Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 759
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Мнооого съм зле, нищо не разбирам. Ще чакам мм да си дойде, та да прочета книгите. Embarassed
Децата поискаха снощи филм от моето детство. Намерих им Арабела. Вече са на 7-8епизод и се хилят като репи. Не очаквах да ги заинтригува толкова.
Нашата РС ще е във вторник. Още не съм купила рокля за първия учебен ден. Засега само обувки и раница има осигурени. Лошото е, че нямам идея какво точно търся.

# 451
Хорти, метни ми ги на мен, аз ще опитам да ги конвертирам.

# 452
  • при късмета
Ма ко - ами, ако вземете бели и ги боядисате в черно, няма ли да стане? Или пвц не става да се боядиса. Черни май не съм виждала.
И тази идея дойде на мъжа ми до главата. Ще погледна още веднъж тези, които гледахме и ще решавам.
Мими, до къде я докара с ученето?

# 453
Смърфче, дай мейл на лс.

# 454
Хорти, имаш съобщение!

# 455
Хортензия, виж в сайта отмамаслюбов.ком
Има хубави роклички на прилични цени.

# 456
Леле колко сте изписали , личи си че учебната година започва...
ма ко нашия кмет преди две години издаде заповед пари в училище да не се събират.А старото въпреки заповедта искаха , в новото всичко се спазва.
Аз ще съм класна тази година , предстои родителската среща , а аз още не съм се привела в вид - за боядисване съм и обувки нямам .
Оплаках се. Вероятно предстои да се поразходя до София тази седмица ама са видим кога и как ще се случи.
Като цяло до 1 октомври се очертават тежки дни, след това очаквам да се нормализират нещата , ама до дотогава....
Смърфи , това с паетите  нямам нерви, мислех да правя нещо за госпожата ама щяло лято не се наех, сега време няма.
Хортензия почивай си.
Преди хубаво променях цвета сега нищо не става .
mariat  моите изцяло променят гардероба , нищо освен бельото не им става , първолака го облякох ( даже на батко му ризите от миналата година му стават) дънки и анцунг купихме. На баткото всичко му виси и не мога едни дънки да взема.
От вчера търся нещо и не откривам имаше преди Контеса показваше етикети за надписване на всичко на ученика от молив до тетрадка, е трябва ба дребния всичко да е написано чудя се какво да измисля дали да не напиша инициалите и да разпечатам на фолио такова лепящо ?

Последна редакция: пт, 08 сеп 2017, 17:52 от J_M_M

# 457
Джейми на малкия в Бг нещата /без дрехите/ ги надписвах с едни лепенки, дето в магазините слагат цените/ама го обясних.../

дрехите ги надписвах на етикетите. Иначе тук има стикери за дрехи, дето се лепят с ютия - ако искаш ще ти пратя.

# 458
аз за дрехи имам трябва ми всеки молив линия , фулмастер да е надписан за да не губят време да търсят и да няма конфликти, преди в пинтереста бях виждала сега не откривам.
Иначе с тези за 5 мин са ги изчоплили .

# 459
Джейми, а трябва ли да са надписани или може да са само маркирани по някакъв начин?
Ако не трябва да са надписани, купи си washi tape и ги маркирай ето така:

Скрит текст:

# 460
Инициали иска госпожата, а са няколко деца с неговото име ама това е идея върху него мога да пиша и си мисля че ще се задържи.
Нещо такова http://www.twofunnygirls.com/Personalized-Waterproof-Labels-Tiny … zz2bCKtIKJ3&i

https://www.pinterest.com/pin/303500462359120785/

# 461

Джейми, washi tape със сигурност ще издържи, ама щом госпожата иска и имената, трудна работа.

Имаш ли някакво мастило? Вземи си от белите самозалепващи етикетчета, оцвети ги с мастилото и ги надпиши с бял химикал. Аз днес така си маркирах едни нови мастила. Ако нямаш мастило, вземи от цветните самозалепващи етикети, надпиши ги с тъмен химикал и готово!

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 сеп 2017, 19:26 от Смърфиетка

# 462
  • при късмета
Ние им надписвахме в първи клас само гуменките, тетрадките и учебниците естествено също бяха с етикети.
Несесера в който шефа си държи моливите, фулмастерите и химикалките даже не е надписан. Купихме им еднакви кутии на всички и надписахме тях. Всичко си държат там, само тетрадките си взимат да ги прегледаме. Моя си взимаше и несесера в раницата, иначе в нея може да си носи само кутията за храна и екипа, като е на тренировки.
Дрехи не съм надписвала никога

Иначе може направо да ползваш тези неизтриващите се маркери, перманентни май се водят. Толкова дребни залепващи се етикети като за молив например, хич не се сещам.

# 463
  • Великобритания
Ма ко -още съм до кривата круша , то чета чета , и все съм доникъде
изпушвам на моменти , оня ден тъкмо слушах за Burn out , и че препоръчват да се четат книги (не учебници ххаха) и мисля да се зачета малко повече , че бушоните ми са на косъм

# 464
Благодаря за идеите ! Kissing Heart
Ще покажа какво се е получило.С баткото единственото което надписване бяха дрехите.Успяха още първата седмица да му заменят суитчера, познах си го но при 24 деца облечени еднакво само надписване беше решението.

Общи условия

Активация на акаунт