Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 739
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Връчвай четката на Тод, Калинка!

# 571
Само да каже, че се върнахме от Сингапур. Прекарахме много хубаво, жалко, че времето в такива моменти направо лети.

Прочетох, че Калинка е отличничка с изследванията, супееерррр!

После ще чета по-подробно, че сега и мен ме кача багаж и торбите за хладилника от супера, през който минахме навръщане от летището.

# 572
Добър ден от мен.
Видях снимки от телефона на Ма ко и как се борят с нещо си,обаче тия патки....мраза да крякат и врякат . Laughing Ама снимки на рибите няма ли.
Хортензия май сега е твой ред с херпеса,аз минах с него.Сега си имам белег и още ми опъва.Явно е от стреса не е от времето.Аз съм доволна от един крем ,ще ти дам линк и ако ти е удобно и близо мини си вземи утре.Ето го .
Скрит текст:
Калинка хич не ти завиждам за тия кални дрехи. Naughty
А за резултатите от изследванията -браво. Hug
Вале пак си се вихрила   ти ,три дена си на спокойствие . Heart Eyes
Мария време е за пренареждане на гардеробите ,захладня си доста сериозно.
Смърфи добре се завърнали.
И ние отскочихме малко на разходка и гости,студено си беше на високото.Хубаво че слънчице напича.Днес се прибрахме и подхванахме по градината-с ножиците орязах розите обаче са ги нападнали гадинки ,дано съм успяла да ги унищожа -розов стъбло пробивач. #2gunfire Имам две до долу пробили стеблата. Confused Есенните мизнухари са нацъфтели и е много красиво.Утре продължаваме с ремонта,смяна на прозорец и да се наканим да си сглобим новата спалня. hahaha
Успешна седмица ви желая. bouquet

# 573
Писе, и аз чакам ММ да се накани да боядисаме спалнята. Уших си нови пердета, купихме нов по- голям корниз и всичко е  прибрано. Пожелавам си да е скоро, че да се зарадвам малко.

# 574
  • при късмета
Писе, има снимки на риби, там където си гледала, че мъжа ми се бори с платнището и щеше направо да литне с него. Голям смях беше. Духаше силен вятър и той реши, че ако хване четирите края ще хване вятъра. Почти успя.
Калинче, предупреди ме жената, че става голяма мръсотия при претапициране, но много ми се щеше да спестим разнасянето. Говорим за диван тройка, диван двойка, фотьойл и 2 табуретки. Проблема е, че има шевове и тапицирането не може да мине само с такер. При това решихме да оставим на корпусите кожата, а дамаската да е само на седалките и облегалките. Абе, все нещо имаме да правим
С дрехите изобщо не съм се хващала още, даже тези, които бях взела за язовира още не съм извадила от сака Bowtie Ама другия багаж оправих.
Мислехме да се размажем и да почиваме, но се обадиха едни приятели и отиваме на "София мези" в западнен парк. Ако дочакаме до 21ч. ще пеят "Сигнал", ако децата дадат зор ще си ходим

# 575
Ма ко само си представи два станока по средата на хола/в/у тях се работи/ + разколачени мебели, падащ прахоляк и....на гръб ще ги занесеш до ателието  hahaha Обичам "Сигнал"!
Мария тези пердета от "онази" серия ли са  Joy
Писе това нещо как се трепе? Само с резидба ли?
Смърфи добре завърнала се!
Калните дрехи не са ми никакъв проблем - материите на екипите са някакви си дишащи изкуственяци, които не задържат петна, не спарват и страшно бързо съхнат. У дома е излизал да играе навън с памучна тениска - е отиде на боклука - няма изпиране. Иначе предпочитам да е на стадиона, а не пред компа, та пера  Joy тук няма и асфалтирани игрища - всичко си е на трева. Тряба наистина водата да е до колене и чак тогава ги водят на места с изкуствена трева - то не че и там не са като в плувен басейн, но все пак не е блато  hahaha До към май месец ще сме така - после има леко изсушаване  hahaha

# 576
AAa, Лейди, не. Онази сага за сега е в застой.

# 577
Значи си се сдобила тихо-мълком с нови пердета  Naughty

# 578
По- точно завеси. НО ми трябват и пердета.

# 579
  • София
Привет момичета. Надничам от време навреме при вас. Радвам се, когато има хубави новини по разни поводи.Дай Боже повече!
ХОРТЕНЗИЯ, и аз ще кажа, че херпесите са гадно нещо. До сега съм имала само един единствен ( изби за 30 минути в един много тежък за мен момент-деня, в който кремираха моя татко)
Предполагам знаеш тампониране с памуче, напоено с Калиев перманганат, някои хора ползват паста за зъби.
Има и готови кремчета-напр. Зовиракс, Ацикловир. Също така, третиране с вит. В 12 ампула. Освен локалното мазане с кремчетата, може да се приемат и таблетки, но след консултация с лекар и те се пият по схема.
Аз прилагам на моите пациенти крем Индекстол ( използва се за коренови канали на зъбите, но се оказа много ефикасен при венечни джобове и при херпеси ) и за няколко минути ги светвам с Лазер. Херпесите минават за ден - два. Можеш да подсилиш имунната система с мед и сок от джинджифил. Успех в лечението. Докато ти дам съветите, може и да ти е минало. Дано! Simple Smile
Предполагам знаеш, че трябва да се спазва много строга лична хигиена. Внимаваш да не се пукнат мехурчетата, че после се разнася херпеса и на други места.
Хайде, лека нощ и успешна нова работна седмица. Hug

# 580
Фло, радвам се да те "видя"Kissing Heart. Както винаги точна, ясна и конктетна. Благодаря ти! Уморих го херпеса с десетина намазвания с паста за зъби, три с прополис /Писе, благодаря!/ и ...тридерм. Ще си запиша и другите неща. Не ми отива никак силикон:grinning: Минавай по-често. Как я караш?
Смърф, искаме снимки!
Лейди, поздравления за резултатите! Все така да е!
Понеделник... Пак се почва бясното препускане.

# 581

Добро утро. Специално за Лейди кафе с малко дъжд(предвестник на калта)! Mr. Green
Фло, добре ни навестяваш, но по- честичко да бъде!
Хортензия, как си след операцията?
Другите къде са?

# 582
Добро утро!
Мария с това кафе си в десятката  Heart Eyes
Фло  Hug
По Хортензия - хайде на въртележката!  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 583
  • при късмета
Добро утро!
На въртележката сме вече, няма на къде.
Фло, радвам се да те видя! Голям вятър събрахме на Красава в събота. Ходихме до Брезник на пазар и там беше по-добре.
Аз заведох шефа на у-ще, минах през майка да полея цветята, мислех да пазарувам на връщане, че направо да готвя, но пак трябва да излизам. На пазара още нищо не работеше, не можах да си взема чушки за пълнене.
Допивам си кафето и пак излизам. После ме чака пак парочистачката. И до един мебелен магазин трябва да ходя, но не знам ще успея ли днес.
Трябва и CD за компютъра да ходя да взимам и салата и още малко краставички да сложа тази седмица, искам да е събота.
Поне започнах да посвиквам със ставането рано.
Хубава седмица на всички Hug

# 584
  • София
Привет чаровници! Hug Hug Hug
Питате как я карам. Ами в общи линии добре.
През юли отидохме с всичките 4 внучета на село. Заформи се традиция и всяко лято през юли съм посветена и отдадена на чаветата. Щом до мен е гаджето-страшно няма. Този път имахме премеждие. Една от внучките си счупи ръчичката. За година и два месеца трети път се контузва така. Много ми беше мъчно, но бедата идва на кон и си отива пешком. Та без време я върнахме в София и останахме с трите деца. Нямам никакъв проблем с гледането. Децата много ме слушат, но и аз съм строга баба. Когато играем и се веселим, когато правим пижамено парти или някакви други щуротии участвам и аз, но когато работата стане сериозна-няма това, онова. После с момиченцата на дъщеря ми отидохме на море за 10 дни. Улучихме хубаво време, децата и деди слушаха, как да не съм доволна.
Сега да се похваля с нещо Simple Smile Отдавнашна мечта ми беше да осигуря на гаджето студентка да спи до него. Е успях. Отивам един ден в Софийския университет, в Деканата с дипломата в чантата и на усмихнатите служителки казвам: Ще приемете ли документите на една 66 годишна кандидат студентка, а те ме гледат ето така Rolling Eyes Увиснаха им ченетата. Нямали до сега такъв казус! Ти да видиш... Посъветваха ме да отправя питане до Деканката. Оказа се, че възрастта не е порок Wink. След събеседване с шефката бях одобрена. И така, от октомври започвам да уча магистратура по Психология на здравето-5 семестъра, редовно обучение. Съвсем нова специалност. Доволна съм, защото цял живот съм вършила неща, ръководена и притискана от тази ужасна дума ТРЯБВА. Сега ще правя нещо, което на мен ми е приятно. Доволна съм също и от това, че семейството и приятелите ми ме подкрепиха. Надявам се да не се изложа!
Та това е покрай мен.
Желая ви хубав, спорен есенен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт