Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 720
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • при късмета
Добро утро!
Хубаво е като пишем по повечко
Смърфи, крайно време е да свалиш снимките, че и ние искаме Grinning
Фло, за горен 5ти зъб става въпрос. Явно много силна захапка имам Joy Добрата новина е, че спах спокойно, без да пия обезболяващи не ме боли. Може и да го бъде половин зъб с коронка
Писе, аз съм на новата версия ивиждам старите емотикони.
На мен отначало ми харесаха новите, но бързо взеха да ми липсват старите. По-изразителни са

Тук изобщо не е спирало да вали, но е крайно време днес, ако не ходя до зъболекаря да се занеса до мебелния магазин. Няма къде да си оставим якетата Joy
Имам сготвено, слагам само един хляб и ако се върна бързо от магазина, може а подкарам щорите с парочистачката, да видя за това колко работа върши. Вместо да си легна, мисля глупости Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав ден, прекрасни Hug

# 646
Добър ден и от мен!
Славче стискай зъби не остана! Пък после пак ще си подсмърчаш от мъка  Hug Деца...все някога им идва акъла.
Смърфи аз купувам чай в метални кутии - според мен по-добре се запазва аромата. Иначе е насипен, но аз го правя в каничка за чай. Абе нали съм в държавата, дето по нашето "ракиено време" имат "tea time"... Те такава ми е каничката
http://www.ikea.com/gb/en/products/tableware/coffee-tea-makers/u … eel-art-60241389/
Направих пилешка супа и лимонов кейк, довечера смятам набързо да забъркам качамак със сирене и бекон към супата  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 647
Ей, Калинка, на тази каничка й викат френска преса за кафе. Ама поне кафето хич не ми харесва в нея, но виж чаят сигурно ще е супер. Тук го сервират в такъв чайник, който между другото тежи мнооого:

Чаят в метални кутии също е много добро решение, тук също има. В събота ще се потопя в дебрите на чая. Stuck Out Tongue Winking Eye

За вечеря сготвих винен кебап, за мм с ориз, за мен без.

# 648
Смърфи кафе никога не съм правила в нея, ама пък и французите какво разбират от кафе  hahaha За кафето ще гледам италианците  Joy Иначе чая се запарва страхотно! От какъв материал е този чайник - много ми хареса!
Провери и за Red Bush Tea - той също много ми харесва, а е и много полезен.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 14:50 от Ladybird_

# 649
Cast iron или по нашенски чугун. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
  • Бургас
Хубави чайници за който обича чай.Аз съм по кафето! Grinning

В Бургас рязко захладня най-после!Днес ходих до мола да си купя "дебели"гащи.Вдигнала съм два номера от миналата зима и никакви панталони не ми стават.Купих един евтинджос от Уйкикито с надежда да си върна старата форма.Сега се чувствам по-добре,нищо не ми стяга и опъва и да напомня с всяка крачка колко съм зле. hahaha

Да ви разкажа една смехория.Като бяхме в Гърция и майка ми живя в къщи  да гледа Мурка.Госпожата много обича да нарежда,пренарежда и подрежда,а аз мразя да ни се пипат нещата и винаги се караме за това.Този път ограничила подреждането само в Ивановата стая.Няма лошо!
Обаче днес Ванко вади дългите си дънки поради захлаждането и чувам викове от стаята му"Мамооо,какво е станало с гащите ми?"
Дънките му са от тези модерните,накъсани и с дупки.Баба му Ванче прилежно зашила всички дупки на панталона! Joy Joy Joy
Жената и тя решила добро да свърши,да не ходи окъсано детето! hahaha
Цял ден се смея като се сетя!

# 651
Аааааа, Славче, сълзи ми текат.... Бабет е опасна! Хахахахаха:joy:JoyJoyJoyJoy

# 652
Славе  hahaha Те това се казва загрижена баба! Ама ха! Ти как може да си такава мърла и да пускаш детето окъсано по улиците?!? Чак толкова ли я закъсахте с парите?!?  Joy Joy Joy
Пък като знам тези дупки колко пари струват... ooooh! Не ти е лесно хич  Hug Младежа успокои ли се?

# 653
Славеее е успя да ми оправиш настроението. Joy  Колко ли време рязахте конците като знам как шият прилежно бабите.Или нови направихте за по-лесно.Обяснете на жената де другия път ,пък може и на гости да иде Ванко с тях. hahaha
Вие хубаво за чай си говорите,ама аз ще пробвам подаръчето тия дни на Смърфи.
А днес използвах мокрото време по лесно да вадим и местим китки.Ръснах спанак и магданоз,да видим дали съм се справила.Обаче какво чудовище лилиум извадихме.Вярно две огромни стебла имаше по дебели от палеца ми бяха,обаче луковицата като я садих преди две години беше колкото на зюмбюл. newsm78 Бяхме дядо и ряпа.Мм счупи дръжките на три уреда и последното му казах да я пази,та ровихме с ръце. hahaha И накрая като приключихме с местенето на китки и рози мина ОТК то-баба Тонка,подуши и провери всичко Naughty
Тъкмо се прибрахме и заваля,та днес доволна от работата.

# 654
Помните ли ме , че аз вече се забравих.... оказа се че има над 100 публикации в темата които признавам си не се върна днес в бъдеще време ще се опитам да не изоствам.
Славе развеселих се с Ванката. Милия представям си какъв шок е бил за него.Моите и двамата като мен бяха с къс ръкав.В училище е топло, даже свалям сакото по някое време, мъжа ми идва да ни прибира с зимното яке и сравнително дебел пуловер с който ходи зимата , а аз с боси крака със сандали.
Все още не мога да вляза в ритъм и в София още не съм си оправила нещата , а другата седмица оствам сама с децата.
Та ще се опитам да ви следя , но за писане не обещавам. Прочерох че ма ко останала без липа - пращам Simple Smile ама не знам адреса който имам дали е актуален ?

# 655
Ма ко, и без половин зъб остана....

# 656
  • при късмета
Джейми, много ти благодаря! Пращам адреса отатък
Славе, посмях се с баба и внуче, ми грижи се жената Joy
Писе, защо местиш луковиците всяка година? Не могат ли да зимуват в земята?
Аз ликвидирах всички лукоивични, имам само един зюмбюл. Миналата година го бях извадила, сега го оставих в земята, но не поливам саксията.
Кокичетата ми се затриха, както и белите минзухари. А останалите луковици, които по-миналата година бях насадила изкараха само листа, но не и цветове.
Взех си зеле, чушки, карфиол и моркови и утре ще правя салата с фикса.

# 657
Джейй обличай се че накрая да не легнеш болна. Naughty
Ма ко не ги местя,деля ги и естествено другата луковица отива на др. място.А иначе подреждаме градинката .Първо тоя кукуряк порасна и пречи на розите,та на неговото място сложихме нова роза,а той замина на друго място.Е, още един беше поникнал от семе под юката,та и той замина на ново място.А чистихме хемораклиси,че са като троскот.Завзели са градинката и зюмбюли ,и лалета не могат да растат от него.От  4 коренчета ,вадихме точно огромни коренища. Бе  иска си грижи градината,къде скубим преминали китки,къде трева,къде такива китки дето искаха да се делят.Бе градинарска работа. hahahaТи скоро не си идвала да видиш каква джунгла е станала градината ни.Аз си гледам снимките и знам как се променя. Wink

# 658
  • при късмета
Добро утро!

Нещо не ми дава да ви сервирам кафето тази сутрин

Шеф на у-ще, а аз се хващам с туршията
И аз трябва да си оправя цветята и вътре и навън, но да видя кога ще стигна до тях

Hug

# 659
  • Великобритания
не ти дава щото станало обедно време
я сложи по една салата и гледай как ще дотърчим всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт