Априлки 2018

• 67 062
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Бъдещи майчета, според вас възможно ли е да съм 8ма седмица. Това показва приложението Pregnancy + .
Та след '' Кухо яйце '' май месец началото цикъла ми стана много нередовен 20-25 дни. Последния беше на 29 юни до 4 юли г/д. Имахме полов акт на 8 ми юли и положителен тест на 25 юли.
На мен за последно ми дойде на 25.06, също имах кухо яйце през март. На 22.08 бях на лекар, по календар 8+2г.с. , а ехографа показа 7+2 г.с. , Аг каза че всичко е наред, а и аз го дължа на малко по късна овулация... така че да, напълно е възможно да си 8г.с. 😊

# 256
Здравейте отново!
Днес бях на втори преглед,видяхме сърчицето и чухме тоновете 😊❤
Термин 1.04.2018 😁
Чувствам се уморена,спи ми се постоянно,но и това ще отмине.
Иначе имам доста апетит...гадене от време на време.
Изписаха ми за всеки случай таблетки подтискащи гадене и повръщане.
Привет на всички нови бъдещи мами!
Има ли мами от Триъгълника,Надежда,Свобода? ☺

# 257
  • София
Lovely baby, страхотна новина!

При мен май понамаля течението и днес е кафеникаво към жълто. След вчерашната инжекция и Утрогестан-а.

# 258
Браво lovely baby , страхотни новини! Станахме няколко с предполагаем термин 01.04.2018г. Да ни е на късмет тази шегаджийска дата и на майтап без проблеми да стигнем до нея! 😘   
Херионе нещо ми се губиш? Какво става с теб, как си?

# 259
  • Sofia, Bulgaria
Мини, утре сутринта съм на преглед и сме много развълнувани. За сърце ни е рано, но се надяваме на сакче Simple Smile))  След прегледа, ще пиша. Гадене нямам ( за сега Grinning ), само ми се спи и са ми чувствителни гърдите.
Момичета, в коя г.с. ще се запишете за ЖК

# 260
Хоп-троп и аз тук. Терминът ми, би трябвало, да е около 10. Вече ходих на преглед и за сега всичко е наред.
Може ли и мен на добавите във ФБ групата, нещо не я намерих 😊

на лични имейлът ми изпрати Simple Smile
Аз нещо не успях на лични да.ти пратя, ако може направо тук, ще напиша Nataliq Shestakovskaya ми е фейса, а с.пощата не знам дали ще стане. natashunkosapa@mail.ru.
Благодаря предварително Simple Smile

# 261
  • Sofia, Bulgaria
Ей, момичета, да се похваля - най - после си видях поканата за ФБ групата - била е в мейла, а известие във фб не бях получила, та с радост вече се просъединих Simple Smile

# 262
Здравейте отново!
Термин 1.04.2018 😁
аз аз аз. Simple Smile ще сме в Надежда 3 до 31.08 и във Вфъбница 2 от 1.09. Simple Smile))

# 263
Девойки, в лек шок съм Flushed
По принцип се меря веднъж седмично, но не знам защо реших да се премеря пак и резултата е от 56 кг. Сега съм 57.4! И това за два дни разлика Astonished сутрин лицето ми е много подпухнало, а пия доста вода-повече от 2л. Сладко ядох онзи ден за първи път от много време....... а с количествата храна не прекалявам, защото ми стават гадно. някоя от вас да има такива неприятни  наблюдения върху себе си?
Все си мисля, че е малко раничко за кг, все пак е началото. Може би към втория триместър ще е по-нормално.... но ако така започвам-не ми се мисли до края...

# 264
  • София
Здравейте мами, аз минавам само да ви смигна докато си чакам майската тема, вчера покрай 6-тото ми чувство реших да направя един тест преди закъснението и олеле втора чертичка и то доста видима, по-видима от чертичката, която имах с първото дете и то на 4 дни закъснение. Не смеем още да се зарадваме с ММ, ще изчакам една седмица за тест пак.   Praynig Стискам палци на всички. Някоя да има вече детенце с малка разлика? Синът ми е на 1,1г.

Янна и аз като теб чакам майската тема Simple Smile
Аз също вчера си направих тест 5 дни преди датата на цикъла и оп две чертички Simple Smile
Честито на всички видяли двете чертички.Пожелавам ви лека бременност и всичка най-хубаво Flowers Hibiscus

# 265
Девойки, в лек шок съм Flushed
По принцип се меря веднъж седмично, но не знам защо реших да се премеря пак и резултата е от 56 кг. Сега съм 57.4! И това за два дни разлика Astonished сутрин лицето ми е много подпухнало, а пия доста вода-повече от 2л. Сладко ядох онзи ден за първи път от много време....... а с количествата храна не прекалявам, защото ми стават гадно. някоя от вас да има такива неприятни  наблюдения върху себе си?
Все си мисля, че е малко раничко за кг, все пак е началото. Може би към втория триместър ще е по-нормално.... но ако така започвам-не ми се мисли до края...

Задържаш вода верятно..аз откакто видях 2те чертички съм с 5-6кг надолу,но и вода спрях да пия защото ми се гади... с предишната бременност качвах по 3кг на месец още от началото... затова явно не е рано при положение,че си хапваш...

# 266
Здравейте отново!
Термин 1.04.2018 😁

Здравей ,
Аз съм от Свобода , живеем във бл.1

# 267
*kremi*_87 аз съм бл.20А точно срещу детската градина.
Ако искаш ми пиши на лични 😊

# 268
Някоя от мамите, който са с гадене и ппвръщане, пускали ли сте обикновена урина? Имате ли кетони в нея?

# 269
Здравейте мами, някоя от вас която е била със зацапване след зацапването бяло течение имате ли? Аз от няколко дни съм със тъмно жълто ръждиво зацапване и е малко по обилно. Днес съм в 7г. и 4 дни и нещо ме понаболява като предменструално от вчера и се чудя дали да отида на преглед. От 8 дни не съм ходила а преди това бях на 3 4 дни заради зацапването. Дайте съвет че моята аг е в отпуск и телефона и е изключен.

Общи условия

Активация на акаунт