На море в България 2017г. - 3

• 107 528
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
В Белведере Приморско, въпреки че е три звезди и доста по-евтин, закуската беше по-разнообразна.
Ти кога за последен път беше в Белведере? Миналата година занижиха качеството и там, съпоставям с предходни години и то лично.

# 181
Нашата почивка в Обзор също приключи.

Отново само суперлативи мога да напиша за х-л "Сънрайз Ол суит резорт"  - отлично обслужване, изключително любезен персонал, много чисто и добре поддържани апартаменти и общи части, богата и разнообразна храна и напитки /на кока-кола  Mr. Green/  - по поне десет вида плодове, ястия /винаги имаше пуешко, свинско, телешко, пилешко и риба/, салати на всяко хранене плюс безплатно кафе еспресо и сладолед по всяко време на деня! Огромен ресторант с перфектна организация ! Въпреки, че хотелът е пълен, маси се намират винаги. Същото важи и за шезлонгите на басейните и плажа.
Имаше противоречиви новини за плажа и новата му концесия тук в темата, но хотелът си е запазил шезлонгите и чадърите, макар че са изтеглени по-назад от миналата година. Пред тях има около 30 метра свободна зона, която непонятно защо си стоеше празна. Доста хора /вероятно от Обзор, Бяла и близките насеблени места/ си носеха лични чадъри и си ги слагаха вблизост до морето, но определено нарядко. Повече такива имаше пред Обзор бийч резорт /техни хотелски чадъри не видях/. Чадърите на Сол Луна също са изтеглени в горната част на плажа и отпред е свободна зона.
Анимацията беше от нова фирма - изключително сладки и ентусиазирани момчета и момичета! Раздаваха се на макс.
Гостите на хотела почти на 100% са семейства с деца - основно немци, руснаци, малко румънци и българи. Имаше и една група швейцарци.
До градчето ходихме две-три вечери на разходки включително снощи - имаше безплатен  концерт на Веселин Маринов на амфитеатъра.

Още веднъж, препоръчвам - все по-рядко стават местата по нашето черноморие, които имат точно тези предимства изброени по-горе, плюс главното -  спокойствие и чисто море/плаж.

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 18:46 от Greene

# 182

zazu1,
Greene,
Благодаря за споделените отзиви! Нямам търпение и ние да потеглим към морето, така ми е дотегнало ежедневието  еднообразието Stuck Out Tongue Closed Eyes
Исках да ви попитам - какво е положението с комарите?

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 08:41 от Merlinski

# 183
Комари нямаше. За всеки случай предвидиливо бях взела разни мазила и гривни срещу тях, но не се наложи да ги използваме.

# 184
  • София
Цитат
В Белведере Приморско, въпреки че е три звезди и доста по-евтин, закуската беше по-разнообразна.
Ти кога за последен път беше в Белведере? Миналата година занижиха качеството и там, съпоставям с предходни години и то лично.

Може би 2015г. Иначе сме ходили поне три пъти и наистина има някаква тенденция да се влошава храната през годините, но при последното ни посещение си беше все още доста добра, особено за трите звезди и цената Hands Plus1. Явно още са я влошили.

Исках да ви попитам - какво е положението с комарите?
Нощно време имаше по някой заблуден комар, ако забравим да дръпнем пердето. Малкият го беше понахапало нещо, но не съм сигурна, че беше комар, защото не видях такъв в стаята.

# 185
Аз за последен път бях 2016. Занижено качество.

Днес пристигнах в Пламена Палас Приморско. На първо четене, забележки нямам. Като се върна, ще пиша подробно, защото пиша от телефон.

# 186
  • София
Някой знае ли дали ще има някакъв проблем с това, че не съм резервирала през агенция, а през сайта на хотела? Става дума за Казабланка - Обзор. Прави ми впечатление, че всички резервирате през агенция и ако възникне някакъв проблем, винаги можете да се обърнете към тях. Аз гледах през Съни турс, но разликата в цените със сайта на хотела беше 2-3 лева, а и там нямаше места, в периода, в който исках да резервирам, а от хотела ми потвърдиха резервацията за същия период. Платила съм капаро 1 нощувка. Какво е предимството на агенцията?

# 187
Няма  да имаш проблеми с това, че си резервирала през хотела. Дори напротив по-евтино е. Визит ми искаха с 40 лв повече на вечер.
Каква цена ще плащате в Казабланка и за кой период? В студио или в апартамент сте?

# 188
  • София
Няма  да имаш проблеми с това, че си резервирала през хотела. Дори напротив по-евтино е. Визит ми искаха с 40 лв повече на вечер.
Каква цена ще плащате в Казабланка и за кой период? В студио или в апартамент сте?
От 27 август сме, в апартамент по 200 лв на вечер за всички, а сме 2 възрастни с 2 деца. За мен даже е евтино, по 50 лв на ден на човек се пада. Те децата са си харч - ядат почти като възрастни. Simple Smile През визит беше същата цена минус 3 лева. Но там намаленията на 200 за апартамент почваха от 23 август, а през хотела от 26-ти.

# 189
Пиша ти ЛС.

# 190
  • В.Търново
От 27 август сме, в апартамент по 200 лв на вечер за всички, а сме 2 възрастни с 2 деца. За мен даже е евтино, по 50 лв на ден на човек се пада. Те децата са си харч - ядат почти като възрастни. Simple Smile През визит беше същата цена минус 3 лева. Но там намаленията на 200 за апартамент почваха от 23 август, а през хотела от 26-ти.
Предимдтвото през агенция е, че резервираш ранни през декември-януари и ползваш 20% отстъпка от тази цена.

# 191
Няма  да имаш проблеми с това, че си резервирала през хотела. Дори напротив по-евтино е. Визит ми искаха с 40 лв повече на вечер.
Къде Ви дадоха цена с 40 лв. по-малко на вечер? Това на човек ли или на помещение? Аз пък като проверявах преди месец за резервация през сайтът на хотела ми излизаше доста по-скъпо в сравнение с Визит. Бих те ли споделили каква цена сте платили за човек на ден, в какво помещение и за кой период?

# 192
Здравей!
Говоря за юни месец.От Визит ми предложиха оферта за двама възрастни и две деца в апартамент за 160 лв., а от хотела 120 лв., отново в апартамент и при същите условия. Хубаво е да си видят и други ТА, защото има разлики в цените и то не са никак малки.

# 193
Здравей!
Говоря за юни месец.От Визит ми предложиха оферта за двама възрастни и две деца в апартамент за 160 лв., а от хотела 120 лв., отново в апартамент и при същите условия. Хубаво е да си видят и други ТА, защото има разлики в цените и то не са никак малки.
Чудесно! Странно ми е, че от Съни турс са Ви дали такава цена, при положение, че тогава до колкото си спомнях имаха 15% отстъпка. Аз обичайно резервирам с ранни записвания и ползвам отстъпки между 20 и 30 % + отстъпка за редовен клиент и така цените ми се получават доста добри. По тази причина ползвам агенция. Ако е в последният момент звъня направо в хотелите, но винаги цената е много нагоре.

# 194
  • София
На мен и е много странно за какви цени говорите... Излиза, че ние сме се прецакали, като сме резервирали през формата на хотела, така ли? Влизах в сайта на визит и там цените бяха същите, а нямаше места. Нормално е да резервирам през формата на хотела, като съм си мислила, че е все едно дали от там или ще се обадя. И през ум не ми е минавало, че по телефона е по-евтино. И какво мога да направя в случая?

Общи условия

Активация на акаунт