Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 735
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Ехааа Фло страхотна си!!!!  bouquet Пожелавам ти динамичен студентски живот и купони! СЪгурна съм, че няма да се изложиш! Забавлявай се  bouquet

# 586
  • при късмета
Фло, браво на теб! Както ти е казала Калинка, най-важното в студентския живот са купоните, така, че стягай се. Чакаме да се похвалиш и като вземеш магистратурата.
Тази година и едно преспиване нямам на село. 2 пъти щях да ходя да си слагам сока от бъз и липа да си бера, и двата пъти се разболях и не отидох. После с леля все се разминавахме, че тази година не си беше там цяло лято.

Сготвих и сега яхам пак парочистачката и подкарвам фугите в хола. Много е сръткаво, но се чистят

# 587
 newsm51 шапка ти свалям, Фло!

# 588
Фло, ти ми взе акъла!

# 589
  • Бургас
Браво,Фло!Юнак! Grinning
Ей го къде е 8 декември и те чакам с виртуална почерпка.

Лейди,много се радвам за теб!Дай Боже всичкото зло да е вече далече!
Браво и не теб,момиче!Боец си ти! Hug

# 590
  • София
Ей момичета, благодаря ви за подкрепата Simple Smile. Както винаги сте мили и позитивни Hug. Това още повече ме задължава да се старая и да не се излагам. Ще рапортувам как върви следването, пък току вижте, че и на някоя от вас й се прииска да учи още Simple Smile Моя пациентка, преподавателка в Университет по Българска филология каза, че има в момента студент в четвърти курс на 70 години и е незрящ. Децата и внуците му му четат лекциите и той се явява на изпити без каквито и да е привилегии и ги взима успешно. Така че пред желанието да се усъвършенства човек няма прегради. Simple Smile
Лека нощ милички и спокойни сънища wavey

# 591

В тон с днешното ни време. Добро утро, мацки!

# 592
Добро утро и от мрачния Североизток! Едно е смръщено, надвиснало, всеки момент ще завали..уф! Някой да ми върне лятото веднага! Казах!
Фло, браво на теб, голямо браво! Успех и да им скриеш шапките на младоците Wink
Лейдибърд, много се радвам за добрите резултати! Прегръдки от нас!
Ние взехме че си харесахме къща. На два етажа (и таванско помещение отгоре), в покрайнините, с уникална гледка към близкия балкан...Евентуално тази седмица ще сключим предварителен договор със собствениците и ще ни дадат ключовете, и в най - скоро време се надявам да сме новодомци Wink
Хубав и усмихнат ден, и гуш на всички!

# 593
Вио, прекрасна новина. Дано си е заслужавало чакането!
После снимки! Задължително!

# 594
  • при късмета
Добро утро!
Еха, Вио, много ме зарадва, като сключите договора официално ще те поздравя
Мария, ти си виновна, че се развали времето с вчерашното кафе Joy
При нас вали, по точно неперекъснато пръска и мокри, ужасно е.
Посещението на мебелния магазин ми остана за днес, а и шефа трябва на обяд да взема, че няма да има вода в у-ще цял ден. после с него ще се връщам на родителска, този път изобщо няма на кого да го оставя.
Само един хляб ще сложа и ще се разсънвам преди да изляза

HugHug

# 595
Виновна, не виновна, т'ва е.

# 596
  • Бургас
Аз обожавам това време,най-после се усмихнах на утрото! Grinning
Слънцето направо ми спече главата.

Вио,много се радвам за вас!Чудесна новина!Край на местенето и свекървата!
Предстоят ти страхотни емоции,абе друго си е собствено гнездо.

# 597
Ох, дано, дано, дано!!! Официално ще се черпим като мине сделката през нотариус, засега знаят само най - близките ни хора. И вие.

# 598
Виоооо Честито,казах аз че преди Нова година ще имате нова къщичка и познах. Hug
Тази новина ме накара да се усмихна след дъждовното време,вали от сутринта  или вечерта.Обаче ту увеличи,ту пръска.Има нужда земята от дъжд,ама имах да излизам да пазаря.
Фло честито студентка,ще се справиш идеално и с това.Ама по често ни навестявай,че аз надничам в темата за военните. Wink
Славе идва вече есен и жеги няма да има вече.
Ма ко дано смогнеш със задачите днес.
Калинка за онова животно иска пръскане,ама или ние не сме уцелили момента да го уморим или просто годината е такава.Ама поне четох ,че октомври зимува в розите,та аз ги орязах и се надявам да съм го унищожила.Ще пръскаме рано на пролет май -юни и аз уж ги оглеждах и следях ама то тази година какво ли не ги нападна.Първо още с пъпките нещо здравата ги изяде та пръскахме и се махна,обаче явно после пак ги е нападнало друго.Бе имаха и цвят розите ми,не мога да се оплача.Ама пък бялата катереща нищо и няма на нея. newsm78
Приятен ден ви желая .

# 599
  • при късмета
Май съм си счула зъб. Или по-лошо подложката на пломба м/у 2 зъба, която правих пролетта. За едни домашни бисквити купих уж само ядки на орехи, че нямах цели да си изчистя. Снощи реших да хапна една бисквита и така изтрещя, че не знам зъб ли съм счупила, пломбата ли или направо костта под зъбите. Много ме заболя, но сутринта уж беше по-добре, като стиснех зъби не болеше. Опитах се да хапна нещо и стана страшно. Добре поне, че със зъболекарката се свързах. Можеше и днес да отида, но е следобяд, а трябва да взема шефа. Остана за утре сутрин.
Как мразя така. Измрънках
Писе и аз имам странна буболечка по цветята на балкона. Май не е и точно буболечка, че прави нещо като паяжина. Карамфилите са държеливи, но където намери по-широко листо там се вре. Миналата година от агро аптека си бях взела препарат и свърши работа. Гледам, че е нападнало новите култивирани теменужки и пак ще пръскам.

Общи условия

Активация на акаунт