SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 19 904
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Доста близо ти е представата Wink Hug .
Включвай го смело Импалов, заслужава си Whistling .

Лисата не знам как изглежда, но и аз я виждам така - smile3544
 Joy

Теб запомням като типа на Джаред. Ще се постарая да те включа, в центъра на събитията Wink .

Елорка,
Е как ще се сърдя? Радвам се даже. Твоите сънища са винаги много интересни, все някакви екшъни Joy .

# 241
О, да! Ще го включа, как, имам разрешение, ще взема и ММ да му прави компания. Joy

Благодарство, много. kiss Един път да ме цукне и ще съм щастлива. Joy

Много ме кефят сънищата на Елорка, винаги е интересно. Joy Joy
Що и аз не сънувам такива? Crossing Arms

# 242
Ммм, само като го чета и ми става жега Crazy . Стискам палци да го сънуваш в най-скоро време. Сякви температури и неразположения ще се изпарят. Гаранция Joy .

# 243
Мани, направо ще изскоча по пижама от болницата и нема ме спрат. Joy

Скрит текст:
Седим си сега с ММ, той на стола, аз в леглото, цъкам си аз и чета тъкмо съня на нашата и вдигам поглед и го гледам моя муньо как си прави селфи до прозореца, да рева ли, да се смея ли, не знам. Joy ooooh!

# 244
Не се оплаквай Иве. Ти нали сънува Тате  Crossing Arms

Аз ако сънувам такъв сън, определено няма да има само кафе и приказки  Joy

# 245
Да, но ако има хора, представяш ли си да  ги сънуваш и тримата накуп и да сте сами в някоя стая и ключа да е у теб...... Mr. Green

# 246
Честит рожден ден, Импалка  Hug

Честит рожден ден и на Джаред

Ето и двете най-любими жени на Джаред

В темата влизам рядко, откакто дойдоха жегите...отворя и припадам. Не могат да ме свестят. Но успях да ви изчета.
Благодаря ви за прекрасните емоции и многото усмивки. Hug

# 247
Влизай по-често. Hug

Страхотни са. Heart Eyes

Вярно, че и Джаред е рожденик днес. newsm59

# 248
Благодаря, Розе Heart Eyes !
Присъединявам се към Ивето - идвай по-често. Имам чувството, че чудесно можем да си говорим Hug .

Иве,

"моя муньо"
 Joy Joy Joy

Я да не обиждаш човека! Мъж-мечта е той.

Изглеждаше така, нали?

Flutter Flutter

# 249
Да, има прилика и то голяма, особено в очите, аз се стреснах като го видях първия път. Laughing
Същият е, едър и с гола глава, брадата му е още черна и я поддържа няколкодневна.

# 250
  • Вестерос
хаха викаш защо не ми е казал , че участва хахахах

Аз съм по-ниска и по-дебела от тебе , да знаеш Grinning

ЧРД на Джаред Simple Smile

# 251
Дебела, друг път, помня изключителната ти усмивка, това е чара ти. Hug
Още нещо за мен, което малко хора знаят у форумЪ, говоря на "р", нема се смеете много. Crossing Arms

Върнах си килограмите отпреди двете раждания, най се харесвам така, огромни усилия и лишения бяха, въпреки че като застанем с ММ един до друг сме малко смешни, къде заради височината, къде заради това, че той изпъква много, но покрай него изглеждам и по-слаба, та не е за пренебрегване тоя факт, особено на морето.  Whistling

Искам да сънувам това, но да съм на мястото на Руби:

# 252
Ммм, Иве, говори ми, говори... Ако Джакс не дойде ш' злоупотребя с ТМ Joy .

Радвам се за възвърнатата форма Hug . Важно е за самочувствието. Освен за здравето, де.

# 253
Да, но ако има хора, представяш ли си да  ги сънуваш и тримата накуп и да сте сами в някоя стая и ключа да е у теб...... Mr. Green

Това вече ще е кошмар. Да не мога да ги докопам. Дано успея да ги изгоня.  Laughing

Ти може да говориш на "р", аз пък имам проблем с буквата "с". Случвало се е да ме бъзикат и да ме карат да казвам скоропоговорки със с  Joy А като кажа секс или сос - всички са на земята от смях. Joy

# 254
Импалче, вземай го, целия е твой. Joy Joy

Ще ги изгониш, не се съмнявам в теб, ще бегат по баира. Joy

Общи условия

Активация на акаунт