На море в България 2017г. - 3

• 107 805
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Тонка, Блу Ориндж пробвала ли си? Забелязала съм, че имаме сходни предпочитания за хубав плаж Simple Smile
Не сме ходили в Оринджа, от темата знам за него. Сега като видях цената за Серенити смятам бързо и смело да резервирам 8 нощувки за началото на август в Оринджа. Ако плажовете в Турция бяха хубави, досега вече да съм резервирала почивка там. Цените, при това със самолет, за хотели 5 звезди са повече от прилични.
Скрит текст:
Плажове да искаш в Турция /и не само/Тази година хотела ни беше със страхотен плаж и плитко море.А като чета тук за какви цени пишете Sob

# 616
Е, кажи го сега де, няма всяка да пита на лични  Wink

# 617
Mimi, сподели моля за този прекрасен плаж....

# 618
Mimi, сподели моля за този прекрасен плаж....
Скрит текст:
Хотела е Камелия Фулия -Сиде.Лятото пак там

# 619
хубав плаж на който съм била в турция е давутлар, точно след кушадасъ
палм уингс е хотела
бях изненадана от плажа, и в българия не съм била на такъв

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 15:37 от The Invisible

# 620
Както вече написах съм с резервация за Приморско ...НО...излизат нови хотели и един не ми дава мира:
https://www.visit.bg/hoteli/hotel-marina-sands-3035/. Виждам че уж е в нищото, отчасти това търся, отчасти да се стига сравнително бързо до цивилизация.  За първа година е хотелът, но имам само едно посещение в Обзор и то като дете. Някой с актуална информация най-вече за морето - плитко ли е, бурно ли е? То не че тази година в началото на август водата на Приморско не беше леко хладна и имаше вълни, та година с година не си приличат, но все пак.
Изчетох последните страници от темата за Обзор, но не можах да добия представа.

# 621
  • София
Няма как да се даде еднозначен отговор за морето в Обзор. Дъното се мени много. Една година бяхме в хотел първа линия и беше супер, докато морето при чадърите на Казабланка не искам да си го припомням.

Благодаря за хотела в Сиде. Ще го проверя. Вече съм на зор и най-късно януари трабва да съм се ориентирала и резервирала.

# 622
Както вече написах съм с резервация за Приморско ...НО...излизат нови хотели и един не ми дава мира:
https://www.visit.bg/hoteli/hotel-marina-sands-3035/. Виждам че уж е в нищото, отчасти това търся, отчасти да се стига сравнително бързо до цивилизация.  За първа година е хотелът, но имам само едно посещение в Обзор и то като дете. Някой с актуална информация най-вече за морето - плитко ли е, бурно ли е? То не че тази година в началото на август водата на Приморско не беше леко хладна и имаше вълни, та година с година не си приличат, но все пак.
Може да ми прочетеш поста 596 на 40 страница. Надявам се тази информация да те ориентира горе-долу.

# 623
  • София
https://www.visit.bg/hoteli/hotel-marina-sands-3035/. Виждам че уж е в нищото, отчасти това търся, отчасти да се стига сравнително бързо до цивилизация.  За първа година е хотелът, но имам само едно посещение в Обзор и то като дете. Някой с актуална информация най-вече за морето - плитко ли е, бурно ли е? То не че тази година в началото на август водата на Приморско не беше леко хладна и имаше вълни, та година с година не си приличат, но все пак.

Доколкото видях над него е хотел Аквамарин. В отзивите за него има и доста отзиви за плажа. Това, което мен ме притеснява, е че морето ставало дълбоко.

# 624
  • Трявна
По въпроса за Марина Сандс - и аз заглеждам хотела за кратка резервация - 6 нощувки...вчера говорих с един от собствениците/или собственика/-нямам идея дали е на 1 човек или на няколко...Предупреди ме само,че плажа е неохраняем за сезон 2018...имайте в предвид...Аз срам и позор съм на път да резервирам 5 нощувки в Елени-по-точно малко по-приемливия вариант - Роял Бей/че за Роял Парк май само отрицателни отзиви/Не можах да се преборя с детето-иска аквапарк...Та след лудницата там заглеждам нещо подходящо за релакс-Марина Сандс като че ли ще е варианта...ако някой се сеща за нещо друго подходящо в региона в същия ценови клас-отворена съм за предложения:smile:

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 11:54 от Sarlita

# 625
  • Трявна
Да продължа за Марина Сандс:
направи ми впечетление,че в Букинг има снимки взети от Йо апартаменти/направо копирани от страницата им???/И през гугъл сателит прави впечатление,че като че ли местоположението на хотела е леко заспъпено от сградите на тези апартаменти https://www.google.bg/maps/place/Flat+YooBulgariya/@42.8011943,2 … a,35y,1.99t/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x252c8ecb4bfa0289!8m2!3d42.8017521!4d27.889727
google maps ги дава двата обекта отдалечени много един от друг, но сателит ги показва застъпени.

# 626
  • Sofia
Моят избор май ще бъде между Гергана (Албена) и Блу ориндж (Созопол). Случайно има ли някой, който е бил и в двата и може да направи сравнение? Основният ми критерий е отличен плаж и прилична храна.

# 627
Това лято бяхме на Обзор в хотел Морето, пред плажа на хотела беше последния охраняем спасителен пост. Така, че този хотел е малко по-надолу в посока Иракли. На мен лично ми хареса, че бяхме „насред нищото”, а в същото време си имаш всичко необходимо и не ти трябва да обикаляш, но това вече си е личен избор. Аз от години не съм виждала такова спокойствие на морето, няма я тази лудница и навалица, гледката беше уникална, само едно огромно море Simple Smile
Ще следя този новия хотел и аз, въпреки, че гледахме оферти за Дидим и се колебаем още.

# 628
  • София
NBM, на твое място нямаше да имам дилема и щях да избера Гергана. За съжаление малко скъпо ми идва там. Храната и плажът са отлични.

# 629
  • при моите любими
И от мен един глас за Гергана. Според мен по-добър от Блу Ориндж.

Общи условия

Активация на акаунт