На море в България 2017г. - 3

• 107 502
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,за Блу Ориндж--Созопол да споделя моето мнение и тази година.Минуси според мен са храната,анимацията вечер,интернет и  налягането на водата(редуването на топла със студена вода) на горните етажи. За плюс считам местоположението и наличието на чадър на плажа.

# 211
А за хотел София в Обзор някой може ли да сподели мнение...Ние гледаме за Обзор и точно към хотел Морето се бяхме насочили, но нямаше свободни места за нашите дати, гледам също и за Приморско, нешо на добра цена, но нищо не мога да харесам още

# 212
# 213
  • при моите любими
Някой беше пуснал линк за цените за аквапарк Равадиново, но не го намирам. Имаше ли за половин ден?

# 214
Някой беше пуснал линк за цените за аквапарк Равадиново, но не го намирам. Имаше ли за половин ден?

В тази статия има цени https://travelbulgaria.news/bg/neptun-aquapark-ravadinovo-open/

Аквапаркът ще е отворен за посетители от 10 до 18.30 часа. Целодневният билет за възрастни струва 38 лева, а ако влезете след 14.30 часа цената става 30 лева. Деца на ръст от 90 до 130 см плащат 20 лева за цял ден и 10 лева след 14.30 часа. Малчуганите с ръст под 90 сантиметра могат да се забавляват в аквапарк Нептун напълно безплатно. Всеки, който си купи билет за аквапарка след това може да се посети замъка „Влюбен във вятъра“ с 20% отстъпка от цената на билета.

# 215
А за хотел София в Обзор някой може ли да сподели мнение...Ние гледаме за Обзор и точно към хотел Морето се бяхме насочили, но нямаше свободни места за нашите дати, гледам също и за Приморско, нешо на добра цена, но нищо не мога да харесам още
Виж в темата за  Обзор пост #382 от 16.07.17 е точно за този хотел София. По-скоро лош отзив Naughty

# 216
Незнам доколко въпроса ми е за темата, но никога не сме практикували така, та да питам:

Доколко е полезно в деня на връщане от морето да отидем директно на планина (визирам Родопите, за три дни) - с малко дете (2 г и половина) сме + едно бебе на път (ще бъда във втори триместър, живот и здраве)? Температурната разлика много ли се усеща? Страхът ми е да не се изпоразболеем всички Frowning1

Вие практикувате ли този вариант?

За началото на септември става въпрос...

# 217
  • София
Здравейте , нашата "официална"  Crazy  лятна почивка мина .Бяхме в Дюни ,тази година в къщичка към Холидей Вилидж и прекарахме страхотно както и преди !
Но сега сме решили да отскочим към 20-ти август за 3-4 нощувки пак до морето и тук идва голямото НО . не мога да се спра на хотел . Мъжът ми много иска на Аркутино да отидем , но мен ме спира това ,че прочетох ,че миналата година е имало ужасно много комари .
Препоръчайте нещо ,като водещите фактори за избор са добрата анимация , близост до плажа ,спокойствие в хотела / комплекса ,също ми е важно да има хубави пространства около хотела подходящи за диво двугодишно момченце  Joy (т.е. от ресторанта да не се влиза в басейна примерно ,а ако няма басейн ще е перфектно ,но къде добър хотел с ои по черноморието без басейн Mr. Green ) .

Благодря на отзовалите се  Hug !

# 218
Незнам доколко въпроса ми е за темата, но никога не сме практикували така, та да питам:

Доколко е полезно в деня на връщане от морето да отидем директно на планина (визирам Родопите, за три дни) - с малко дете (2 г и половина) сме + едно бебе на път (ще бъда във втори триместър, живот и здраве)? Температурната разлика много ли се усеща? Страхът ми е да не се изпоразболеем всички Frowning1

Ние ходихме след морето в Боровец, нямаше никакви проблеми. Не виждам причина да има проблем всъщност. Успех и весело изкарване.

# 219
  • Сливен
Някой ходил ли е на Поморие-плаж,цена на хотели и бунгала?А дали бунгалата в старият град,все още ги има?

# 220
  • There I was on a July morning

Зависи къде в Родопите. Ние ходихме този уикенд в Огняново и температурите бяха по-високи отколкото на морето. Wink

# 221
Здравейте , нашата "официална"  Crazy  лятна почивка мина .Бяхме в Дюни ,тази година в къщичка към Холидей Вилидж и прекарахме страхотно както и преди !
Но сега сме решили да отскочим към 20-ти август за 3-4 нощувки пак до морето и тук идва голямото НО . не мога да се спра на хотел . Мъжът ми много иска на Аркутино да отидем , но мен ме спира това ,че прочетох ,че миналата година е имало ужасно много комари .
Препоръчайте нещо ,като водещите фактори за избор са добрата анимация , близост до плажа ,спокойствие в хотела / комплекса ,също ми е важно да има хубави пространства около хотела подходящи за диво двугодишно момченце  Joy (т.е. от ресторанта да не се влиза в басейна примерно ,а ако няма басейн ще е перфектно ,но къде добър хотел с ои по черноморието без басейн Mr. Green ) .

Благодря на отзовалите се  Hug !

Видя ли Сънрайз ол суит резорт- Обзор.
Аз се спрях на него, но това, което пише в таблицата като цени на ТА и това, което ми предлагат са две коренно различни оферти. Т.е пише по-евтино, предлагат ми оферта с 100- тина лв. повече. Иначе за хотела преобладават положителните мнения.

# 222
Благодаря за отделеното време и мненията! Незнам точно къде на планина, харесаха ми вили Малина, но още не съм проверявала дали има свободни места за моите дати Grinning

Някой завърнал се от хотел Релакс в Поморие да даде обратна връзка - как е храната, хигиената, морето? Blush  Нещо не е от много посещаваните от съфорумци хотели, май Grinning

# 223
Ние отидохме на Добринище директно от морето в Гърция. Бях помъкнала и якета, защото планирах да качваме Безбог. Времето беше много топло и суитчер беше напълно достатъчен вечер. Това беше юли обаче. Септември времето ще е променливо в планината. Вемете си топли дрехи.

# 224
Да ви питам, когато си платите от сутринта за шезлонги и чадър, а сте само двама, оставяте ли си кърпите на тях докато сте на обяд? И колко време може да ни няма на тях? Моят приятел иска само до обяд да стои на плажа, после да си почива и да отидем пак по - късно, но не мисля, че ще е приятно да плащаме два пъти на ден. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт