Априлки 2018

• 66 738
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Роси на теб какво са ти изписали , на мен вомитусхил защото съм с гадене по абсолютно 24часа , но не ми помага.

# 241
Роси на теб какво са ти изписали , на мен вомитусхил защото съм с гадене по абсолютно 24часа , но не ми помага.
още.две освем вомитусхил-а, деган и още едно ама не мога да го разчета...надявам се да помогнат,днес ще.си ги.взема

# 242
Искам дапопитам бъдещите мамчета, които имат намерение да си правят БХС в Св Анна, Варна имат ли си представа каква е цената,че моята АГ от Шумен ме праща там, а аз направо забравих да попитам Simple Smile Благодаря!
На мен миналата година не ми взеха никакви пари.

# 243
Здравейте момичета,аз съм от февруарките.Скучая и ви изчетох днес,реших да се включа с няколко съвета.И в нашата група имаше доста момичета с кървене и зацапвания,но с подходящите лекарства всичко премина успешно,така че горе главите и успех.Аз съм на огестан и допълнително по 400 мг фолиева и АГ-то ми каза да си ги пия до края на кърменето,няма как да навредят,и да си ям спокойно плодове и зеленчуци.От малкото късметлийки съм без гадене и пътуване без проблем,но повечето момичета след 11 седмица са като нови и бързо забравиха за него.Иначе като най-ефикасно си препоръчваха лимон и  джинджифил,така че ако ви понася опитайте ги.И последен съвет-за ориентир и ако имате време може да следите един-два месеца преди вас темите за ориентир относно изследвания и неразположния.Аз лично следя и януарки и декемврийки,някак си успокояващо ми действа да виждам как проблемите им се решават и се появяват първите ритничета и щастието и радостта от разбирането на пола.Успешна и лека бременност на всички Flowers Hibiscus

# 244
Здравейте, по изчисления, ако всичко е наред и занапред и аз съм април месец. Искам да попитам нормално ли е да не ми се гади изобщо. Г/д съм в 7.5 г.с.

# 245
Здравейте, по изчисления, ако всичко е наред и занапред и аз съм април месец. Искам да попитам нормално ли е да не ми се гади изобщо. Г/д съм в 7.5 г.с.
Нормално е, не се притеснявай. С първата бременност единственото неразположение бяха киселините, сега нямам и дори забравям, че съм бременна. От време на време ме придърпва корема, но през повечето време съм без никакви симптоми.

# 246
Здравейте някоя от нас пие ли огестан.На мен ми го изписаха. На 29.08.17 съм в преглед

Аз ☺
Но го почнах на своя глава.И днес бях на лекар и тръгна да ми изписва фолиева киселина и аз му споделих,че пия Огестан и той каза " Чудесно".
Попитах го има ли значение какво е,а тпй мк каза че няма никакво значение,важно е да има прием на фолиева киселина.
🙄
  На мен ми предписаха Огестан и Селен.           

# 247
Момичета, пили ли сте Огестан витамини?

# 248
Лещичка благодаря за подкрепата и укоражаващите думи . Лека и прекрасна бременност ти желая и страхотен здрав бебок на финала. Знаете ли вече пола?
Момичета какво е огестан за какво се пие ? Извинете за невежеството ми. 😊

# 249
Огестанът е хранителна добавка и съдържа освен необходимата ни фолиева киселина, омега-3 мастни киселини и витамин Д. Съдържа и йод, който пък спомага при зачеване Simple Smile

# 250
Здравейте аз съм бъдеща баба ,дъщеря ми снощи ми изпрати на вайбър теста с две чертички.Вълнувам се много желая на нея и на всички нас лека и безпроблемна бременност.

# 251
Здравейте мами, аз минавам само да ви смигна докато си чакам майската тема, вчера покрай 6-тото ми чувство реших да направя един тест преди закъснението и олеле втора чертичка и то доста видима, по-видима от чертичката, която имах с първото дете и то на 4 дни закъснение. Не смеем още да се зарадваме с ММ, ще изчакам една седмица за тест пак.   Praynig Стискам палци на всички. Някоя да има вече детенце с малка разлика? Синът ми е на 1,1г.

# 252
  • София
Здравейте мами, аз минавам само да ви смигна докато си чакам майската тема, вчера покрай 6-тото ми чувство реших да направя един тест преди закъснението и олеле втора чертичка и то доста видима, по-видима от чертичката, която имах с първото дете и то на 4 дни закъснение. Не смеем още да се зарадваме с ММ, ще изчакам една седмица за тест пак.   Praynig Стискам палци на всички. Някоя да има вече детенце с малка разлика? Синът ми е на 1,1г.

Привет! Моят син е на 8 м. Кърмиш ли го?
Относно витамините - аз съм на Пренатал. Също има ФК. При първата бременност също бях на тях. През кърменето също. Simple Smile

# 253
Не, отбих го средата на юни. Нищо не ме плаши, само това, че трябва да го вдигам, а живеем на 4-ти етаж без асансьор и докато проходи сам по стълбите има доста още време. Какво ще рпавим не знам  Shocked

С предишната ми бременност пих Фемибион Дуо.

# 254
Бъдещи майчета, според вас възможно ли е да съм 8ма седмица. Това показва приложението Pregnancy + .
Та след '' Кухо яйце '' май месец началото цикъла ми стана много нередовен 20-25 дни. Последния беше на 29 юни до 4 юли г/д. Имахме полов акт на 8 ми юли и положителен тест на 25 юли.

Общи условия

Активация на акаунт