Априлки 2018

• 66 664
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, който иска да бъде добавен, да посочи имейл Simple Smile

# 556
  • UK
Може ли да ме добавите в групата - благодаря! L

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 18:27 от Ljoli

# 557
  • SOFIQ
Добавете ме и мен моля  may4kata@abv.bg

# 558
КристалнаК видях в другите теми модераторите добавят в началната страница термините на потребителските и срещу тях Blue Heart ако е момче и Sparkling Heart ако е момиченце.
Също така потребителите предлагат имена на следващата тема и ги гласуват с анкета отгоре. А във нашата тема момичетата идват само за да ги добавят във фейсбук. Това понякога ме натъжава дано следващата тема е по разнообразна и съдържа повече информация  за нас. Това са моите предложения ако ги приемеш бих се зарадвала.

# 559
  • SOFIQ
Момичета настинала съм с течащ и запишен нос и червено болезнено гърло на кой трябва да звънна на личната или на гинеколога, който ме следи?

# 560
Monika, аз като попитах моето АГ какво мога да пия-той ми каза да се обърна към личния....
Но за болезнено гърло силно ти препоръчвам запарка от чай от лайка и лъжица сода, бъркаш и гаргариш сутрин и вечер. Аз една седмица се влачих с хрема, но гърлото го оправих така за 2 дни.

# 561
  • София
Аз моето гърло го оправих с изяждане на половин лимон с мед. Но запушения нос си го влачих цяла седмица. Пих и Парацетамол, че бях вдигнала Т, но сега си мисля, че можех да мина и без него.

# 562
  • София
Здравейте! Май се оказва по-удобно да обменяме информация във Фейсбук и предполагам, че това е причината да сме по-активни там. Тук става малко разхвърляно и по-сложно за проследяване кой докъде го е докарал Simple Smile При предишната ми неуспешна бременност се изписаха 2-3 теми, докато стане време за ранната фетална морфология (говоря за октомври-декември 2016). Май ние ще сме Фейсбук--бг-мами Simple Smile
Приятна вечер на всички и само хубави новини!

# 563
  • SOFIQ
Как се казва фб групата момичета

# 564
Как се казва фб групата момичета
Групата във фейса е затворена ако я потърсиш няма да я намериш. Казва се Априлски бебета 2018.

# 565
Момичета, имам един въпрос относно канелата, знаете ли дали е опасна? Хапнах малко с кисело мляко и после прочетох в интернет, че била опасна за бременни... и доста се оплаших. Sad

# 566
Момичета, имам един въпрос относно канелата, знаете ли дали е опасна? Хапнах малко с кисело мляко и после прочетох в интернет, че била опасна за бременни... и доста се оплаших. Sad
Употребата на канела по време на бременност е противопоказна заради негативното й действие върху матката предизвика контракции.
Специалистите дори съветват да се избягва козметика със съдържание на канела.
Най-добре е да не употребяваме щом е противопоказна Thinking

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 09:14 от kikair

# 567
Употребата на канела по време на бременност е противопоказна заради негативното й действие върху матката предизвика контракции.
Специалистите дори съветват да се избягва козметика със съдържание на канела.
Най-добре е да не употребяваме щом е противопоказна Thinking
Канелата, както босилекът, магданозът, дафиновият лист и пр. подправки, използвани в кулинарията са в минимално количество, което не оказва влияние на бременната жена. Опасни са етеричните масла от тези продуктити, които съдържат концентрация от веществата, водещи до маточна стимулация. Една щипка канела, малко магданоз, не е все едно да си хапнала една пръчка канела или една връзка магданоз. Виж, в този случай е възможно да окаже някакво вличние.

# 568
Относно подправките , които предизвикват контракции аз лично ги отбягвам. А канелата е една от тях.
Ако на някоя мама си хапва не мога  да кажа нищо това си е нейн избор. Rolling Eyes

# 569
Относно подправките , които предизвикват контракции аз лично ги отбягвам. А канелата е една от тях.
Ако на някоя мама си хапва не мога  да кажа нищо това си е нейн избор. Rolling Eyes

Аз хапнах и след това разбрах, че не било добре, но беше в малко количество. Вече ще знам.

Общи условия

Активация на акаунт