На море в България 2017г. - 3

• 107 443
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • при моите любими
Ние и тази година ще заложим на апартамент без изхранване и отново на Каваци. Преди това едно по-кратко в Гърция. Май тия инклузиви вече не ми се нравят. Не стига, че не са достатъчно добри, ами и цените са им станали високи. Бих погледнала единствено Еврика в Слънчев бряг, но миналата година ми се видя скъп, тази сигурно ще е в космоса. Всъщност другия, на който бих отишла е Нимфа, но и там е мама мия.

# 631
  • Sofia
NBM, на твое място нямаше да имам дилема и щях да избера Гергана. За съжаление малко скъпо ми идва там. Храната и плажът са отлични.

Дилемата ми е, заради стаите. Преди няколко години ни беше тясно с бебе и малко дете, сега с две момчета направо не виждам как ще се съберем. Втори проблем е доста по-дългият път. Затова търся нещо подобно като плаж и храна, но с малко по-големи стаи.

# 632
Ние и тази година ще заложим на апартамент без изхранване и отново на Каваци. Преди това едно по-кратко в Гърция. Май тия инклузиви вече не ми се нравят. Не стига, че не са достатъчно добри, ами и цените са им станали високи. Бих погледнала единствено Еврика в Слънчев бряг, но миналата година ми се видя скъп, тази сигурно ще е в космоса. Всъщност другия, на който бих отишла е Нимфа, но и там е мама мия.
Би ли споделила места на каваци без изхранване
Миналата година бяхме там и страшно ми хареса плажа
Бяхме в южна перла-прилично,но юли и август цените му са високи
Грийн лайфа също ценитв са доста високи
Не ми се дават повече от 80 лв в топ сезон за едно спане
Но май няма такива цени

# 633
  • София
Бяхме се насочили към Серенити бей в Царево, но след като обявяват такива цени, съм много объркана. Основното, което ме интересува е: плитко море, хубава храна (all inclusive) и апартаментите да са с 2 отделни стаи. Много бяхме доволни от Казабланка (Обзор) - храната и хотелът ни харесаха, но морето не ставаше за малки деца. Може ли да ме насочите към други подобни хотели, обаче с плитко море? Благодаря!

# 634
Къде има оферта за Серенити?

# 635
  • при моите любими
Би ли споделила места на каваци без изхранване
Миналата година бяхме там и страшно ми хареса плажа
Бяхме в южна перла-прилично,но юли и август цените му са високи
Грийн лайфа също ценитв са доста високи
Не ми се дават повече от 80 лв в топ сезон за едно спане
Но май няма такива цени

Бяхме в Аполония бийч. Ето пример за студио в букинг, но като напишеш в гугъл Аполония бийч Каваци излизат различни предложения. Те апартаментите са частни и се дават от различни хора, сайтове и агенции. https://www.booking.com/hotel/bg/studios-sozopol.bg.html?aid=318 … =1&#hotelTmpl

# 636
  • София
https://niktravel.com/nik-travel-oferti-za-pochivka/23-hoteli/30 … D0%B5%D0%BD%D0%B8
 Тук - някой беше постнал това.

https://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-bella-vista-sinemorec-19725/
Този хотел как е? Дали ще отговори на изискванията ми? Апартаментите как са?

# 637
Това лято бяхме на Обзор в хотел Морето, пред плажа на хотела беше последния охраняем спасителен пост. Така, че този хотел е малко по-надолу в посока Иракли. На мен лично ми хареса, че бяхме „насред нищото”, а в същото време си имаш всичко необходимо и не ти трябва да обикаляш, но това вече си е личен избор. Аз от години не съм виждала такова спокойствие на морето, няма я тази лудница и навалица, гледката беше уникална, само едно огромно море Simple Smile
Ще следя този новия хотел и аз, въпреки, че гледахме оферти за Дидим и се колебаем още.
Извинявай от този апартхотел Виждаше ли се Марина сандс и може ли да се стигне до него и приблизително какво е разстоянието.
И аз говорих с човек, явно собственика на обявения телефон на сайта на хотела. За плажа каза, че има и дълбоко, има и плитко. Незнам, много му се чудя...Четири години в Примосрко, нещо почнаха да ми писват навалицата, скъпотията и отношението на местните (с малки изключения). А и в крайна сметка в Марина сандс за под 1000 лева получавам АИ, а в Пламена палас , колкото и да ми харесва НВ.

# 638
Къде има оферта за Серенити?
Да ви споделя, че за сега категорично се отказвам от Серенити бей. Ще изчакам да видя през Съни Турс какво ще оферират, но не очаквам някакви приятни изненади. Много дискриминационно отношение към бг туристите. Правели още ремонт, за да постигнат нивото на някаква международна вирига и за сега работят само през TUI.  От хотел Серенити бей ми писаха по мейла, че за момента в БГ работят само с  ТА Амигос Травил. С Ник Травел нямали подписан договор и не знаят от къде имат публикувани цени,  а със Съни Турс /Визит/ още преговаряли. Хотелът уж още нямал обавени цени и действително на сайта им няма такива, но пък от въпросната Амигос Травил ме информраха, че видиш ли то ранните им записвания били до 30.11.2017 и сега са без отстъпка!!! Освен това за целият летен сезон 2018 г.вече всички студиа и апартаменти парк били резервирани и предлагат само апартаменти море с разбира се бомбастични цени. Е кога ги пуснаха тези оферти, кога пък всичко разпродадоха!!!
При положениие, че и в момента на сайта на Амигос няма цени, а може само да се прати запитване. Явно са решили, че клиенти ще им бъдат само чужденци. Иначе имат включени чадъри и шезлонги, което за съжаление вече почти нито един от свестните хотели не предлага. А за мен това е от особено важно значиние, поради здравословни проблеми. Много ми беше удобно с плажа пред хотела, но дори в извън активен сезон, в който аз предпочитам да ходя, цената ми идва множко. 65 лв. на ден на човек за началото на месец юни. Не мога да кажа дали и какви отстъпки имат за деца, т.к. не ходим на почивка с малки деца. Ето това е сайта на ТА, където можете да пратите запитване за оферта  https://www.amigostravel.eu/hotel-sereniti-bei-carevo

# 639
Ще изчакам Съни турс да видя какво ще ми предложат за Серенити. Казабланка ми отпада категорично от списъка, остана да се ориентирам към Албена.

# 640
  • Трявна
Иначе имат включени чадъри и шезлонги, което за съжаление вече почти нито един от свестните хотели не предлага. А за мен това е от особено важно значиние, поради здравословни проблеми. Много ми беше удобно с плажа пред хотела, но дори в извън активен сезон, в който аз предпочитам да ходя, цената ми идва множко. 65 лв. на ден на човек за началото на месец юни. Не мога да кажа дали и какви отстъпки имат за деца, т.к. не ходим на почивка с малки деца. Ето това е сайта на ТА, където можете да пратите запитване за оферта  https://www.amigostravel.eu/hotel-sereniti-bei-carevo

Защо не погледнеш Елени и по-точно Роял Бей...На плажа е и има шезлонг и чадър в цената.Аз склоних заради аквапарка/че дъщеря ми искаше да има аквапарк,а на Дюни са ми бомбастични цените на хотелите им на плажа/.От Съни турс ми го препоръчаха - казаха ми,че 2016 год имало много оплаквания от Елени,но 2017 не...И Роял Парк е хотела с многото стаи-респективно много хора и шумотевица...Роял бей е малък и с поносим рейтинг в Букинг и Визит .За юни -Двойна стая парк е 65 лв.,Двойна стая море- 69 лв. има  25 % отстъпка и Екстраси: 7=6 и 14=12 нощувки, валидни за пристигания до 10.06. и след 11.09.
/двете оферти СЕ комбинират/

# 641
https://niktravel.com/nik-travel-oferti-za-pochivka/23-hoteli/30 … D0%B5%D0%BD%D0%B8
 Тук - някой беше постнал това.

https://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-bella-vista-sinemorec-19725/
Този хотел как е? Дали ще отговори на изискванията ми? Апартаментите как са?

От това , което съм чела тук , Белла Виста си дават  апартаментите само на чужденци .
Две поредни години съм била там , но в двойна стая , хотелът е хубав

# 642
Тази година хотелиерите явно очакват бум на чуждите туристи. Разговарях със служител на Визит по  повод и цените и дадените отстъпки, които са по - малки от миналогодишните, и той това сподели. По - специално за Албена и ММЦ, че тази година затова са по - ниски отстъпките, защото разчитали на чуждите туристи

# 643
Ами да вземем тогава и ние да разчитаме на чуждите курорти така както е тръгнало.....

# 644
А после се оплакват , че ходим на почивки в чужбина , вместо да изберем българското черноморие 

Общи условия

Активация на акаунт