На море в България 2017г. - 3

• 107 806
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
 Някой може ли да каже нещо за анимацията на Приморско де Сол

# 601
  • Русе
Миналата година като ходихме имаше 2 каки - правиха детска дискотека до басейна и имаше една стая, наречена Детски клуб с амортизирани играчки и басейн с топки. Хич не ми беше уютна.
Ама то анимацията да му е кусура на Приморско дел сол..
Аз все повече се замислям да си наемем апартамент в Поморие. ОИ за нашето семейство в сносни хотели е около 1500 лева за 5 дни и то края на юни/началото на юли. От ранните тази година няма да мога да се възползнам. А там хем плажа е ок, не стават цунамита и е плитък брега, хем има доста голямо предлагане на апартаменти, хем не ни е супер далеч.

# 602
От фейсбук - страницата на Sunny Tours, коментар:
"Elena Petrova: Няма да има оферти за Серенити бей в нито едина бълг. туристическа агенция, звънях на тел номер на хотела и така ми отговориха, ако случайно има нещо останало свободно ще го пуснат от хотела😠"
Това означава ли,че ще приемат само чуждестранни туристи ?!! Много жалко,тъкмо щях да им търся ранните записвания Sad

# 603
Ами да ви споделя, че още миналата седмица пуснах запитване през формата за резервации на хотел Серенити бей и до този момент нямам никакъв отговор, което ме навежда на мисълта, че прочетеното по-горе най-вероятно е истина. Ако това е така, то за пореден път ще се убедя в дискриминационното отношение на българските хотелиери спрямо българските туристи. Да видим още два три дни дали ще пуснат нещо, ако не ще си търся друг хотел. Специално този хотел ме спечели с близостта му до прекрасният плаж Нестинарка. Иначе не бих казала, че няма и други хотели с подобно качество на туристическа услуга.   

# 604
От фейсбук - страницата на Sunny Tours, коментар:
"Elena Petrova: Няма да има оферти за Серенити бей в нито едина бълг. туристическа агенция, звънях на тел номер на хотела и така ми отговориха, ако случайно има нещо останало свободно ще го пуснат от хотела"

А аз питах директно Серенити по мейл- отговориха ми: "Благодарим за проявения интерес!

Когато имаме готовност с цените за Лято 2018, те ще бъдат обявени в сайта на хотела.

Към настоящия момент все още не приемаме директни резервации в хотела."

Но и вижте каква оферта за ранни намерих за там: https://niktravel.com/nik-travel-oferti-za-pochivka/23-hoteli/30 … D0%B5%D0%BD%D0%B8

# 605
Е, значи все пак има някакъв шанс да пуснат оферти и през други ТА. Странно са им определени цените. Почти всеки ден с различна цена, пък пише за 7 дни ОИ. Аз  това го разбирам така: Ако резервираш на 08.06.18 г. на тази цена са ти всичките 7 дни от пакета. Ако обаче резервираш на 09.06.18 г., то тогава всичките 7 дни са по следващата цена. Дали правилно съм разбрала?!!!

# 606
Нищо не разбрах от тези цени.Децата как се таксуват не става ясно

# 607
Русалка, сметнах за интерхотел Поморие с цените на Визит- 1468 за същия период и брой нощувки. Разлика с около 200 лв дава, не че е най-значима, но все пак. Не видях плаж много наблизо, а Релакс е на плажа, макар и неохраняем. От доста години го заглеждам като тарифен за семейство с трима възрастни и 1 дете. Е, за тази година вече съм резервирала, догодина, живот и здраве- пак ще се оглеждаме. Следя ви редовно, за да си сверявам часовника и за следващи лета.

# 608
  • Sofia
Бях набелязала 4 хотела - Белла Виста, Оазис дел Маре, Серенити и Блу Ориндж. Първите два категорично отпадат, тъй като не покриват критерия ми за включени шезлонги и чадър на плажа. Чакам цените за Серенити и ще избирам между него и Блу Ориндж.

Тонка, Блу Ориндж пробвала ли си? Забелязала съм, че имаме сходни предпочитания за хубав плаж Simple Smile

# 609
Момичета, истина ли е това, че в Казабланка Обзор се храниш на смени в определени часове?! Rolling Eyes А дали някой от хотелите в Обзор предлага чадър и шезлонг на плажа?

# 610
Момичета, истина ли е това, че в Казабланка Обзор се храниш на смени в определени часове?! Rolling Eyes А дали някой от хотелите в Обзор предлага чадър и шезлонг на плажа?

Само Сол Луна Бей в офертите за 2018 предлагат чадър и шезлонг на плажа.

# 611
Да, винаги са имали смени, но само чужденците ги спазват. Тичат като луди в първите минутки да се бутат, случайно да не останат не нахранени. Общо взето ми е правило впечатление, че на семейства с малки деца им дават първа смяна, за да могат по-рано да се нахранят и да ги сложат да спят на обяд или път вечер да се включат в вечерната детска дискотека. Не знам за юли и август до 23.08. как са нещата, но в извън активен сезон, въпреки смените си има достатъчно място за хранене и никой на никого не пречи. Никога от персонала на ресторанта не се ни правили забележка, че видиш ли не сме отишли да се храним, съгласно определената ни смяна.

# 612
 Имам отговор от никтравел.7 нощувки 2 възрастни и 2 деца юли месец 2150. Тези са луди.Няма никаква отстъпка .Става въпрос за Серенити

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 11:30 от rumka_73

# 613

Само Сол Луна Бей в офертите за 2018 предлагат чадър и шезлонг на плажа.
И Мирамар и Сунео Хелиос Бийч (поне до миналото лято).

# 614
  • София
Тонка, Блу Ориндж пробвала ли си? Забелязала съм, че имаме сходни предпочитания за хубав плаж Simple Smile
Не сме ходили в Оринджа, от темата знам за него. Сега като видях цената за Серенити смятам бързо и смело да резервирам 8 нощувки за началото на август в Оринджа. Ако плажовете в Турция бяха хубави, досега вече да съм резервирала почивка там. Цените, при това със самолет, за хотели 5 звезди са повече от прилични.

Общи условия

Активация на акаунт