Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 761
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • при късмета
Добро утро!
Хортензия, почивай си. За книги винаги първо за Стивън Кинг се сещам, а и това чета в момента, но май не си на тази вълнА.
Вио, браво! След някоя друга седмица, пак
Смърфи, коридора е готов, чака портманто и первази за пода. Обаче май с тях ще закъсаме, няма в цвят, та още търся. И касата на външната врата ми е за боядисване, но това за мен са дребни неща. Шефа тръгне ли на у-ще всичко е готово за ден  .
Скрит текст:
Цвета не се вижда добре на снимката, но без осветление, толкоз.
Писе, да си починете
Мария, честити обувки

Нашата госпожа вчера обяви, че нямало да има предварителна родителска. Ще минаваме един по един да дадем парите за помагалата и да питаме каквото ни трябвало. За първи път чувам за такава система.
Допивам кафето и хукваме до у-ще.
Хубав ден, прекрасни Hug

# 436
Имаш ли я тая Мафия? Не успях да я намеря. Аз чета с fbreader на таблета и телефона в epub.

# 437
  • при късмета
Ако питаш мен, предпочитам хартиени книги. Свалях преди от е-бук електронни на компютъра, но не ми е удобно да чета. А на телефон и таблет ми е малко и пак не ми е удобно. Аз и на път си мъкна тухлите Blush

# 438
Добро утро!
Смърфи ама си и ти една - сега ми вкара в главата кокосови палачинки...
Мария супеееееер са обувките/а и крака/! Много харесвам такъв модел - става и с панталон, и с всички кройки поли, а цвета е  Heart Eyes Със здраве да си ги носиш!
Ма ко много е хубаво във вашата къща! Изобщо не се ядосвай, че няма да имате предварителна среща! С няколко познати говорих - лек кошмар от поне 3 часа кавги за глупости... Можеш да благодариш на госпожата, че ти го е спестила!
Вио  bouquet
Хортензия - аз за книги съм по-изчанчена, но последно четох това и ми хареса
https://chitanka.info/book/7252-bankok-8
Писе весело да си изкарате!
При мен дъжд.... Трябва да отида за седмичен пазар...
Усмихнат ден ви желая!

# 439
Иха, Вио, радвам се за прекрасното прекарване. Няколко пъти съм била във Велико Търново, но никога не съм хващала "Звук и светлина".

Ма ко - че много добре се е получил коридорът! А в какъв цвят търсиш первази?

Хорти - чела съм Мафията на майките, много е забавна. Даже леко наподобява на форумния живот. Не е някаква сериозна литература. За съжаление, не е пазя. Иначе мога да препоръчам Гийом Мюсо.
А на Нушич как съм се смяла... А Маркес съм го чела в оригинал.

Във фейсбук има група Безплатни електронни книги. Присъединете се към нея и чрез търсачката може да намерите адски много качени книги. Ако нещо го няма, пишете и хората в групата реагират много бързо.

Мария - мнооого як чепик. Много се кефя на жени, които могат да носят токчета. Аз съм като спъната с тях. А цената е бижу.

Калинка - при вас дъжд, ама и ние да не останем по-назад. И при нас вали като изведро.

# 440
Имам май книгата, Хортензия, но не знам в какъв формат е. Пусни ми поща на лични, да видя дали ще мога да ти я пратя, а и ти дали ще я отвориш.

# 441
Много удобна е ето тази програма, за конвертиране на различни формати за ел.книги:

https://calibre-ebook.com/

Програмата е безплатна. Има и за Уиндоус, и за ИОС. Така, че няма значение какъв формат имате. За няколко секунди конвертира от какъвто формат имате в какъвто се нуждаете.Hug

# 442
Златни, както винаги!

# 443
Ма ко, коментирах ли коридора ви?
Много ми харесва комбинацията. И как се връзва с кухнята. Браво!

# 444
Мушкат, много ми хареса "Коса", да. Не знаех, че и Мишето танцува в нея, а представлението, което гледах аз, беше без деца. За книгите - последно прочетох "Шоколад", хареса ми, не е лоша. В момента съм и аз на Стивън Кинг (Ма ко, пак сме в резонанс с теб Wink ). Чета предимно на работа, от телефона, приложението се казва CoolReader. Лесно и удобно е, а и чете мноооого формати.
Мария, честити обувки, много са яки. Точно в мой стил, обожавам да нося такива.
Ма ко, коридорът е супер!
Този уикенд ще ни е първият без море от сума ти време, и много сме се сдухали с мм. Само се чудим накъде да поемем, и от много чудене накрая никъде няма да отидем. Искам си лятотоооооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!

# 445
  • при късмета
Мерси, момичета Hug
Смърфи, черни первази търсим, но тези, които имат улей за кабел. А няма чисто черно нито гланц, нито мат. Тези, които са налични са на някакви бяло-бежови жилки. Които все пак за късмет поне с нашата комбинация се връзват и май ще вземем тях, че друга опция изобщо нямаме. Те всъщност са за паркет, но решихме да е с тях заради улея, кабела си седи в перваза и се сменя много лесно.
Вио, какво четеш? Аз съм хванала "Доктор сън". Интересна ми е. Мисля, че е продължение на "Сиянието", но нея много отдавна съм чела и не съм много сигурна.
Със "звук и светлина" в Търново и ние се разминахме за 1 ден. Преди това бях прочела, че го пускат само за празници, но се оказа, че го има и като има повече чужденци. Ние на Царевец не можехме да се разминем от японци (добре, че излизаха, като ние влизахме, хора за 3 автобуса) и гърци (2 автобуса) и се оказа, че щяли да го пускат следващата вечер. А ние си заминавахме следобяд. Иначе и аз много го харесвам като град

Ходих до у-ще, взехме тетрадките на шефа за годината и гуменки за физическо и да речем, че сме готови. Някаква лудница ще е тази година. Паркета в стаята е за ремонт, а не се знае дали ще я ползваме повече от 1 година стаята. Иначе само шкафчета трябва да им вземем, или някакви етажерки за стената, където да им стоят кутиите с учебниците и гуменките.Това не е чак толкова скъпо, но с ремонта на паркета надали ще се навият повечето, защото е скъпо и като не се знае дали това ще ни е стаята до 4 клас.
Похвали се на госпожата каква тениска си е взел специално за първия учебен ден и тя го поздрави за избора.
Нямам за готвене днес, отивам да си измия и изправя косата и си взимам книгата, че съм на най-интересното

# 446
Мари, получих, но са нечетими. Сега ще сваля на Смърфи приложението, да видя ще се справя ли. Благодаря ти!

# 447
Оки. Дано се получи!

# 448
Ма ко - ами, ако вземете бели и ги боядисате в черно, няма ли да стане? Или пвц не става да се боядиса. Черни май не съм виждала.

# 449
  • Великобритания
Ма ко - много хубаво е станало
и аз Калинка казвам хич да не се ядосваш за родителските срещи
за мен са загуба на време , както на учителите , така и на родителите
каквото имат да ви кажат , ще ви го кажат , или пък ще го разберете от децата
аз зачетох поредицата за Кей Скарпета , и така съм се увлякла , че вече съм на 11-та книга , много , ама много ми е интересна ..вечер чета докъм 1-2 , и после сутринта съм зомби
И при нас вали , мрачно е , хич не ми се мисли , че ще е така следващите няколко месеца Sad

Общи условия

Активация на акаунт