се учи...Сега в сряда ще е първия учебен ден. Иначе няма какво да го приготвям - купих униформите и обувките, раницата от миналата година+кутията за храна са все още здрави, дори не си е загубил калкулатора.... Днес ще го водя на профилактичен преглед при стоматолога и май ще трябва да извади единия кътник, че малкия не се справя сам, а другия доста е израсъл.
Усмихнат ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт