Априлки 2018

• 66 650
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Канела ядох онзи ден с млякото с ориз.....Днес на кафето изпих един фреш от нар изрично прочетох че бил много полезен за бременни и предпазвал от преждевремнно раждане.Да ама толкова лошо ми стана че като се прибрахме едвам прекрачиха банята и го върнах.Ужас!Още ми е гадно....

# 571
  • SOFIQ
Момичета с температура 37.3 съм помагайте какви мерки да  взема много се притеснявам утре сутрин съм на лекар но ме е страх до довечера да не вдигна повече 13 г.с. съм в момента пия осцилококцинум правя гаргара с сода и лайка за гърлото и ям лимон изцеден с мед 😟

# 572
Момичета с температура 37.3 съм помагайте какви мерки да  взема много се притеснявам утре сутрин съм на лекар но ме е страх до довечера да не вдигна повече 13 г.с. съм в момента пия осцилококцинум правя гаргара с сода и лайка за гърлото и ям лимон изцеден с мед 😟

До колкото знам, можеш да пиеш парацетамол.

# 573

+ витамин С

# 574
Момичета с температура 37.3 съм помагайте какви мерки да  взема много се притеснявам утре сутрин съм на лекар но ме е страх до довечера да не вдигна повече 13 г.с. съм в момента пия осцилококцинум правя гаргара с сода и лайка за гърлото и ям лимон изцеден с мед 😟

+ витамин С
Да добавя - до 2000 мг витамин C на ден се смята за безопасна доза по време на бременност, но все пак не я достигай.

# 575
Момичета тези които имат Утрогестан спряха ли го?  Моят го намалиха от 3*2 на 2*2 ,а после ще е 2*1 и така. На някои го спирали от раз, аз лично не съм фен на рязкото спиране тъй като не се знае до какво ще доведе. Ако се налага бих го слагала докрая стига бебето да е добре.

# 576
Защо такова количество?И на мен ми бяха казали 3х2 но ми се стори безумно.Мисля че след 12-13седмица когато вече се е образувала напълно плацентата вече е безмислено

# 577
  • София
На мен го спряха от веднага.. незнам дали е заради това, но една седмица след спирането му (вчера) прокървих и в момента съм в болница.. 

Момичета тези които имат Утрогестан спряха ли го?  Моят го намалиха от 3*2 на 2*2 ,а после ще е 2*1 и така. На някои го спирали от раз, аз лично не съм фен на рязкото спиране тъй като не се знае до какво ще доведе. Ако се налага бих го слагала докрая стига бебето да е добре.

# 578
Защо такова количество?И на мен ми бяха казали 3х2 но ми се стори безумно.Мисля че след 12-13седмица когато вече се е образувала напълно плацентата вече е безмислено
Защото имах зацапване от самото начало дозата беше висока.Образуването на плацентата завършва напълно към 16 седмица.
Поне така пише в тази статия,
http://kenguru.bg/%D0%A1%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D1% … FirMpWLQtiLcZmrY9
11-12 седмица: Ембрионът „става" плод. Формирането на плацентата още не е завършено, въпреки това мъникът получава вече храна от кръвта на майката.
"15-16 седмица: Формирането на плацентата приключва."

# 579
Здравейте, от Варна съм и ми препоръчаха да отида да изследвам сърцето на бебето към 20 г.с. (д -р Шивачев) Ф.М. не са ли достатъчни? Планувате ли такъв преглед само за сърцето?

# 580
На мен го спряха от веднага.. незнам дали е заради това, но една седмица след спирането му (вчера) прокървих и в момента съм в болница.. 
А казаха ли ви каква е причината за кървенето? Аз миналата седмица лежах в болница след обилно кървене, оказа се отлепен плоден сак, нищо че вече имам плацента (14г.с. съм). Пия 3×2 утрогестан и 3×2 нош-па. Кървенето слава Богу спря, но понякога при забърсване имам кафяво, като тази сутрин беше много обилно. От седмица само лежа и се моля сакчето да се закрепи и всичко да се оправи

# 581
А казаха ли ви каква е причината за кървенето? Аз миналата седмица лежах в болница след обилно кървене, оказа се отлепен плоден сак, нищо че вече имам плацента (14г.с. съм). Пия 3×2 утрогестан и 3×2 нош-па. Кървенето слава Богу спря, но понякога при забърсване имам кафяво, като тази сутрин беше много обилно. От седмица само лежа и се моля сакчето да се закрепи и всичко да се оправи
Почивка и позитивни мисли само ще се залепи споко.И аз бях така и с лежане се залепи! Стискам палци!

# 582
Благодаря от сърце! А горе долу колко време ви отне възстановяването и колко време имахте зацапване?

# 583
За тези които все още не са казали дали бебето е момче или момиче намерих една табличка в нета.
На тези мами които знаят пола да кажат да ли е вярна. Wink

# 584
Момичета, който иска да бъде добавен, да посочи имейл Simple Smile

Moje li da dobavite i men molq

z.mlekarova@gmail.com

Predvaritelno blagodarq Simple Smile

* модератор

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 12:43 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт