SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 19 912
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Ами така и така екипът сценаристи се оказва неспособен да измисли нещо повече, по-различно от ангели и демони, Ад и Рай, и ще продължим да ги дъвчем и този сезон. Поне да е приятно за окото Wink .

# 211
Права си.
Аз се надявам предстоящия сезон да ни изненада, време е за екшън, не ща да гледам момчетата как дондуркат нефилима.

# 212
В сезон 11 им се размина отглеждането на Амара (сигурно щото нямаше как да я хранят Joy ), сега да ги видим с този нефилим. Основното ще е да преборят лошото начало в него.

# 213
Именно.
Амара, ех, много я харесвах. Crazy

# 214
И аз. Само да бяха развили още малко връзката ѝ с Дийн Smirk .

# 215
Какво развитие искаше във връзката? Брулещо ли?  Rolling Eyes

# 216
Щеше да е уникално. Crazy

# 217
Ми да Smile . Имаше доста намеци в тази посока.
Или можеха да го извъртят като Сам и демонската кръв - пристрастяване, вътрешна борба; като продължение на историята с първото острие, белега на Каин (ключа за затвора на Амара).

# 218
Можеше, но не стана, за сметка на това ни сюрпризираха с други не толкова интересни сюжети, спокойно можеха да развият историята на Дийн и Амара, бих предпочела да гледам това, отколкото противните британци.

# 219
Имам чувството, че не сме приключили с BMOL.

Черпя за рожден ден:

# 220
ЧРД Импалче  Hug пожелавам ти много щастие, здраве и любов да ти се стоварят на главата. И също еротични сънища с който си поискаш
Скрит текст:
без Джефри  Joy

А какво е BMOL?  newsm78

# 221
Британците Елоро, Джефри как го вардиш не е истина. Joy

Честит рожден ден, желая всичко най-най, много приятни емоции и вълнуващи моменти! newsm51

# 222
  • Вестерос
Честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава, много щастлива! Весел празник! Гу;ш!

Иве, как си?

# 223
Добре, благодаря, още съм на системи, снощи пак вдигнах температура, но съм значително по-добре от вчера, ще остана няколко дни за наблюдение и така, след това трябва да си почивам.

# 224
Ох, вярно че бяха тия гадинки.

Ми ша го вардя мноу ясно. Общото си е общо, мойто си е мое. Joy

Общи условия

Активация на акаунт