Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 772
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • при късмета
Привет!
Плами, да сте заедно още няколко пъти по 20 и занапред само приятни емоции!
Смърфи, приятна почивка, да снимаш
Писе, ето защо ви спират водата, ти взе хляба на консервните фабрики Joy
Джейми, честита прическа!
Калинче, уреди ли младежа с униформа?
Мария, Hug

И днес никакви не ги свърших. Сетих се за един мебелен магазин до старата работа и сутринта се хукнах натам да видя какво има. Оказа се, че отдавна не е мебелен магазин, не е като да не съм минавала, но кой да гледа, като не ми трябва. Накрая финиширах при бившия шефа, да се видим, та откарах до 14ч. Прибрах шефа от баба му и сега си влизаме.
Накрая ще се откажа да търся портманто и ще чакам някое самО да ме намери Joy

# 361
Привет ,вече съм у дома Simple Smile
Плами ,честита годишнина !
Че прическата е свързана с посещение на мама , там си имам една баба фризьорка да  е жива и здрава много добре ме прави жената( от абитуриентския бал я тормозя ).Все възрастни жени при нея, обаче е я сменям с никой друг.
Звяра днес е още по- добре по петите ми вървеше докато бяхме там.
И аз набрах една кофичка къпини и сега ударно замръзват във фризера, на мястото за леда.Излапахме и едно кило смокини, много ги обичаме , а в нашта градина все още нямаме

# 362
Плами честита годишнина Flowers Hibiscus От тук нататък да е все купон!
Мария хуквай без синджир/то тук ако ме видят с него.../:imp: Къпини има мнооого - до тук усвоих 15кг, а има още.... Със сметаната станаха страхотни - незнам как му се вика - дали парфе, дали мус, ама е много вкусно.
Писе за догодина от сега правя планове и много искам да ми се случат! Трябва да намина да ти проверя лютеницата и да ти намачкам котките Ill
Ма ко стъкнах аз юнака с униформа и обувки, ама много е пораснал...Реших да му купя и цивилни панталони, пък то най-големите детски са му малки, а най-малките мъжки са му големи Flushed Та търсенето продължава... или и аз като теб ще оставя панталоните сами да го намерят Laughing
Джейми нещо правиш ли къпините, или направо замръзяваш? И нашите смокини не бяха узрели сега - преди две години се прибирахме пак по същото време и бяха узрели тогава.
Голямо пране, голямо гладене... най-накрая оправих багажа!
Лека вечер ви желая!

# 363
Ladybird ето снимка

Само измих с вода и оцедих, подредих на ваничката за леда .Сега ги завързах в торбичката, моите къпини са малко и тези като количество трябва две седмици да ги събирам, но при мама има много, два пъти правихме желе от едно пакетче фикс и 700 мл сок от къпини излязоха  4 бурканчета желе.

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 07:59 от J_M_M

# 364
  • при късмета
Добро утро!

Наспахме се днес с шефа и станахме късно. Как ще ставаме за у-ще после, изобщо не знам.

Имам да сготвя само и ще измислим какво ще правим.

Hug

# 365
Малеее Калинка какво е това количество малини.... То за пазар е .
Дано намериш панталони. Laughing
Джей аз не замразявам, ама моите къпини преминаха,само похапнахме и после жегата ги изгори.
Ма ко време е от 7 да ставате рано вече ,за да свикнете.А портмантото като тръгнете за училище и това ще намериш-гаранция давам.
Смърфи видях снимки от почивката. Wink
Аз днес съм мързел уж.Нали няма вода,ама мм взе прясно мляко та варих сутринта,после бисквитена торта направих и подквасих три буркана ама нещо не са станали.Зарязани са да видим дали ще стане кисело мляко. hahaha Ама то и аз толкова се постарах,сложих подквас  в бурканите и после напълних прясното мляко,разбърках и завих да спи.Обаче пък тортата на обяд я дегустирахме и е супер. Heart Eyes
Сега плета коледни чорапчета за проба и чакам да дойде водата.А вчера разбрах защо  нямаме налягане.Явно пестят от ток.Квартала ни е на високо и ползвали хидрофор за да покачат налягането.Обаче явно са задали ниски показатели и за това нямаме налягане,сега от 10 дни както се обади един шеф ,имаме налягане -когато има вода де. Joy Та вече като намали налягането знам къде и причината и как ще им загрявам телефоните. #2gunfire

# 366
Е те тия пурички с кафето на Ма ко, ми изкараха от главата всяка къпинка!

# 367
Добро утро от Пловдив! У дома сме си:kissing_heart: най-накрая.
Писе, побъркаха ви с тая вода.
И аз като Лейди започнах с пералните. Къщата е с главата надолу, мм замина в командировка за месец. Чакам свекърва ми да гледа децата, аз в понеделник влизам за операция. Стискайте по някой палец.

# 368
  • при късмета
Добро утро!
Хортензия, много ще те мисля, да знаеш, затова се включвай във всеки удобен случай Hug Забравих каква беше операцията, но стискам палци да мине бързо и леко Hands Pray

Дойде септември и започвам преравяне на гардероба и бюрото на шефа. И на ортопеда ще звъня

# 369
  • гр.Варна
 Hug Hug Praynig Хортензия.И аз не помня за какво беше операцията,но всичко ще мине чудесно.
С щерката правим списъци какво ще трябва да се носи към квартирата и се уплаших че ни трябва ТИР. JoyВчера и купих готварската печка от Лидл , и е щастлива ,защото си била нейната печка. hahaha
За преравяне на гардероби и бюра направо не ми говори Ма ко.Именно поради тази причина на 09.09 ще прескочим за един ГОЛЯМ пазар със студентката до Одрин.Оказа се че от всичко има нужда.Яке дебело защото все пак е в Алпите,пуловери,блузи , дънки,ботуши и какво ли още не.Ма това са хубави покупки.Ще си бъдем двечките , и мисля да се възползваме от последните ни моменти насаме за дълго време. newsm45 Хем ще харчим пари, хем ще се забавяваме по кафенцата и Мола..

# 370
Леле, Плами, печка? Мъчно ми става като те чета. Няма да ти е лесно без детето, но пък е за хубаво. Много късмет й пожелавам!
Ще ми махат единия лоб на ЩЖ. В най-оптимистичният вариант, но може и цялата. Ще пиша. У дома ще са много щастливи, че ще мълча известно време, хаха.

# 371
Хортензия, да минава и заминава бързо, бързо. Ще стискаме палци, но ти при първа възможност да пишеш как си.
Децата днес минаха очен преглед. Малкият е ок, щерката с лееек диоптър, който ще се следи за момента, но без очила.

# 372
  • при късмета
Хортензия, звучи сериозно. Да се обаждаш Hug

Днес най-накрая реших да си пробвам парочистачката. Да ама не, трябва да я връщам. Бутона който захваща и отпуска приставките бил счупен и изобщо не работи, пропадна си навътре, при положение, че сложих приставка и трябваше на практика да излезе. Добре, че първо това направих, а не първо да я напълня

# 373
Добра вечер!
Хортензия стискам палци и ще те мисля! Ще мине и замине, ама предварителното притеснение е голямо. Прегръдки!
Плами на квартира ли ще е девойката? Нямат ли общежитие за първата година? Гадно е да обзавеждаш квартира на чуждо място без да знаеш магазините... Да си изкарате страхотно двенките!
Ма ко може и за по-добро да е дефекта! Ние вече започнахме да тренираме ранното ставане - малкия де, щото аз съм малко караконджул Sweat Smile
Мария ти си с очила и знаеш, че ако не друго, то изглеждаме интълигентни Imp Дано принцесата израсте диоптъра.
Писе от далече си замислила Коледата! Дано ви оправят водата накрая! Аз почнах да си плета една жилетка - бяла Flushed обожавам белия цвят, ама с това куче...
Джейми разбрах! Имам място във фризера и ще замразявам на порции къпини в една табла и замразени в торбички. То елементарно, ама кой да се сети...
Къпините са доста правих сокове, желета... и сега съм се зачудила за къпиново вино Smile мм може и да ме изгони вече...
Лека вечер ви желая!

# 374
И оцет от къпини може, Лейди!
Добро утро. Ние тръгваме за гръцки плаж. Дано да няма опашки по границата.Децата точат зъби и за Джъмбо на прибиране.

Общи условия

Активация на акаунт