SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 20 115
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Joy Joy

Марче,
Не те попитах, ама нали си изгледала всичко излязло дотук?

Абсолютно да! Освен че ги гледах сама, после зарибих и ММ и ги гледах наново с него, та взе че му хареса сериалчето.

# 181
  • Вестерос
ММ не обича да гледа сериали, харесва само старите, навремето го бях накарала да гледаме Smallville и повече не Grinning

# 182
Марче,
Добре. Питах, за да съм сигурна, че няма опасност да те спойлираме Hug .

Иве, явно му липсваш. Залягай Whistling :

# 183
Душичката той, как ме чака. kiss

Елора, нещо ново? tooth

Скрит текст:
Момичета, в болница съм, на системи, имах висока температура сутринта, но я свалиха, искам да кажа, че ако не видят пари няма да си мръднат пръста, за съжаление. Мъжът ми кацна сутринта, уби се от път, направо е като ваксиниран, но дойде, за децата съм спокойна, дано се оправя бързо, мразя болници.

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 10:06 от Ивекс

# 184
  • Вестерос
Какво ти има Иве Sad

# 185
Скрит текст:
Само висока температура, която свалиха, други оплаквания нямам, даже в момента се чувствам много добре, заради системите. Пуснаха изследвания пък ще видим, първите са нормални, ММ настоява за ЯМР, ама не ми се ще.

Да си оправя настроението:

# 186
Нищо Иве, не дойде никой сладур в съня ми тази нощ.  Sad

Уф, тези лекари

Скрит текст:
Ще се оправиш  Hug  Лошото е, че за една температура трябва да им буташ пари. Ама такива са ни и лекарите и полицаите, абе всичко.
Майка ми като си счупи крака, трябваше да се купуват пирони. Казаха ни три пирона. Толкова и купихме. След три месеца отиваме на преглед и на ренгена се установява, че са два пирона. Майка нали е кротка жена и е свикнала да не се разправя с хората, не искаше да повдига въпроса. Но аз съм говедо и викам на лекаря, че на ренгена има два пирона и попитах кога и изпаднал от крака другия Joy Лекаря каза, че принципно толкова се поръчват. Успяхме да си върнем парите.

# 187
Чак толкова, но не ме учудва, за съжаление действителността е такава.
Много хубав Дженсън.
Нищо, ще дойде, тогава няма да те освестим една седмица. Joy

# 188
Мани бегай, ако Тате дойде в съня ми дали ще поискам да се събудя  Joy

# 189
 Joy Joy

Не знам, но ще е голямо мазало, в съня ти де.

# 190
Като знам какви извратености сънувам понякога, определено ще е мазало.

# 191
Ивенце Hug Hug Hug
Бързо да се оправяш, ей!
Лекарство: двойна комбинация, няма доза - вземаш колкото можеш да поемеш Wink :

# 192
Ще ме утрепеш и ще трябва да ме местят в интензивното. Joy

Може ли да са толкова хубави? Heart Eyes
Елорка, доколкото те познавам вече, определено ще е мазало, като вземем предвид и другите ти сънища хептем. tooth
Скрит текст:
По-добре съм, определено, но се притеснявам за мъжът ми, стои и заспива прав, но не иска да си ходи, сега откърти на един стол, доста часове полет му се събират от неделя, направо се чувствам виновна, че се разболях.

Дженсън колко е самодоволен на втората снимка. Joy

# 193
  • Вестерос
Не се притеснявай, по-скоро се радвай, че се е върнал, някои и това няма да направят. Мил мъж имаш. Гушки и бързо да ти мине!

# 194
Скрит текст:
Знам и се радвам, късметлийка съм в това отношение и със свещ да го бях търсила, нямаше да го намеря, а отначало бягах от него. Joy Уф, боли ме ръката, където са сложили абоката.

Да помечтаем:

Общи условия

Активация на акаунт