Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 758
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Смърфи, последния вариант го чета. Малко е разхвърлян текста, има някакви скоби и други знаци, но се чете! Благодаря много.

# 466
Добро ви утро! Ние днес бягаме по задачки-закачки!

Хорти - много странно! Аз отварям без проблем дори вариантите, които мариат ти е изпратила. Книгите ги има също в групата във фейсбук.

Пия кафенце и тръгваме. После ще разказвам какви сме ги свършили.

# 467
Добро утро. Мерси за кафенцето!

# 468
  • при късмета
Добро утро!

Аз пия кафе на спокойствие, шефа поиска да отиде с баща си на работа.

# 469
А пък се сдобих със седем шалчета, много свежи, за рязания ми врат. Каза доктора да не се излага на слънце и си намерих повод да се поглезя. Видях се и с любими хора, много съм доволна! Дали е внушение или..., но се чувствам прекрасно след операцията.  Ще полягам с книжка.

# 470
  • София
Оп-са,оп-са!
Весна пее, а аз даже се кефя! Не го вярвах.😎

# 471
 Joy  Joy  Joy Вале, само така! Доволен ли е ТМ?
Точно теб исках да питам нещо. Сиропа от бъз, който правиш къде го държиш, докато стане готов, а и след това? По какво познаваш, че е готов? Разбъркваш ли го? Съседката ми даде бъз, свекърва ми го направи, но какво да го правя, не знам. Пък и по колко да давам после на децата, на 5 и на 8 год.?
Прочетох Мафията на майките Embarassed

# 472
  • София
Мнного сме доволнни и двамата. Весна се раздаде. Но си тръгнахмме по-рано. След Весна пя някаакъв Кеба. Като го удари на цигания си тръгнахме, както и повечето хора. ММ харесва сръбско, ама това от едно време, хубавите ппесни. Ннне обича чалгиите, нито българските, нито сръбските.

Бъза докато стане готов и го бъркаш може в единн шкаф, да не ее на слънце. След като го прецедиш- на хладн. Ако имаш мазе- там. Ако не- в хладилник. Около 20 днни му трябват. Аз го цедя когато захарта е напълно разтопена, но не по-малко от 20 дни.
На децата- по една супена лъжица непълна, чаена им е малко. Сутрин прреди ядене.

Днес ссе прибирамм в София. Чао, любимо мое село!

# 473
Добро утро.

# 474
Добро утро!
Благодаря, Вале!
Вчера моя приятелка от детството, омъжи дъщеря си. Много ми е мъчно, че не можахме да отидем. Така ми се ходи на сватба! Друга не се очертава в близките години.

# 475
Добро утро!
 Хортензия - аз от телефона чета с един app. наречен PocketBook /четири зелени книги са на иконата/ от него съм най-доволна. Обожавам шалчета, шалове, брошки.... Разкошни аксесоари са за всякакво облекло, сезон и повод!
Вале радвам се, че е станал купона!
Пратете и на мен тази "мафия на майките" моля!
Моето вино става страхотно  Joy Мм се е хванал за главата, а пък съвсем го застрелях, като му казах, че върне ли ме да живеем в Бг ще си направя и едно малко ракиено казанче  hahaha
Усмихнат ден ви желая!

# 476
Лейди, ако не е късно и ми пратиш мейл ще ти ги пратя.

# 477
Мария хиляди благодарности  bouquet !!!

# 478
Споко! Ще има къпинов реванш!

# 479
  • Великобритания
Руло Стефани с картофки отстрани - наготвено
пандишпанено руло вътре със крема сирене , отгоре ягодово сладко и завито - в хладилника да се изстуди
шопска салата - готова
чакаме с детето ММ да се върне от работа , и сядаме да гледаме Фермата , фенове сме и големи

Общи условия

Активация на акаунт