SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 20 155
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Бая ще прескачаш. Mr. Green
Превърти ги по-добре, аз така правя.

О, сериали не ми се гледат, този съм го набелязала, довечера ще идват момичетата да ми правят компания, но утре съм сама и ще го гледам, тъкмо да си уплътня и времето.

# 166
Филмът ми беше достатъчен да ме подпали Crazy .
А сериалът наистина му дава възможност да покаже повече талант, освен красота. Но си иска много време, разбирам те Hug .

# 167
Ще седна някои ден и ще изгледам и аз сериала, ММ като чу се нареди първа пушка да го гледал пак с мен.

# 168
Ами сериалът е интересен, агресивен, често брутален Crazy . В сравнение с него нашите любими ловци са като момиченца Mr. Green Joy . Шегувам се, разбира се. Просто е вързан с реалността и то грубата ѝ част. Иначе пак ги има мотивите за семейството, дълга...
А Джакс е омаломощаващо прекрасен smile3544 . Боже!

# 169
 Whistling

На снимки го гледах, искам да го видя и в действие, друго си е.

# 170
О, да! ДА! Съвсеем различно е Whistling . Изключително добър е в мимиките, интонацията, само походката му е малко смахната Joy .
А онези сцени... Ах! Трудно ми е да ги коментирам прилично и членоразделно Joy . Ще опитам сепак: чудесен стил Flutter .
Но някак нямаше за мен изненада в тях, усещах какво ще бъде. Докато Сам с Мадисън в 2.17 "Heart" ме изненада. Много приятно Wink . Мисля, че това ми е една от любимите любовни сцени евър.

# 171
  • Вестерос
хахаха какъв туистър

# 172
18 +
Скрит текст:

Сам и Руби ми най-харесваха на мен:
Скрит текст:

# 173
  • Вестерос
Малиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
припадащи плъхове.

Иве, гуш гуш, бързо ще литне времето.

Да пратиш по една картичка от бигейпъл

# 174
 Hug

Тюх, откъде ги намерих тези гифове, сега само в тях гледам. Joy

# 175
  • Вестерос
Особено 1

# 176
 Crazy

Очи не ми останаха, въпреки че едвам гледам, но затова съм на първа линия. Joy

Елороооооо, утре сутринта искам да видя това: Сънувах Тате, само мой е, беше чудесно, обрулих кайсиите, завиждайте!  newsm44  Joy

# 177
За плъховете/еноти не знам, но Импала припадна и загина в неравната битка с гифчетата Joy Joy .
Как можах да забравя за Сам+Руби и скубането Shocked ?!
И Джакс обича да хваща за косата Flutter . Мммм!

Елорка наистина да вземе да го... изсънува вече. Интересно ми най-вече да разкаже после Joy . Ку може Mr. Green .

# 178
О, да! Това чакам с нетърпение, разказа ще да е уникален. Joy

Говори ми......., въпреки че мразя да ми пипат косата, но в някои ситуации бих разрешила. Laughing

# 179
Познавате ме. Веднага сичку ще си кажа без бой  Joy

Общи условия

Активация на акаунт