Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 755
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Великобритания
Смърфи -кремът ми беше пълна импровизация - една кутийка натурална Филаделфия - разбъркана с 1-2 лъжици гъсто кисело мляко + 1 ванилия+ малко пудра захар за сладост , и това е - мажеш с крема , отгоре със сладкото , завиваш (то потича отстрани - ама аз с това дето потече , го намазах отгоре ) , то всъщност това е като за чийзкейк , ама в руло , Охлаждаш в хладилника и става Мняммми
Ма ко -идвай -има още

# 496
Добро ви утро!

Днес се "уредих" с печене на чушки. Хаха, към 4-5 кг, ама тук нали са едни дебели и големи и поне като бройка не са много, но барбекюто ни е малко и ще станат на 2-3 пъти. После ще ги замразя за салати, миш-маш и т.н. Още съм доникъде, а вече се вмирисах. Joy

Мими - благодаря ти за идеята. Намерих разни рецепти, ама с маскарпоне, а то тук е адски скъпо. Крема суренето е много по-изгодно.

Ма ко - хубавото е, че сезонът на тези хвърчащи гадинки свършва и ще си направите читави комарници за другата година.

Джейми - ама и твоята програма е много натоварена.

Славчето дали се върна от морето?

Отивам при чушките да не тръгнат да ме търсят.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 497
Благодаря за кафето, Смърф.
Аз всеки ден запичам по десетина чушки във фурната и си пълня по един пакет за фризера. Да си кажа, че трябва добре да ги изцедиш в гевгир преди да ги замразиш.

# 498
  • Великобритания
Ох печени чушки , обожавам
днес ще правя зелеви сърмички , обаче утре или вдруги ден ще спретна едни печени чушки с яйца и сирене
мерси за подсказката
много студено при нас , бррр - чак пуснах парното , да поочупи въздуха малко

# 499
Добър вечер и на мен днес ми е ден за печене на чушки ама и патладжани. hahaha
Е моите са малко повече 20 кг,ама половината отидоха за салата,патладжана чака да го избеля и утре ще правя салатата.Сложих сега и сини сливи да изпека за сладко.Да видим дали ще се получи. newsm78
Уморих се обаче,а тоя херпес дето ми излезе така ме мъчи че #Cussing out надува се и щипе.
Отивам да довърша задачите и после почивка.

# 500
Писе, за херпес знам ампула витамин Б12. Взимаш и слагаш често на херпеса.

# 501
Писе, за херпес знам ампула витамин Б12. Взимаш и слагаш често на херпеса.
Ааа това дефицит и няма да посмея да го ползвам.Ще го сложа на мм. Wink
От две години е редовно в аптечката ни,та ще се възползвам-мерси.

# 502
Добро утро!
Писе, аз пък туширам херпесите с паста за зъби. Възможно най-люта. Намазвам по 7-8 пъти за деня и е прегорял за ден, ден и половина.
Отивам да ми видят раната и да махнат превръзката вероятно. Хубав ден!
п.п. Купих рокля и обувки за ученичката вчера, много съм доволна.

# 503
  • при късмета
Добро утро!
Какво станах и аз толкова рано, вместо да спя докато мога.
Писе, да минава бързо
Хортензия, дано всичко е наред и махнеш превръзката

Аз сложих сурови чушки във фризера, до печените не съм стигнала още. Оставям си цели, заемат място, но за Бъдни вечер не правя сърми, а правя чушки и едно пликче нарязани за китайско. И зелевата салата не съм направила.
Много работа ми се събра за вършене, като тръгне шефа на у-ще, ама все ще я направя.
Утре сме на РД, в претък е началото на уч. година, после в събота пак РД. Те децата са на една дата, но добре, че винаги празнуват отделно, че са племеницата и на нашите приятели детето.
Ще ходим за подаръци днес и ще приготвям дрехите на шефа за утре и другиден.
Вчера и до у-ще отидохме да преместим мултимедията, но не довършихме, че охраната трябваше да затваря, та трябва да се връща мъжа ми другата седмица. Нея я позиционирахме, но трябва каналите за кабелите да сложи, бързо е, но вчера нямаше време.
Трябва да мина и да си взема и мазилото за ръцете, което ми каза ортопеда, че за седмица толкова инвентар потроших у нас, че вече ме бъзикат. Ама много ме болят палците, направо не мога нищо да хвана.

Ето кафето и стига толкова, че изписах ферман

# 504
Я я, какво усмихнато кафе!Мерси!
Хортензия, дано раната е добре зараснала. Майка ми едно време я бяха залепили, за да няма белег.

# 505
Добро утро!
Ма ко, мерси за кафенцето Wink
Мушкат, дано всичко е наред и махнете превръзката!
Писе, аз за херпеси знам сода бикарбонат - мажеш цял ден, ама постоянно, и направо го изпича. На мен ми действа даже по - добре от пастата за зъби...
Още не мога да повярвам, че 15 септември дойде толкова скоро...Аз нямам ученици, но пък близнаците са в нови училища и е голяма емоция. Уж са големи диванета вече, а аз се вълнувам все едно са в първи клас Stuck Out Tongue Winking Eye

# 506
Добро утро,прекрасно кафе.
Хортензия браво за роклята,а днес дано си вече без превръзка и да се чувстваш супер. Hug
Ма ко има време за чушките и салатата,а за ръцете действай да не изпочупиш всичко.Явно доста си ги преуморила за да става така.При мен е само десния палец сега, ама то от плетеното е май. newsm78
Мария до къде си с чистенето или приключи.
Аз също станах рано днес,ама ще ремонтира колата мм и отиде на сервиз,пък аз още няма да почвам салатата,та ще поровя по нета и може книжка да чета.Ама явно доста съм се уморила и съм схваната. Laughing
Аха сблъсках се с Вио.Взе да спада вече,прегоря иначе мерси за друг път ще зная.Ама ми се иска скоро да не излиза. Wink

# 507

Мария до къде си с чистенето или приключи.
Мани, не питай. Всичко е лъснато, подредено, изчистено. И скоро почваме да боядисваме спалнята. Grin

Вио, в различни училища ли ще са?

# 508
  • при късмета
И ортопеда каза, че е просто преумора. Мен пък левия ме боли и на двете стави, а десния само в основата.
Заради бурканите и боядисването по едно и също време, 2 седмици вече ме мъчат. Обаче да знаете, че доказвам теорията, че палците са основната причина за еволюцията. Нищо не можеш да направиш без тях, поне не и свястно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 509
Добро утро!
Вале  Hug Какво се случва при теб? Вече има ли яснота?
Хортензия  bouquet
Мен ме е завъртяла въртележката и нямам време...
Кажете как правите на зимнина зелева салата  Heart Eyes След виното остана да наложа и кисело зеле  Joy
Усмихнат ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт