Априлки 2018

• 66 655
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, от Варна съм и ми препоръчаха да отида да изследвам сърцето на бебето към 20 г.с. (д -р Шивачев) Ф.М. не са ли достатъчни? Планувате ли такъв преглед само за сърцето?

Аз още в самото начало когато закупих пакета за следене, такъв предглед беше включен. За съжаление обаче на мен ще ми се наложи по-рано да отида точно за сърчицето, защото на ФМ док видя нещо, което иска да проверя и ме насочи към ехокардиолог и още един специалист по ФМ. Като това ще се случи когато съм в средата на 14та седмица, като този час ми е даден от докторите които ще ме гледат тогава. Кардиоложката каза, че много рядко в първи триместър правят такава ехокардиография, защото е много трудно да установят каквото и да е.

# 586
На мен таблицата за пола ми позна(аз съм с пренатест)

# 587
Didi95 не помня точно но беше в рамките на около две седмици.
За пола ще кажа утре евентуално ако се види на феталната но имам чувството че ще е момче и момче ми излиза.Предполагам че месеците са месеца на зачеване?

# 588
Предполагам че месеците са месеца на зачеване?
Да така е.

# 589
Здравейте, да ви попитам спазвате ли това поверие да не се постригвате докато сте бременна?

# 590
  • Перник
Здравейте, да ви попитам спазвате ли това поверие да не се постригвате докато сте бременна?
Не

# 591
Не, само не се боядисвам. Обикновената боята съдържа много химия и може да предизвика алергия през този период, дори и да не е имало преди това. Био боята е на растителна основа, не съм наясно с ефекта на тези растения по време на бременност и не смея да я ползвам. Има възможност и да не хване. Също така не ползвам козметика, която не е био/органик (ползвам био/органик козметика, без боя за коса и лак за нокти, и преди бременността) и не си слагам гел лак. Има био лакове за нокти, които обаче не са толкова трайни.

# 592
След + тест се постригах веднъж по късичко за по нататък не знам какво ще направя Thinking
Много бързо взе да ми расте косата някъде четох ,че се дължи на бременността.

# 593
може ли да ме добавите в групата? dani_pawlowa@abv.bg

# 594
Щях да пиша за Феталната при Стоилов,доволна съм огледа всичко,предимно за Даун говореше,но и всички органи бяха огледани,мерки всичко е прецизно,похвали си и апаратурата разбира се но си струва.7 см 70гр предположи момиче но е рано(12+5).Току що освободих час за 13ти ако някой го иска иначе няма месец напред

# 595
може ли да ме добавите в групата? dani_pawlowa@abv.bg

и мен krisa_2006@abv.bg Благодаря !

# 596
Момичета кървят ли ви венците? Как се справяте с проблема?

# 597
Момичета кървят ли ви венците? Как се справяте с проблема?

Привет! Аз съм от майските термини - 01.05.2018 год., но да си призная ви чета от самото начало. Simple Smile Нядвам се нямате против да се отбивам и при вас Simple Smile
Та по въпроса...
На мен от 2 седмици ми кървят венците. Никога през живота си не съм имала този проблем. Започнах да използвам паста и вода за уста Paradontax. На 10.10.2017 год. имам час за зъболекар и ще видя какво ще препоръча той.
Казах на АГ и тя каза да посетя зъболекар. Аз се бях притеснила да не е симптом за нещо....

П.С. Някоя от вас да знае вече пола на бебчо...? Силно се надявам на БХС и ФМ в 12 г.с. да ми кажат.... АГ каза, че има шанс. Втора бременност ми е това. С първата разбрах в 4-я месец на най-обикновен ехограф в едно ДКЦ. Това преди 12 години... Докторът беше категоричен. Та сега се надявам... и имайки предвид високия клас апаратура, с която се работи в днешно време...
 Hug Hug Hug

# 598
Добро утро,

Може ли да ме добавите- nadejda1992@abv.bg

# 599
Здравей те на всички, радвам се и аз да се включа към тази група. Моят термин е към 10.04.18 Simple Smile . За кърменето на венците моят зъболекар ми препоръча "Алсипин" аз направих един курс вече с него и съм доволна, но доктора каза да не го разраждам, а така да си жабуря устата. Безобидно е само билки Simple Smile . Леко бреченеене на всички

Общи условия

Активация на акаунт