Априлки 2018

• 66 676
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Мамиии кажете козметика за стрии , че вече ги виждам по коремчето Simple Smile
Благодаря Вии ❤❤❤

Bio Oil. Доволна съм, слагам си и върху стари стрии и вече малко се по заличиха. Но може би при всеки е индивидуално, защото четох мнения, че при някои дами няма резултат.

# 541
Аз си взех на мустела. Беше на добра цена голямата опаковка - 38 лв., но мисля че няма да ми стигне една опаковка. Препоръчаха ми на кокона олио, но още не съм си го взела.

# 542
От мои приятелки знам за свинска мас, но истинска. При тях имаше ефект.

# 543
Мазала съм се със съвсем обикновен лосион за тяло,нямам грам стрия.Според мен е важно да се омазнява кожата не е задължително да е скъпо.Свинската мас е добра идея Grinning

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 17:15 от desitoveee

# 544
  • SOFIQ
Здравейте аз съм в 12г.с.+5дни вчера бях на БХС всичко ни е наред с повръщането спряхме сега малко гадене има, но  поносимо. Термин по мойте изчисления 10-11 Април 2018. Сега следващия ни преглед е на 19.10 горе-долу 16 г.с. дано видим тогава и какво е, защото още не ни казват а ни е първо бебче и много се вълнуваме. Споделете какви витамини пиете в момента аз съм на Биозин мама и фемибион 2ка започвам доволна съм, всички в къщи бяха болни аз се опазих.
Може ли  да ми кажете как се казва групата и аз искам да ме добавите моля 😊

# 545
  • Перник
БХС в Майчин дом ли го правите? И ако да, може ли да ми кажете каква е таксата. Аз досега четох на сайта им и попаднах на информация за декларация, която те освобождава от такса. Някой от вас знае ли нещо повече по този въпрос. Ето линк и от там може да се свали декларацията:
http://genetika.maichindom.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%86%D … 0%B8%D0%BD%D0%B3/

# 546
  • София
Стандартно изследването е 45 лв + 3 лв за взимане на кръвна проба. Наистина в момента изследването се спонсорира от програма Майчино здравеопазване и е безплатно.

# 547
Момичета, дали някой ще ме добави във фб групата? Simple Smile

# 548
Здравейте, и аз все още чакам...email: astrologiq@abv.bg

# 549
Здравейте. Сега се присъединих към фб групата, но защо не мога да напиша пост или аз не виждам от къде.

# 550
  • София
Благодаря за добавянето във ФБ групата!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 15:30 от Lara

# 551
Моля, добавете мe в групата.
Благодаря!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 13:32 от coelum

# 552
Здравейте днес бях на преглед всико е добре пуснах изследване за Даун. В 11 седмица съм което е рано за пол,  но това не ме вълнува много тъй като най-важното бебо да е добре. Термина ми е някъде към 20.04. Това е за сега от мен.

# 553
  • Varna
Чудя се и след като вече съм член в групата и имам цалото време на света, мога да добавя тези девойки, които искат да са във FB и са си написали мейлите, м?  
Можеш ли да добавиш и мен?
svrtlio@abv.bg
Благодаря!

# 554
Чудя се и след като вече съм член в групата и имам цалото време на света, мога да добавя тези девойки, които искат да са във FB и са си написали мейлите, м?  
Можеш ли да добавиш и мен?
svrtlio@abv.bg
Благодаря!
Добавих те провери си пощата. 😊

Общи условия

Активация на акаунт