Априлки 2018

• 66 759
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Е как не може кръвна захар да пусне? Аз се записах на ЖК още в 7-ма седмица и ми дадоха направления за тия изследвания по касата и в тях задължително има кръвн захар. Направо се базикат с нас вече, много се изнервям на това.
Не уточниха че ендокринолог ми отказа кръвната захар.Аз все още се чудя дали да ги давам тия 200лв за ехограф при условие че едно момиче писа в друга тема че е отказала този абонамент и въпреки това същата лекарка я е гледала всеки път

# 481
За съжаление здравните осигуровки покриват нещата донякъде.
Обикновенните изследвания за кръв и урина не струват кой знае колко.
А що се отнася до самия доктор какви ще ти назначи това е друг въпрос. Neutral Face

# 482
Мдам .. затова здравната каса поема най евтините изследвания,иначе до тук съм дала над 600-700лв на лаборатории те вече не ги смятам даже

# 483
Здравейте, Априлки!

Казахте ли на работа вече или чакате да ви личи повече?

# 484
Здравейте, Априлки!

Казахте ли на работа вече или чакате да ви личи повече?
Здравейтее,колегите ми знаят,но шефа го нямаше ,та ще разбере в Понеделник.🤗

# 485
Защо пиете температуро понижаващи за Т под 38? Нормално след овулация и при настъпила бременност тялото поддържа около 37 градуса. Вярно е, че трябва да се  пазим от прегряване, но 37,3 ... това не е температура според моя ЛЛ.

# 486
ТОзи парацетамол е толкова токсичен и вреден а всички вече го пият за щяло и нещяло.Аз се пръскам от главоболие но нищо не пия,даже и рози аспирин протектор който ми изписаха не знам колко е безвреден за бебето

# 487
Здравейте бъдещи майки, моят термин е 21-ви април. В 9-та седмица съм, бебчето е едва 9-мм , надявам се , че ще си навакса. Ще помоля да ме добавите към групата във фейсбук. Email: astrologiq1989@abv.bg

# 488
  • София
Деси, и моя термин е 21 април. Бебчо е почти 4 см. :*

# 489
Сигурни ли сте че е 9мм,аз съм с термин 13ти април преди три дни беше 4.6см

# 490
100% съм сигурна, преди 2 дни бях на преглед. Гледаха ме и с ехо, и с вагинален сондаж. Не вярвам да е станала грешка, но и аз очаквах да е поне 2 см. Даже пуснаха ZOOM на макс. Отглеждам си едно малко грахче....

# 491
Значи ще порасне и ще ви настигне бързичко Heart

Последна редакция: чт, 21 сеп 2017, 18:28 от desitoveee

# 492
Здравейте , включвам се към вас с термин за момента 14.04.2018. Пожелавам късмет на всички и мечтания финал. Simple Smile

# 493
Мойта неприятна равносметка от изминалите дни: получих жълто-кафяво течение (като преди това имах болки точно все едно ще ми идва...не знам дали са свързани или просто всичко вътре расте Grinning) Док каза, че има отлепване на плодното сакче Unamused И се налага да спра работа, ако искам да опазя малкото човече, защото тя е доста натовараща физически.
Да ама около мен хората (таткото) май не го приемат много насериозно и честно казано си нямам идея как ще се оправяме без тази една заплата..... А и да си стоя по цял ден вкъщи също ми изглежда непостижимо и доста депресиращо. А за съжаление съм в изпитателен срок и няма как да изляза в болничен и да получавам някакви финанси.

# 494
Мойта неприятна равносметка от изминалите дни: получих жълто-кафяво течение (като преди това имах болки точно все едно ще ми идва...не знам дали са свързани или просто всичко вътре расте Grinning) Док каза, че има отлепване на плодното сакче Unamused И се налага да спра работа, ако искам да опазя малкото човече, защото тя е доста натовараща физически.
Да ама около мен хората (таткото) май не го приемат много насериозно и честно казано си нямам идея как ще се оправяме без тази една заплата..... А и да си стоя по цял ден вкъщи също ми изглежда непостижимо и доста депресиращо. А за съжаление съм в изпитателен срок и няма как да изляза в болничен и да получавам някакви финанси.
Неприятна ситуация!Не може ли нещо да се разберете с работодателя?Не лежиш ли и да си пиеш лекарствата......не знам,преценете кое ви е по скъпо.Аз също съм имала отлепяне и прекарах на легло цял месец...

Общи условия

Активация на акаунт