Микробиология

• 50 502
  • 123
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,моля за помощ относно изследване за хламидии,но с кръвен тест,не с вагинален секрет! Резултатът е следният! Виждам,ме е отрицателен! При това положение следва ли да давам и вагинален секрет и да повторя същото изследване!? За пръв път правя подобен тест!

# 106
Здравейте, има ли нещо притеснително?
Изследване:Влагалищен секретМатериал:Микроскопски препарат:Преобладават lactobacilli; 4-5 Leuco/поле; Плоски епителни клеткиРезултат:Нормална аеробна бактериална флора. Candida spp. - (-) отр.

# 107
Здравейте,

Пуснах микробилогия и ми излезе масово левкоцити, на какво може да се дължи ако всичко друго е отрицателно

# 108
Трябва да отидете отново да ви вземат секрет, цервикален - изследвайте хламидия, микоплазма, уреаплазма, или директно пакет Полово предавани болести. Нямате лактобацили, което е следствие от нещо друго - чак когато се открие, и се лекува, тогава ще действате по възстановяване на лактобацилите.
Нещо лекувано ли е до момента или това е резултат от рутинен преглед?

# 109
Трябва да отидете отново да ви вземат секрет, цервикален - изследвайте хламидия, микоплазма, уреаплазма, или директно пакет Полово предавани болести. Нямате лактобацили, което е следствие от нещо друго - чак когато се открие, и се лекува, тогава ще действате по възстановяване на лактобацилите.
Нещо лекувано ли е до момента или това е резултат от рутинен преглед?

Изследване са хламидий и целият пакет  полови болести и беше отрицателен, имам малка раничка, която кърви при докосване, дали е възможно да е от това и май е добре да направя хистероскопия и  пак да пусна цервикален секрет?

# 110
Коя група е цитонамазката?

# 111
Коя група е цитонамазката?
--
Toва ми е последната Цитонамазка  от преди 7 месеца

Имах неуспешно Инвитро процедура през юни и не се импланираха ембрионите, преди това микробилогията ми беше уж, но пак имаше паваж от левкоцити, пусках тогава пак цервикален секрет и всичко отрицателно, не знам вече от какво е. Предполагам и затова беше неуспешно Инвитрото при добри уж ембриони.

# 112
Трябва да се намери причина за всички тези левкоцити и в цитонамазката, и във влагалищния секрет.
Не знам при кой лекар ходиш, но може би е добре да го смениш...

# 113
  • София
Липсата на лактобацили е предпоставка за разстежа на левкоцити.
Двете са взаимносвързани.
Спиране на сладкото. Лечение с прием на подходящи лекарства, изписани от лекар, след това нещо вагинално за възстановяване на флората.

# 114
Здравейте! Добър ли е резултатът?:

# 115
Всичко е идеално, браво Simple Smile

# 116
Здравейте, имам хроничен цервицит. От почти две години се въртя в омагьосан кръг, изследвала съм всичко, каквото съм се сетила, ходила съм по много лекари, имам lletz тази година, повтарящи се полипи, пак високи левкоцити и вече съм на ръба на нервен срив. Моля Ви, препоръчайте ми добър лекар диагностик! 🙏🏼 (по възможност в София)

# 117
Какво си изследвала до момента?

# 118
Hpv 33 типа (имах положителни, ходя при д-р Карагьозов за контролни прегледи), хламидия (отрицателна), гонорея (отрицателна) , микоплазми (отрицателни), уреоплазми (уреалитикум- беше положителна, след лечение отрицателна) hiv (отрицателен) , микробиология многократно тествана (последната е от миналата седмица всичко е отрицателно, само левкоцитите са много) , миналият месец имах цистит с е.коли и пих 10 дни панцеф; имам биопсия на шийката на матката; имах полип- махнат с хестероскопия през март месец, сега пак имам; 😔

# 119
Изследвано е всичко възможно...
Уреаплазмата дава такива резултати, но ти явно и преди, и след нея, продължаваш да си с левкоцити. Партньорът ти лекува ли се с теб заедно?

Общи условия

Активация на акаунт