Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за хотел Сириус Бийч това лято?
Какви са отзивите за хотел Relax в Поморие, хотел Paradise Beach и хотел Royal Beach в Слънчев бряг?
Какви са отзивите за къща за гости "Елит" в Бургас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за хотел Сириус Бийч това лято?
-
Какви са отзивите за хотел Relax в Поморие, хотел Paradise Beach и хотел Royal Beach в Слънчев бряг?
Отзивите за хотел Relax в Поморие са смесени, като гостите хвалят местоположението и чистотата, но изразяват разочарование от храната поради ограничения избор и качество. Отзивите за хотел Paradise Beach са предимно положителни, като гостите оценяват местоположението, чистотата и анимацията; въпреки това има оплаквания относно храната с ограничен избор и качество. Хотел Royal Beach в Елените е описан като предлагащ плаж, воден парк и разнообразие от стаи, но има отрицателни отзиви за курорта по отношение на храната, чистотата и отношението на местните. Освен това се споменава, че курортът е популярен сред руски групи.
-
Какви са отзивите за къща за гости "Елит" в Бургас?
-
Какви са отзивите за хотел "Golden Lion" в Приморско?
-
Какви са цените за вход в Равадинов?

;
. Отидох в 11.30 за зумба - бях само аз. Не защото нямаше други хора по басейна, на които да им се прави нещо, а защото аниматорите нито ги канят, нито се опитват да ги привлекат, а отбиват номера и правят всичко от немай къде. Съответно шефът на аниматорите им каза да направят две песни, защото съм само аз, все едно имат друга по-спешна работа от това да забавляват хората в хотела.... Като почнахме, веднага се присъединиха и други жени с деца, които скучаеха и само чакаха някаква активност. Въпреки това направихме 4 песни и зумбата приключи. Същото беше при мъжа ми и детето за футбола - имаше много ентусиасти, които успяха да се събират и играят въпреки аниматорите, а не с тяхна помощ, нищо, че по програма почти всеки ден трябваше да има и футбол. В резултат се забавлявахме сами.
.