На море в България 2017г. - 3

• 107 433
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Сф
Не съм чела добри отзиви за Елените.Аквапарка също е с по- нисък рейтинг на тоя от Приморско, от който лично аз не съм очарована.
Имайте предвид , че водата в аквапарка на нас ни беше студена.Юли, при хубаво време.Едвам откарахме половин ден, следобед.Това в Приморско.Детето замръзна, а е тренирала 1 г. плуване и принципно не е хич зиморничева.Не знам дали си заслужава точно заради аквапарка, който не е нищо особено да се рискува точно с Елените. Hands V
Ние например ще сме отседнали в Созопол и ще отскочим до Равадиново.Иначе от Влас има чести бусчета за аквапарковете в Равда и Сл бряг. Защо имам аз спомен, че и аквапарка, който е в началото и съм го виждала и / или плажа на Елените става сянка следобед..Тя и сестра ми се беше запътила натам, но я отказах преди 2 години..То в Елените предимно руски групи ходят, на тях студа не им пречи.Хубаво се разрови из мненията за Елени, защото наистина курорта е с много лоши отзиви! И към храна, алкохол, почистване..

# 646
  • Sofia
Елените от години са с много лоши отзиви! Не им гледам офертите изобщо, докато не си променят изцяло управлението. Не съм чула за доволен клиент в последните години.

# 647
Иначе имат включени чадъри и шезлонги, което за съжаление вече почти нито един от свестните хотели не предлага. А за мен това е от особено важно значиние, поради здравословни проблеми. Много ми беше удобно с плажа пред хотела, но дори в извън активен сезон, в който аз предпочитам да ходя, цената ми идва множко. 65 лв. на ден на човек за началото на месец юни. Не мога да кажа дали и какви отстъпки имат за деца, т.к. не ходим на почивка с малки деца. Ето това е сайта на ТА, където можете да пратите запитване за оферта  https://www.amigostravel.eu/hotel-sereniti-bei-carevo

Защо не погледнеш Елени и по-точно Роял Бей...На плажа е и има шезлонг и чадър в цената.Аз склоних заради аквапарка/че дъщеря ми искаше да има аквапарк,а на Дюни са ми бомбастични цените на хотелите им на плажа/.От Съни турс ми го препоръчаха - казаха ми,че 2016 год имало много оплаквания от Елени,но 2017 не...И Роял Парк е хотела с многото стаи-респективно много хора и шумотевица...Роял бей е малък и с поносим рейтинг в Букинг и Визит .За юни -Двойна стая парк е 65 лв.,Двойна стая море- 69 лв. има  25 % отстъпка и Екстраси: 7=6 и 14=12 нощувки, валидни за пристигания до 10.06. и след 11.09.
/двете оферти СЕ комбинират/
Благодаря, но за Елените последните години отзивите са повече от ужасни и не ми се рискува. Освен това преди години съм била на Елените и морето беше пълно с камъни. Цената също не ме устройва. Същата е като на Серенити бей.  Повече от 45 - 50 лв. за началото на юни не ми се дават. Разглезих се аз с ниски цени и всичко включено в цената и сега каквото и да гледам все ми се вижда скъпичко.

# 648
  • София
Много сте смели с тези ранни ходения на море. Кракът ми не смее да стъпи на плажа преди 15 юли.
Утре смятам да резервирам за Блу Ориндж в началото на август.

# 649
  • Sofia
Много сте смели с тези ранни ходения на море. Кракът ми не смее да стъпи на плажа преди 15 юли.

Хаха, много си приличаме наистина. На море при студена вода хич не мога да ходя. Тонка, за блу ориндж не намирам много отзиви - стаите големи ли са, басейни има ли, забавления за деца? И също четох недоволство от храната - била много зле.

# 650
  • Sofia
И аз съм така, но наши приятели винаги ходят от 01.07. и се хвалят с чудесно време - дълъг ден, без мрачни дни, тази година края на юни беше страшна жега в София и се замислих за такова море в началото на юли. Август вече не го планирам от няколко години - морето се обръщало, гмеж и навалица...

# 651
Ние правим две морета. Първото около 10-15 юни, а второто първите дни на септември. Чудя се как сме си причинявали неудобството да ходим в Пик сезона на море и да се блъскаме в тълпите. И водата е подходяща за къпане и си почиваме истински.

# 652
  • София
NBM, стаите мернах някъде, че са по 22 кв., което за нас е напълно достатъчно. Анимацията не ме интересува, тъй като дъщеря ни не иска нищо повече от плацикане в морето и басейна, а вечер заспива като заклана в 22 ч. Храната не знам как е, нека някое от момичетата, които са ходили там да споделят. Басейнът не ми изглежда голям, но важното е че все пак има такъв. Много се стесни търсенето, защото цените хвръкнаха до небето.

# 653
  • Сф
Аз съм от 2 юли в Оринджа.
Аз съм все в студио, но и стаите са ок като големина.Салатите и десертите също. Манджите бяха бъркоч, но има какво да се яде.Басейна не е малък, има и детска част.Най хубавото е плажа. Има и вътрешен басейн с- у 3 лв,но не съм го и мяркала, не се е налагало.На юг след 1 юли си е жега. Два пъти съм била в Оринджа сега за 3 път.Красиво е и малко скучно вечер, но ние това търсим.

# 654
  • Sofia
Хм, този Ориндж значи не е никак зле. Аз и без това на салати карам предимно. А стандартните пържени картофи, спагети има ли? За децата нещо за ядене?

# 655
  • There I was on a July morning
Хм, този Ориндж значи не е никак зле. Аз и без това на салати карам предимно. А стандартните пържени картофи, спагети има ли? За децата нещо за ядене?
Случвало се е да има спагети, но сос - не. Пържени картофи - понякога. Манджите са малко на брой, случвало се е да няма какво да избера. Палачинки за закуска уцелих само веднъж и свършиха много бързо. Относно материалната база - добра е. Ние бяхме в голямо помещение, не помня дали не се водеше студио? Козметика в банята и тоалетната избягваха да зареждат, прибегнахме към лични запаси.
Осигурена е някаква анимация, в никакъв случай не може да се сравнява с тази на Дюни и на Албена, но ако не държите на такива активности - става. Басейн има, но не сме го ползвали и не мога да дам отзиви. Дворът на хотела е приятен и добре поддържан. Чадърите на плажа не са много и се запазват още по тъмно.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 00:33 от Скубиду

# 656
  • София
Запазването на чадъри ми е любимо. В Албена например към хотела имаше човек, който всяка сутрин наблюдаваше дали някой запазва шезлонги и не позволяваше своеволия.

# 657
За тези, които се интересуват от Марина сандс, намерих уеб камера на Апартаменти YOO, които гугъл мапс и букинг дават непосредствено пред хотела. Ето я и нея:
http://weather-webcam.eu/cam-webcam-kamera-online-weather-obzor

# 658
  • Сф
Последно за Оринджа.
Полуфабрикати и картофи има, моята яде само това.И спагети.Сладолед.Нямаше скара а все манджи - пилешко, телеш., свинско, 2 тематични- бълг .и рибна вечер. Анимацията за деца - дискотека вечер половин час - бебешка, разходки по плажа.Следобед ние с мм дремем, малката ходи в стаята при каките и правят нещо приложно. На нея си и харесва.За възрастнит е също има вечер игри , но не се включват много.Канеха и за волейбол и за водна гимнастика, ама никой не ще 😄.Освен една баба.Аз ставам към 7 и се запазват чадъри.Но и след закуска да се отиде има по назад. Това 2016.Докато преди идваха доста немци, последно имаше много руснаци, живеещи в Русия и в Германия. Освен че децата щурееха повечко , нищо лошо не мога да кажа.Ние  говорим руски и си контактувахме с тях, не ни е било скучно.Има обаче хора, които вечер искат да се разхождат, а там няма къде освен до плажа.Трябва с кола до Созопол. Не държим.Мин.година на Китен с тия лунапаркове и сергии оставихме пари за още едно море Simple Smile
Отделно хотела (Оринджа) е до плажа и си носиш напитки или ако нещо си забравил е удобно. Аз много се учудих, че се класирах 2- 9 юли за 1030 лв.Повече от прекрасна цена за тези условия.Колкото до коментара за зареждането , ами като ви свърши нещо , просто се обърнете към камериерката или рецепция.

# 659
NBM, на твое място нямаше да имам дилема и щях да избера Гергана. За съжаление малко скъпо ми идва там. Храната и плажът са отлични.

Дилемата ми е, заради стаите. Преди няколко години ни беше тясно с бебе и малко дете, сега с две момчета направо не виждам как ще се съберем. Втори проблем е доста по-дългият път. Затова търся нещо подобно като плаж и храна, но с малко по-големи стаи.

Като гледам в Дюни цената е по-ниска от Гергана, има и аквапарк.... Между другото във Визит има отстъпка за Гергана.

Общи условия

Активация на акаунт