Априлки 2018

• 66 698
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичет,  моля и мен да добавете във facebook групата.
Благодаря за приема:)

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 18:49 от AED

# 526
Може ли и мен да добавите във фейсбук групата (като се надявам да не влезе във фийда ми и всички да разберат...)
Изтрит имейл адрес

Не се сърдете, че като ме добавите ще си изтрия имейла Simple Smile

Благодаря, че ме добавихте!

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 15:18 от jotzebee

# 527
И аз ще драсна мейл тук: gnqs4e@abv.bg Ако може да ме добавите във фб групата. После ще го изтрия Simple Smile

# 528
здравейте, моля да ме довавите и мен към фейсбук групата - galiabtg@gmail.com.

# 529
  • Пловдив
Здравейте,

И аз все още не съм добавена в групата.Много,много в началото.пуснах своите данни.
Моля да ме добавите : valiofrancev@abv.bg

Предварително благодаря!

# 530
Включила съм си известията вече.Моля да ме добавите. milena81mmm@abv.bg

# 531
LuLuRaKi, как мина вчерашния преглед?

# 532
Тя писа в групата че е много доволна аз съм на 13ти октомври при него ще споделя също

# 533
Ще се радвам да споделите и тук. Моят преглед е на 17-ти Simple Smile

# 534
Здравейте
Как минава времето при вас? Аз още от началото съм в болничен тъй като ме водят рискова бременност. По цял ден съм вкъщи и ми е много скучно. Домакинска работа също не върша , вкъщи има кой да го прави (свекървата и ММ)
Нагледах се на телевизия,  наспах се добре  понякога сърфирам в интернет.Работата та ми липсва ужасно , но това е положението .Във фейса видях че за половината от включилите се там това е втора бременност.
Вие как сте какво правите по цял ден.

# 535
Същото и аз но гледам малко повечко да се движа че килограмите леко и сигурно се покачват.Отдавна нямам кървене но ми е страшно лошо по цял ден.Чидя се вече няма ли да се образува тая плацента че да олекне малко.За прегледа ще споделя,но сега гледам една оферта в Офертомед сайта за 4д в клиника Нова.Ще звъня да питам само 4д ли е или фетална.

# 536
На мен ми е първа седмица вкъщи и минава доста бавно, но след вчерашния преглед имам доста теми за размисъл, та днес направо все едно не съм била тук.... Иначе чета книги, чета ви вас, вече излизам без да се притеснявам толкова. Оправям си докумените по напускането и обмислям да го спирам това но-шпа.... но като цяло скучна работа.
Чудя се и след като вече съм член в групата и имам цалото време на света, мога да добавя тези девойки, които искат да са във FB и са си написали мейлите, м? 

# 537
На мен ми е първа седмица вкъщи и минава доста бавно, но след вчерашния преглед имам доста теми за размисъл, та днес направо все едно не съм била тук.... Иначе чета книги, чета ви вас, вече излизам без да се притеснявам толкова. Оправям си докумените по напускането и обмислям да го спирам това но-шпа.... но като цяло скучна работа.
Чудя се и след като вече съм член в групата и имам цалото време на света, мога да добавя тези девойки, които искат да са във FB и са си написали мейлите, м? 
Mоже Simple Smile

# 538
  • София
Аз вече 20 дни съм си вкъщи и мислех, че ще минават адски бавно. Трябва да лежа почти постоянно, а то се оказва, че повече от половината ден минал в тичане и задачи. Сутрин докато заведа детето на градина в съседния квартал(отскоро се преместихме в нов, а той остана в стария на градина, че му е последна година) и то минали два часа. Прибера се, пия едно кафе на бързо и всеки ден тичане я до моя личен лекар за някой болничен или бележка или направление, я до личната на хлапето за разни бележки и документи. Докато се обърна и то станало 3-4 следобед и пак обратно да го взимам от градината. Вечер докато се изкъпем, хапнем и поиграем малко, напише някои домашни и то стане време за лягане. Та като цяло не мога изобщо нищо да усетя от това стоене вкъщи

# 539
Мамиии кажете козметика за стрии , че вече ги виждам по коремчето Simple Smile
Благодаря Вии ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт