Априлки 2018

• 66 666
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Може ли да ме добавите и мен във фейсбук групата

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 20:39 от Adriana_ann

# 616
Момичета, мисля си че няма общо това колко и какво ядем по време на бременността, за размера на бебето. Не веднъж са ми казвали, храни се разнообразно, заради собственото си тяло, бебето си взима необходимите вещества от тялото на майката. Най-разговорно казано. Иначе моето бебе е назад с около 10 дни. И причините са две:
1. Меснтруация на 35 - 38 дни (стандартно 28дни);
2. Лутеална фаза около 22-ри ден (стандартно 9-16дни).
При всяка от нас тези фактори са различни. Предишната бременнност в началото бебето ми пак изоставаше, след това се роди 3500, а я извадиха по-раничко от термина.
Сигурна съм че всяка от вас хапва полезни неща и се грижи за здравето си, ще растат бебенцата не се тревожете.

# 617
Момичета, някоя от вас да и се случвало да усеща напрежение и твърд корем. Пиете ли но-шпа?

# 618
Момичета, някоя от вас да и се случвало да усеща напрежение и твърд корем. Пиете ли но-шпа?

При мен има едно напрежение ниско долу, все едно ще ми идва. Но това не е постоянно. Май е предимно вечер. Пия но-шпа, но заради малко отлепване на плодното сакче.

# 619
  • София

Здравей Simple Smile Аз съм с термин май 2018, но се намесвам се в темата, защото има вероятност да родя април и ви чета от началото. Това, което изпитваш може да са контракции. До преди няколко дни и аз бях така, но ги регулирам с но шпа. Не мисля, че е нещо притеснително...моя приятелка с първата си бременност започна с контракциите от самото начало, пък роди на термин и всичко беше наред. Консултирай се с лекар все пак Simple Smile

# 620
Напрежение не,  но придърпване около пъпа боцкане като ли че с игла. Нош па имам , но рядко пия защото предизвиква повръщане при мен. Пия повечко вода това сякаш ми помага.

# 621
Здравейте, мамчета.
За съжаление имам лоша новина. Вчера след поредното течение отидохме до болницата и не се установи сърдечна дейност. Нататък е ясно.... Предстои ми кюретаж, надявам се поне там да извадя късмет и дойторите да си свършат работата. Сигурно ще направя някои генетични изследвания, не знам все още какви... може би ще се допитам до лекарите.
Няма да ви обременявам повече и да загрозявам темата. Надявам се това да е последния такъв пост в тази тема!
На всички вас пожелавам леко бременеене, само положителни емоции, безгрижни дни и един прекрасен финал със здрави бебчета!

# 622
  • София
Много съжалявам да го чуя! Минала съм през това и знам какво ти е в момента! А в коя седмица си?

# 623
Средата на 13та, а се е случило в 12та и няколко дни.... не си спомням точно какво ми казаха. Без болка, без нищо....изобщо не предполагах, че може да ми кажат това като отидохме вчера.
Ще си поскърбя и надявам се скоро да сме си стъпили на краката.... Явно е трябвало така да стане.

# 624
  • София
Не знам дали ще ти помогне, но преди време когато на мен ми се случи си спомням, че една близка приятелка ми каза нещо което се запечата в съзнанието ми и много ми помогна. А именно, че това не е било мойто дете и така е трябвало да стане, а след време ще си дойде точно моето си бебче. И наистина 3 месеца по-късно забременея и родих съвсем здраво детенце и сега не мога да си представя, че моето дето може да е някое друго и да изглежда по друг начин

# 625
Krisi много съжалявам мила, не си спомням с детайли, но си написала поредното течение , също си спомням , че искаха още сега скоро да те пращат на още една ФМ и ехокардиография ,просто наистина опитай до колкото е възможно да бъдеш силна и знай, че твоето бебче е много близо и те чака, убедих се вече , че няма нищо случайно в този живот. Прегръщам те силно, ние сме тук споделяй ако ти улеква и ни дръж в течение как вървят нещата при теб! 🍀 Много късмет за напред ти пожелавам и повече никакви мрачни новини и моменти!

# 626
  • София
Скъпа Криси,
Много кураж и вяра! Съветвам те, ако имаш възможност,  да посетиш д-р Сигридов с цялата си документация преди да предприемеш каквито и да било изследвания, които струват маса пари. Също така е добре да изискаш да бъде направено генетично изследване на абортивен материал.
Пожелавам ти лека процедура и бързо възстановяване!

# 627
За съжаление и аз съм минала през това и то 3 пъти!Бъди силна,всичко ще мине и следващия път ще е наред всичко!Наистина интересувайте се къде да направят някакви генетични на плода,ще ви е от полза.

# 628
Точно това чета за днк анализи, но те са толкова много и не знам въобще дали ще ми съдейства док....? Малко е странен...Иначе като им кажа, че искам Днк изследване от кой и къде се съхраняват и изпращат пробите?
И хистологията въобще някога пише ли нещо адекватно в нея?

Деси, поне разбрахте ли какво води до този неприятен момент?

# 629
  • София
В резултатът от хистологията не чакай до пише нещо смислено, мен в МД ме предупредиха, че ще пише, че е имало бременност и толкоз. Пробата за генетичното изследване би следвало да се вземе по време на процедурата и да се изпрати в НГЛ по служебен ред. Най-малкото може да се направи кариотип/ цитогенетичен анализ.
Ти в коя болница си - разпитай ги най-добре, за да ти обяснят възможностите.

Общи условия

Активация на акаунт