Априлки 2018

• 66 718
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Мами, има ли такива от вас, които са с инсулинова резистентност?
Дъщеря ми е с ИР и хашимото.

# 286
  • Варна
Здравейте, момичета !
Честито на всички за положителните тестове  bouquet И аз съм с такъв, но все още не съм минала преглед. 
Та въпроса ми е като отида в сряда на прегледа ще съм вече с 10 дена закъснение и по изчисления на календара 6 г.с., освен да ме погледне на ехограф да потвърди надявам се бременност, какво друго ще ми прави- някакви изследвания ще ми пусне ли ?
Чудя се дали да си взимам направление, защото ако ще е само ехограф няма да ми трябва направление , защото при моята гинеколожка дори и с направление той се заплаща отделно .  newsm78 #Crazy

# 287
Здравейте, момичета !
Честито на всички за положителните тестове  bouquet И аз съм с такъв, но все още не съм минала преглед. 
Та въпроса ми е като отида в сряда на прегледа ще съм вече с 10 дена закъснение и по изчисления на календара 6 г.с., освен да ме погледне на ехограф да потвърди надявам се бременност, какво друго ще ми прави- някакви изследвания ще ми пусне ли ?
Чудя се дали да си взимам направление, защото ако ще е само ехограф няма да ми трябва направление , защото при моята гинеколожка дори и с направление той се заплаща отделно .  newsm78 #Crazy
Най вероятно само ще потвърди бременност.Изследванията ги пускат по късно.

# 288
Първият ми преглед беше в 6 седмица и точно за 5 минути.Прегледа ме с коремен,каза че си е на мястото и потвърди бременност,попита дали искам вагинален за проверка на яйчниците и дали всичко е наред,съгласих се и това беше.Каза ми че е рано за изследвания,след 2 седмици за преглед и сърце и тогава чак ми пуснаха кръв и урина,но и двата бях без направление.После вече като се записах на ЖК след 12 седмица ми направиха картон,почнаха по подробно следене и пълни кръвни изследвания и урина.

# 289
Тези, които са с ИР, правиха ли вече ранен тест за гестационен диабет.
Аз правих миналата седмица и от сега е ясно, че съм с гестационен диабет. Исках да видя дали има и други и как се справят с това положение.

# 290
  • София
Аз правих миналата седмица и от сега е ясно, че съм с гестационен диабет. Исках да видя дали има и други и как се справят с това положение.

Аз първо ще пусна КЗ да видя как е и ако е над 4.5 ще направя ОГГТ. Но първо да чуем сърчице утре ако е рекъл Бог. Praynig Hug

Колко ти е Кз на гладно?

Хора, ям като прасе и после ми се гади, ама пък ми се яде Sad

# 291
Момичета,моля за помощ!! Дайте съвет как да успокоя това отвратително гадене,което ме мъчи по цял ден! В 9г.с.,а това гадене така и не отшумява! Някъде по-рано една мама сподели,че до 8г.с. и след това понамалява,но при мен още като отворя очи...и се започва,а за храна да не говорим повечето от любимите ми неща които много обичах да ям...вече не са ми от така желаната храна,защото всички те..са върнати поръчки от бебо Sad   
С какво се храните,за да преодолявате гаденето и повръщаншто и какви позволени лекарства взимате(ако пиете)?
Прекрасен ден скъпи мамчета и леко бременеене!! KissFlowers Hibiscus

# 292
Щастливка, при мен проблемът не е толкова на гладно, колкото един час след храна. Там е висока. От това, което говорих с еднокринолози, разбирам, че много често се случва ГД да се хване по съоойността 1 час след обременяването при абсолютно нормални стойности на гладно.

# 293
Май ме тръшна летния вирус... От вчера съм отпаднала, всичко ме боли и с разстройство 🙁 Главата ще ми се пръсне, а корема не спира да ме боли. Не знам какво да пия.

# 294

Аз първо ще пусна КЗ да видя как е и ако е над 4.5 ще направя ОГГТ. Но първо да чуем сърчице утре ако е рекъл Бог. Praynig Hug

Колко ти е Кз на гладно?

Хора, ям като прасе и после ми се гади, ама пък ми се яде Sad

аз съм същата. Със страшно гадене съм почти по цял ден а апетита не мога да го опиша. Хем съм гладна и ми е вкусно хем ми се повдига. Дано да отшуми скоро.

# 295
Запис и от мен! Утре съм на лекар, за да видим плодното сакче, стескайте палци всичко да е наред Simple Smile
Има ли мами априлки от Добрич?

# 296
Днес видяхме как бие сърчицето на малкото ни ембрионче.Няма такова чувство,щях да се разплача.

# 297
  • Sofia, Bulgaria
Minie, малко се отнесох и не съм писала тук, понеже писах във ФБ. На прегледа в петък видяхме сакчето,  АГ каза,  че всичко е наред за седмицата. Записах си час за 11.09 за сърчице и нямам търпение!

# 298
Здравейте и от мен и честито на всички 😊 Записвам се и аз. Днес бях на преглед и чухме сърчицето ❤ В 7 седмица съм. Втора бременност ми е. Имам момченце на година и 11 М. Като цяло нямам оплаквания. Само леки неразположения от време на време, но се старая да не ги забелязвам.
Бих искала и аз да помоля за присъединяване в гр във ФБ - ellitza_dp@abv. bg
Лека и безпроблемна бременност на всички!

# 299
Запис и от мен! Утре съм на лекар, за да видим плодното сакче, стескайте палци всичко да е наред Simple Smile
Има ли мами априлки от Добрич?

При кой лекар си?

Общи условия

Активация на акаунт