Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 709
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Плами, дано всичко завърши добре, стискам палци!

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 11:55 от Валенцето

# 91
Вале, видях доматите, ама нали не ги ям не ме впечатлиха! Обаче ти не си същата, маце!

Добро утро!

# 92
  • при късмета
Добро утро!
Ще ходим с шефа в Музейко, че вече му е много скучно.
Имаме годишнина от сватбата днес, девета. Ще видя дали ще мисля нещо за вечеря или ще излезем.

Този път ми се получи почерпката

# 93
Честито, ма кo! Oще много години да празнувате заедно!

# 94
Добро утро!
Ма ко честита годишнина  bouquet с много любов да годишнувате още 100 години!
Вале прекрасна градина! Селянката в теб е разцъфтяла! Гледам и доматите си напръскала - браво! Градинар от класа ще излезеш  bouquet Така ми замириса на земя и пресен домат мммммм  Heart Eyes
Плами  Hug хич не е приятно, но дано е за добро  Hug Стискам палци бързо да получите потвърждение!
Отивам да мия колата, че трябва вече и багажа лека полека да се товари.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 95
  • гр.Варна
Привет момичета.Днес съм решила да не се ядосвам.Синчето ми днес стана на 14 години.Голям мъж вече ,боже. hahaha
Нова ,стара версия аз пак не мога да качвам снимки.Може би защото съм на служ.комп , а имаме ограничения.Така че чувствайте се почерпени за порастналото момче.
Славче писах снощи в темата за студентите  ,но те са повечето наистина в университети в Германия, а не в Австрия.Нищо,щерката каза ,че и сама се справя засега със следенето на информацията. hahahaА то е ......чакане и това е докато и отговорят.Иначе работи , тренира и получава отговори от общежитията в които кандидатства сега и се разсейва с нещо.Ядосва се ,че много време още ще сме в неизвестността ,но какво да се прави.
Ма ко много,много да се обичате с ММ.Да се уважавате и никога не си лягайте сърдити.Аз вече съм с 20 години брачен стаж и ти казвам от опит. bowuu hahaha

# 96
  • при късмета
Благодаря ви, прекрасни Hug
Плами, да ти е жив и здрав младежа! Много да ви радва и да е много успешен!

Изчезваме с шефа, че окъсняхме

# 97
Охо колко празници имало в темата ни.
Плами да е жив и здрав младежа. bouquet
Каквото е писано ще се случи,така че забрави ядовете и планувай следващата почивка и разходка.
Ма ко 9 г ами малко са ,да стигнете до златна сватба.Ние 24 години заедно. Wink
Калинка като измиеш вашата идвай на нашата кола. Laughing
Вале е страхотна градинарка си,браво на теб.Повече ти харесва на спокойствие от колкото у столицата. Sunglasses
Аз си мързелувам и планувам задачи за ремонта.Плета и готвя,среща след среща и това е . Laughing До като пак не подхвана консервите с това топло време което дават.Оставям ви и отивам да сваря прясна домашна царевичка. Wink

# 98
Плами, да ти е жив и здрав порасналият мъж! Да не ти образува нерви пожелавам на теб!

# 99
Добро утро! Минавам набързо. След малко тръгваме за Одрин, кола пълна с жени. И една приятелка ще дойде с нас. Стискайте палци да минем лесно по границите, че за първи път ще я минавам с кола.
Видяхме се със Славчето, прекарахме си мноооого добре и като се върна пак ще се видим.

Плами, стискам палци за бързо и безпроблемно записване! Честит РД на гимназиста!

Ма ко - ще ходиш ли в Арбанаси и кога? Че нали ще идвам в София, да си направя лека полека програмата.

Чао засега! Там нет няма да имам.

# 100
Добро утро!
Плами да ти е здраво и щастливо момчето  bouquet Не се ядосвай - каквото и да се случва - за добро е! Важното е да сте здрави  Heart Eyes
Смърфи весела разходка!
Писе с удоволствие мия кола в горещо време! Така се измокрих и газурчих - все едно от онези специалните филми снимах  hahaha Всичко измих без покрива, че за там стълба ми трябваше  Joy
Завиждам на хората, които пътуват с нормални коли и куфари с дрехи. Мм реши, че малкия трябва да поживее седмица на палатка в Балкана и помъква пълно къмпинг оборудване, вкл. и соларен панел, осветление и т.н  ooooh! а за рибарските такъми изобщо не ми се пише....
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 101
Добро утро!
Лейди, почвам да си мисля, че вие няма да вземете само дограмата от квартирата!
Смърфи, хубаво да си изкарате!

# 102
  • при късмета
Добро утро!
Смърфи, за Арбанаси резервацията е от 31.07 до 3.08. Ще се радвам да се видим, ако се уцелим в София
Не се сещам за никой от Търново, но ако някой има път натам по това време да се обади
Калинче, през август може да къмпингувате по планините колкото искате. Само по-далеч от полетата, че излизат ловджиите за яребици. А на кой язовир ще ходите, знае ли се?

Вчера страхотна годишнина изкарах, цяла вечер в леглото.... с температура Angry
Не знам какво ми става, но трети месец няколко дни преди да ми дойде вдигам Т и ме болят де що има става и мускулите. Не знам дали е свързано, преди само врата и,главата ме хващаше, сега всичко. Ако е свързано с ПМС става все по-зле.
Сега нищо ми няма, добре съм, само ми е малко отпаднало.

# 103
Добро утро!
Катуна е стегнат, само трябва да отида до полоклиниката да си взема лекарствата. Сега ще заведа малкия на последния училищен ден.
Ма ко хич и идея нямам на кои язовири ще сме. Кръсника ни е запален ловец/рибар и той ще ни води. Само знам, че голямо хойкане ще има, а мм от сега се втриса, че всички го карат да пие, а той изобщо не може  hahahaна него не му пречи по цели нощи да стои в компании и да си пие водата, но постоянно го подканят. Преди 2г. пи 50гр. ракия и после беше 3 дена болен  Joy още му държи влага.
Мария  hahaha много си права!
Това от мен - другото включване ще е от Бг.
Усмихнатден ви желая  Heart Eyes

# 104
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, лек път, драсни само, че сте пристигнали.
Преди 2г. пи 50гр. ракия и после беше 3 дена болен  Joy още му държи влага.
поангличанил се е Joy

Чакаме гости ние довечера. И нашата компания за язовир се прибра и ще мислим кога и къде да ходим

Общи условия

Активация на акаунт