SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 19 910
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Вестерос
Грип ли е? Милата Hug

# 226
Няма ти го бараме, дишай. Mr. Green

Само ти ще го бараш и размяташ. Joy

Тиф, не е грип, само температура където имам, честно да ти кажа и те не знаят какво я е провокирало, изследванията са добри и така.

# 227
Дишам, дишам. Аку го сбарам, ще дишам на пресекулки.

Иве, да не би да си седяла на течение или на климатик?

# 228
Не съм, у дома климатика стои за красота, най-вече заради котарака, той не влиза в стая, в която е пуснат уреда.
Поспах малко и сънувах Джефри. Joy Joy Другото ще сложа в скрит текст, да е по-интересно на Елорка. Mr. Green
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
То от толкова говорене оставаше и да не го сънувам, Елора също беше там, пихме кафе и се събудих, не помня какво сме си говорили, цяло чудо е, че помня самият сън, защото изключително рядко се случва.

# 229

Поспах малко и сънувах Джефри

Как можа да ми го причиниш?

Сигурна ли си, че аз съм била. Как точно ме сънува, че ти не си ме виждала  Grinning
И как може само да съм говорила? Защо не съм го брулила е въпроса  Flutter
Може би се държа прилично в чужди сънища, знам ли  Joy

Пфу  Crossing Arms сички го сънуват, а аз дето най-много го обичкам не мога.  Sad

# 230
 Joy Joy Joy

Благодаря, момичета Hug ! Да ви се връща стократно!
За момента искам сънища само с един Whistling ...

Иве,
Много е странна тази температура Rolling Eyes . Оправяй се бързо Hug !

Панелите на J2 от конвенцията в Чикаго:
https://www.youtube.com/watch?v=3t_FbWsTa2I
https://www.youtube.com/watch?v=6kaOsjXBqns
Довечера ще им се отдам.

# 231
Аз ще им се отдам у дома, че нямам слушалки, а докторите само ми правят забележки за лаптопа, но пратих ММ да се разправя с тях, та млъкнаха.
Странна е, да, не знам, казват, че вероятно съм настинала, нямам засега, чувствам се изключително добре, но ще поседя още малко, всички изследвания са нормални и така.

Елорка,
Скрит текст:
в съня ми беше: с дълга черна къдрава коса, висока и с плътни устни. Mr. Green Беше облечена с рокля и стоеше точно до Джефри, не помня как сме се озовали на масата, но пиехме кафе, не помня и какво сме си говорили, но ти не го брулеше, имаше хора се пак. Mr. Green

# 232
 Joy

Иначе наистина съм с дълга коса и пълнички устни. Обаче рокли не нося. Всъщност само вкъщи. Навън не.
Изключително нагло е да има хора в съня ти. Защо не ги разкара. Научи се да контролираш сънищата си  Joy

# 233
 Joy

То аз трябваше да се разкарам, но нали е моя сън, нямаше как. Joy Joy

# 234
  • Вестерос
хахах как си улучила Елорката Grinning Аз каква съм? Или аз май ви се показвах на оня колаж с Дженсън, тюх Grinning

# 235
Теб не съм те сънувала още, но бих искала, кой знае как ще изглеждате всички в съня ми. Mr. Green Joy

# 236
Аз съм сънувала Галчето, но съм я виждала на снимка. Сладурана Heart Eyes !
Мен по-добре да не ме сънувате - кошмари ще са Joy .

Тифф,
Теб те помня като брюнетка със страхотна усмивка Heart Eyes .

# 237
 Joy Joy
Теб ще те сънувам като Абадон сигурно, защото това ми се е втълпило в главата. То да сънувам само теб ще е добре, да не включа и съпругът ти, че става лошо. smile3538
Лиса знам как изглежда, но сигурно ще е припаднала през цялото време. Joy
Да си знаете, кинта и 20 съм - 163, около 50 кила, дълга черна права коса, кафеви очи, отличителни белези - изподрани ръце.

# 238
Тиф е много хубава и с невероятна усмивка.

Иначе тази нощ сънувах Джакс. Импалче, не ме бий  Joy

Скрит текст:
Вчера нали изгледах The Strain. Много го харесвам сериала и книгите четох, та винаги ме впечатлява. Сънувах Чарли като Джакс. Не знам защо, но ме отвлече с някакви други хора в една къща. Почна да ги яде като вампирите, а аз нервничех наоколо и си чаках реда. В яденето му имаше и нещо еротично. Това ме накара да се позаседя малко  Rolling Eyes Но не го дочаках и реших да не рискувам. Исках да избягам, проверих вратите заключени, не е глупав тоз смучещ Джаксън. И се изнизах в другата стая където имаше прозорци. Отворих единия и се озовах в една прекрасна зелена гора и тръгнах да бегам по баира. Направо летях и не смеех да се обърна да видя гони ли ме някой.

Изподрани ръце вика  Joy Joy Joy

# 239
Не мога. Joy Joy Joy
Да бегам по баира вика. Joy Joy

Изподрани са, да, от котарака, няма 6-5 при него, види ли гребана, значи война.

Общи условия

Активация на акаунт