Априлки 2018

• 66 722
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Мира , аз имам постоянно обилно бяло да е леко жълтеникаво течение , болки също от време на време понякога в кръста, снощи в корема. Не се притеснявай. 🍀💋

# 271
Мира, вчера и аз имах леко зацапване, днес е почти го няма и е бяло. Днес бях и на преглед, доктора ме прегледа с вагинален ехограф всичко е наред. За зацапването каза, че може да е от това, че сега е  датата на овулацията ми.

# 272
Свързах се с моето аг и тя каза че и тъмното жълто може да е проблемно като инфекция и ме прати при неин колега ра пак ме погледнаха и още си е там със сърчице и всичко. Вече е към 3см голямо. Пак ми биха Хориомон 5000ед за всеки случай понеже второто ми сакче не се чисти и не се усвоява вече един месец. Искаше пак да почна Рутаскорбин, но аз не искам и за сега само нош па ще увелича 3х2. Малко се ядосвам в нашето аг понеже не ми казват много подробности. Само че е там и е добре без размери, без ударите на сърцето и в Понеделник ще ида на частно за малко по добро инфо и вече нямам търпение да го видя по подробно и на по хубав видеозон, че този в болницата е ужасен и само за секунда ми го показват. Добре че ММ гледа всеки път та днес той ме успокои. Днес си взех и таблетки Емил за смучене които са по 1 на ден против гадене, че нещо следобед ми е доста кофти. Ще се включа пак в Понеделник. Кофти си е чакането за тези прегледи 😂 но си заслужава ❤❤

# 273
Здравейте.
Вчера бях на преглед.
Вече имаме и сърдечна дейност.
И аз точно за 10 секунди  видях  ножицата,но пък си имам снимка.
Като ми попълваха данните са ми объркали първия ден от последния МЦ писали са 11 .07 а беше 5.07
Съответно и термина ми казаха ,че е за 17.04  а по.мойте сметки трябва да е на 11.04.2018.
Ще го оправим другия път.
Давах кръв   и урина ,теглиха ме.Оформиха ми документите.На преглед съм чааааак на 21.09 (след 4 седмици)
Нямам почти никакви симптоми .
Сутрин ми е малко неприятно но не е чак гадене.
С първото дете първите 3 месеца свалих около 5кг , а сега  се чуствам много добре и не повръщам ,хапвам добре 😁😁😁 Ще видим след месец колко ще съм.
На каката съобщихме  новината 3г и 6м.
Доволна ,радва се.Слага ми играчки до корема за да може бебето да играе .
Пиша си пощата ако  може да ме добавите  във ФБ групата .
vili_98@abv.bg
Лягам вече ,че много дългооооо писах и  утре пак съм на работа.
Лека и спокойна вечер на всички мами.😋😋😋

# 274
Хайде, и аз да се похваля Simple Smile, вчера бях на преглед, чух сърчице и всичко е наред за момента. Следващият път ще пускам всички изследвания. Скоро мисля, да си запазя един час за БХС във Фемина. Понеже много ми се гади, ми изписа Деган да пия. Дано помогне Praynig, защото се чувствам ужасно гадно Sick.

# 275
Добре дошли на новите мами.Аз съм на преглед в понеделник и се надявам да чуем сърчице.Живея във Враца и тук лекарите са ужас,но докато се върне моят доктор в София от отпуск поне да чуя сърчице да съм спокойна.Пиша си пощата за да ме добавите в групата. milena81mmm@abv.bg

# 276
Здравейте мами, аз минавам само да ви смигна докато си чакам майската тема, вчера покрай 6-тото ми чувство реших да направя един тест преди закъснението и олеле втора чертичка и то доста видима, по-видима от чертичката, която имах с първото дете и то на 4 дни закъснение. Не смеем още да се зарадваме с ММ, ще изчакам една седмица за тест пак.   Praynig Стискам палци на всички. Някоя да има вече детенце с малка разлика? Синът ми е на 1,1г.

Янна и аз като теб чакам майската тема Simple Smile
Аз също вчера си направих тест 5 дни преди датата на цикъла и оп две чертички Simple Smile
Честито на всички видяли двете чертички.Пожелавам ви лека бременност и всичка най-хубаво Flowers Hibiscus

По калкулатор терминът ми е 2 май и като нищо ще се приютя при априлките. Миналият път терминът ми беше на 25 август,  а родих юли. Здраве да е.

За сега съм с ПМС. Пия фолиева киселина, нещо са ме хванали нервите и едва се изтрайвам.

За килограмите е нормално. Много течности се задържат. С предишната бременност качих най-много в първите 3 месеца. А гаденето дойде след две седмици от закъснението и беше само вечер след 20:00ч. Имах и болки в яйчниците, придърпвания.

# 277
Здравейте мами, някоя от вас която е била със зацапване след зацапването бяло течение имате ли? Аз от няколко дни съм със тъмно жълто ръждиво зацапване и е малко по обилно. Днес съм в 7г. и 4 дни и нещо ме понаболява като предменструално от вчера и се чудя дали да отида на преглед. От 8 дни не съм ходила а преди това бях на 3 4 дни заради зацапването. Дайте съвет че моята аг е в отпуск и телефона и е изключен.

Имах зацапване и след това течение,нормално е,това се получава от нивата на хормоните,няма нищо притеснително,но ако има цвят или пък друг дискомфорт иди да те прегледат.Може да е някаква бактериална инфекция.
Относно болките,аз също имам от време на време,което пак е нормално.Всичко това ми го е казала АГ.
Успех и не се притеснявай! 😊

# 278
Heroine какво стана с прегледа, чакаме само хубави новини! Ох и на мен с това гадене се побърквам , хем не ми се слага нищо в устата хем пък ако не съм хапвала нищо два часа и става пък непоносимо...

# 279
Незнам кой добавя във фейсбук групата, но може ли и мен да добавите s_walewa@abv.bg

# 280
Пак на тема гадене - на мен ми помагат Хуск фибрите.
Правех си експерименти със и без тях, ами като ги пия сутрин (на гладно се пият и не знам дали на всички биха им понесли, защото след като се разтворят става малко гъстичка смес) сутрешното гадене го няма и не ми се налага да ям онези 2-3 залъка, които залъгват глада и гаденето.
Но определено при мен дават ефект и през целия ден. Има моменти, вкоито отново се появява, но не е толква силно и минава по-бързо.
Прочетете си и ако искате се допитайте до вашите доктори, ако решите да пробвате, на някои места пише, че не са ок за бременни, на други - че няма проблем....

# 281
  • София
Правя си един студен чай от днес...и гаденето почти го няма. Лимон, мед, мента и вода Wink

# 282
Мами, има ли такива от вас, които са с инсулинова резистентност?

# 283
Здравейте ,скъпи мами!
Днес се потвърди,че съм бременна,предполагаемият ми термин е 3 май,но със сигурност ще раждам април ,защото двете ми деца преди това са секцио.
Пожелавам на всички леко бременеене и много позитивни емоции.🙂

# 284
  • София
Мами, има ли такива от вас, които са с инсулинова резистентност?

Аз нямам ИР, но първата бременност бях с предгестационен диабет. Много внимавах какво ям, защото КЗ ми беше около 4.9-5.2, а ОГГТ ми беше на горна граница, което не е ок за бременна. Пиеш ли хапчета?

Общи условия

Активация на акаунт