Аз на село си признавам, че съм много далеч от режими, диети и подобни. Колкото и да звучи като изтъркано клише- нямам време. Ям това, което готвя за всички. А то всъщност не е никак зле- основно караме на разни миш-маши, чушки с яйца и сирене, картофи от градината, плодове всякакви. Не се и старая особено да съм режимна, гледам си само килата- току кача 1-2, после веднага се взимам в ръце и ги свалям. То на моите килограми 1-2 надолу или нагоре не личат. Веднъж седмично правя плодов ден- така добре ми действа! Знам, че за инсулина не е най-добре, но ...Сега като се приберем може би пак ще започна някакво режимно хранене, ще имам повече време и за готвене, а и за намиране на продукти. Щото нали се сещате- на село има един магазин с два щанда. И на щандовете няма Грана Падано:stuck_out_tongue_winking_eye:
Започнах да си зазимявам градината. Обаче имам още много зелени домати, дали въобще ще узреят не знам. Ако не- една кисела туршия в бидон със зелени домати и други нещица и готово.
Я да ви питам- как се консервира патладжан? Не искам да е пържен. Вчера правих лютика с бял патладжан, печени чушки и доматен сос. Прекрасно!!! Искам да си затворя патладжан за зимата, доматен сос и печени чушки така или иначе ще имам.

Баща ми правеше страхотно вино, ама и мазето беше като лаборатория... Мм се хвана за главата - той нито пие, нито някога е правил - сега само ми гледа сеира какво ще стане, ама това пък ме амбицира. За килограмите хич и не се притеснявай - много е хубаво, че толкова дълго време ги задържаш на едно ниво, а и наистина изглеждаш страхотно. Продлжавай да експериментираш и ще си намериш твоето хранене! Тази музика също не е моята, но съм ходила на концерти и там съм се кефила - просто атмосферата и купона е готин, а иначе у дома никога не бих си я пуснала. Тъй че смело хуквай и се наслаждавай с тм на концерта! Аз патладжан единствено печен и обелен съм заварявала в буркани - зимата си правя салата от него с чесънче 
Много е доволен от първия учебен ден - по всички предмети е в топ сетовете и е горд от постижението си. Да видим дали ще задържи резултатите.
Сега пак влизам в релси.