На море в България 2017г. - 3

• 107 558
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • София
https://bghotelite.com/5220-kashta-za-gosti-sinyo-lyato-ceni.html
Не оставам с добро впечатление за хора, които не могат да изпишат едно име на хотел в търсачката при конкретно предложение.
Иначе тези млади не ги виждам как поканят гаджета в стая на пеперудки...
Теб пък кой те пита, че се развълнува така, спести си впечатленията за нещо положително. Даже успя да стресираш Ивелина Grinning

Не мога да схвана за какво става дума.

# 316
Създала съм душевен дискомфорт на Сторм76, и е останала с недобро впечатление за мен /о, какъв ужас Party/защото вместо да започна да гадая колко човека и в какъв сезон са спали в посочения хотел, си позволявам да питам цената на човек ли е, или на стая. А трябвало да издиря цените в гугъл и да си пресметна сама, вместо да питам.

# 317
  • София
Създала съм душевен дискомфорт на Сторм76, и е останала с недобро впечатление за мен /о, какъв ужас Party/защото вместо да започна да гадая колко човека и в какъв сезон са спали в посочения хотел, си позволявам да питам цената на човек ли е, или на стая. А трябвало да издиря цените в гугъл и да си пресметна сама, вместо да питам.
Схванах.
На всеки се случва да стане с Д-то нагоре. Simple Smile

# 318
Имате ли мнения за Нептун с Св.Константин и Елена. Как е плажа там? Подходящо ли е за баба и внуче?  Много ми е важно да е плитко.

# 319
Имате ли мнения за Нептун с Св.Константин и Елена. Как е плажа там? Подходящо ли е за баба и внуче?  Много ми е важно да е плитко.
Поморие или Шкорпиловци. Второто с огромен плаж.
В " Свети Константин и Елена", както и Обзор от брега става дълбоко, после навътре има плитко, но трябва да минеш през ямата, както я наричам аз. Има и доста вълни. За млади и здрави младежи си е ок, но ако държиш дете, може и да ти го дръпне, изпуснеш.

# 320
Поморие или Шкорпиловци. Второто с огромен плаж.
В " Свети Константин и Елена", както и Обзор от брега става дълбоко, после навътре има плитко, но трябва да минеш през ямата, както я наричам аз. Има и доста вълни. За млади и здрави младежи си е ок, но ако държиш дете, може и да ти го дръпне, изпуснеш.

# 321
Била съм в хотела преди две години с ваучери. Мястото е изключително спокойно. Намира се в много хубав парк. Самата сграда обаче е доста старичка и има нужда от цялостен ремонт. Басейна беше много чист и поддържан, храната също беше добре за цената. Плажа е на около 300- 400 метра. Ние ходехме пред Азалия, морето беше бурно и с вълни, но не ми е направило впечатление да е толкова дълбоко.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 08:48 от katka72

# 322
Вчера бях пред Азалия. Висока съм 170 см.и на 2 метра от брега ми беше до шията. Навътре се вижда, че е плитко, но никакъв шанс да стигнеш до там без плуване...

# 323
  • There I was on a July morning
Така си е, пред хотел Азалия и Слънчев ден е сравнително дълбок входът към морето. За малки деца не е много подходящо, особено ако има вълни. Единственият по-плитък участък е в северния край на плажа, след хотелите от комплекс Слънчев ден.

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 23:40 от Скубиду

# 324
Оле, как до шията, ужас.  Ние преди десет години ходихме, но бяхме пред Слънчев ден и беше прекрасно, плитко, хубаво, чудно.

# 325
2008 г. бяхме в Слънчев ден, и аз си спомням, че беше плитко пред Марина...
И сега много се изненадах, че е толкова дълбоко в ляво пред Азалия, Верди биийч. Но вече си бяхме платили 20 лв.за чадър и шезлонги и останахме....

# 326
Някой има ли отзиви за Морско око гардън - Златни пясъци?  Hug

# 327
Имам нужда от помощ за септемврийското ни море.. Препоръчайте ми хотел в Царево, плаж Нестинарка Не държа да е АИ, дори само закуска ще е най-добре, но искам да е на плажа(или макс. 50м от плажа)
И също се чудя за Арапя, но там май отново съм закъсняла за бунгала, а искам такива в близост до плажа. Кой от двата плажа е по-хубав-на Арапя или Нестинарка,, според вас? Под хубав разбирам чист, широк и плитък подходящ за деца,закътан,да няма много вълни..

Преди три дни се върнахме от Принцес Резиденс в Китен и мога да кажа че съм влюбена в хотела. Сериозно се замислям дали отново да не сме там, тъй като и обслужването и храната бяха страхотни и само желанието за разнообразие ме спира засега Ако има интерес мога да напиша и още за хотела. . Иначе "Атлиман" е претъпкан , но пък приятен плаж, на мен лично ми хареса, закътано е и не духа толкова, няма и големи вълни, но след 20м във водата вече е дълбоко и народът се гъчка в една зона.За малки деца за мен е супер. Имаше и надуваеми атракции във водата, качвахме се с по-големите, весело беше.

# 328
Някой с отзиви за Арапя дел сол? Имат хубава оферта във Визит.

# 329
  • Sofia
Почивали сме два пъти на Нестинарка, това е последния плаж, за който мисля като чист и хубав. Според мен е доста мръсен, а във водата плуваха ужасни боклуци.

Общи условия

Активация на акаунт