На море в България 2017г. - 3

• 107 819
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Вече потвърдих резервацията в Цезар палас , утре ще платя капарото . Дано останем доволни за първи път ще ни е там . Предполагам е на нивото на Серенити и Белла Виста

# 571
  • В.Търново
Вече потвърдих резервацията в Цезар палас , утре ще платя капарото . Дано останем доволни за първи път ще ни е там . Предполагам е на нивото на Серенити и Белла Виста
Серенити, особено Белла Виста мисля са малко над нивото на Цезар Палас, но нека и други да кажат.

# 572
  • Пловдив
[/quote

През хотела ли резервира или ТА?

# 573
Аз скоро видях новите 2 хотела в Обзор, само чуждите туроператори ги предлагаха и букинг. Вече и визит са пуснали единия както писа Ая.
Този е настина извън Обзор, в южната част ето
https://www.google.bg/maps/place/Marina+Sands+Bijou+Boutique/@42 … 8888393,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x2efc6a9f03dc0f84!8m2!3d42.8004282!4d27.8888393

https://www.booking.com/hotel/bg/marina-sands-bijou-boutique.bg. … =1&#hotelTmpl
на този има доста снимки

а другия нов хотел е пред Сънрайз ол суитс, близо до плажа, виждали сме го като строеж
https://www.booking.com/hotel/bg/sunrise-blue-magic-resort.bg.html

https://www.booking.com/hotel/bg/sunrise-blue-magic-resort.bg.html#map_opened

# 574
Тази година бяхме в Релакс Поморие, но не писах тук. Бяхме двама възрастни с едно дете на 2 г, през септември, 5 нощувки. С ранните записвания през февруари платихме 450 лв. Мъжът ми беше особено доволен от съотношението цена-качество, случихме и на хубаво време. Но никога няма да забравя преработката на храна, която се правеше. Особено голямо впечатление ми остави как на вечеря имаше паниран пангасиус и понеже никой не го вкуси, на обяд го бяха нарязали на дребно в... супа. Супа с панирани късове беше върхът за мен. Бях чела, че закуската всяка сутрин е еднаква, но не вярвах - е, оказа се точно така - абсолютно еднаква, всяка една сутрин.
Хубавото - бяха ни дали студио с изглед към морето, асансьора работеше без проблеми, срещу малък бакшиш нашата камериерка ни чистеше преди обед, докато сме на плажа и оставяше допълнителни кърпи за крака, за след банята.
Морето беше изумрудено синьо и чисто (1-6 септември), пясъкът е черен на цвят, много красив.
Обаче - нямаше спасител, има табели, че плажът пред хотела е обществен и неохраняем (но това тактично го пропускат в офертите). В студиото, което иначе беше много широко, майстори са си "оставили" ръцете - една дупка в тавана,  с размерите на топка за голф, "бодеше" очите на мъжът ми - явно е щяло да има осветление там. Виждаха се снадките на гипсокартона под пласта латекс... Такива неща.
Две вечери вечеряхме извън хотела, в Поморие, което много обичам и към което имам сантимент, но ако не сте с кола да отидете до града, трябва да се съобразявате с часа на тръгване и прибиране на бусчето, което е към хотела.
Това се сещам. Бяхме си определили, че тази година морето ще е бюджетно и така беше. Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 23:36 от mi6u-to

# 575
Двоумя се между Цезар палас и Белла виста
Миналата година бяхме в Цезар палас и много ни хареса,но искаме да разнообразим,но ако не намерим хотел с това ниво и цена,ще повторим
Дали ще ни хареса Белла вистата след Цезар, коментарите които прочетох не бяха много добри
Ако някой е бил и в двата или има информация за тях,ще се радвам да ги сравни

# 576
Пратих запитвания за Цезар Палас,Бела Виста,Арапя де Сол.Цените са много високи в сравнение с миналата година.Според мен са надути цените за апартаментите.Когато си с две деца нямаш друг избор за настаняване.Много добра цена има само за Приморско де Сол.Само за апартаментната част.За хотелската пак ми идва скъпо.Чакам да видя и Серенити и ще решаваме/

# 577
  • Sofia
От тия хотели с по над 10 гласа в анкетата може ли някъде да се вмъкна с до 2000 лева за двама възрастни и две деца до 10г за края на август?

# 578
От тия хотели с по над 10 гласа в анкетата може ли някъде да се вмъкна с до 2000 лева за двама възрастни и две деца до 10г за края на август?
Може, в такива, в които поне едното дете се настанява безплатно и във всички хотели, в които и двете деца се настаняват безплатно. Разгледайте им офертите и сама ще можете да прецените.

# 579
Търся, но без успех темата за Дюни. Моля за помощ.

# 580
Отново ви моля за помощ - между "Казабланка " - Обзор,  "Сънрайз Ол Суит Резорт" - Обзор и "Цезар палас" на кой от двата да заложим? С две деца сме, миналата година бяхме в "Серенити бей", но искаме да сменим. Лошото е, че и трите не предлагат чадър и шезлонг на плажа.

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 10:57 от Ines

# 581
Търся, но без успех темата за Дюни. Моля за помощ.
Ето http://www.bg-mamma.com/?topic=894723

# 582
# 583
Отново ви моля за помощ - между "Казабланка " - Обзор,  "Сънрайз Ол Суит Резорт" - Обзор и "Цезар палас" на кой от двата да заложим? С две деца сме, миналата година бяхме в "Серенити бей", но искаме да сменим. Лошото е, че и трите не предлагат чадър и шезлонг на плажа.
До колкото видях офертата на Сънрайз Ол Суит Резорт пише следното: "Хотелът разполага със слънчева тераса до плажа, на която ще могат да се ползват шезлонги и чадъри безплатно до изчерпване на свободните такива" Хотелът е далече от центъра на Обзор, но мисля че имат някакви бусчета, които се ползват до града. Разстоянието от хотела до плажа е може би около 250 - 300 м.
В него двете деца са Ви безплатни само в двуспален апартамент. В Казабланка и двете деца са Ви безплатни в едноспален апартамент. Щом сте били в Серенити, то мога да кажа, че нивото му е като на Казабланка, по отношение на храна и напитки, но не и като анимация. Ако това Ви е важно, то не разчитайте на добра анимация.

# 584
  • София
Как е морето пред Казабланка? Като че бях чела, че ставало бързо дълбоко и не било подходящо за деца - вярно ли е? А плажът хубав ли е?

Общи условия

Активация на акаунт