SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 21 514
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
И с бурен перчем. Laughing

# 316
Водещият е голям шемет. Гледах го в едно клипче с Хънам, в което Кутуракът ми разказа за сблъсъците си с крадци Joy Joy .

Нашите вчера:

Чакам да се появи клипче с цялото им участие в шоуто. Само десетина минутки беше Sad .

# 317
Уникални са, каталясах от тези снимки. Blush

Имапалче, тая нова любов гледай да я наместиш хубаво между двамката, щот от опит казвам, че е трудоемко.

Забравих да спомена за протокола, че нощес не сънувах никого.
 Елорка, дишай рожбо, само това ми е било с Джефри, но от друга страна що ми се сърдиш? Нали и ти беше? Crossing Arms

# 318
Ако вкараш брулене в съня, може и да ти простя. Но бруленето да е между мен и Джефри.
Абе я всъщност недей да сънуваш такива неща. Имаш си мъж, него си сънувай. Тия сънища аз трябва да ги сънувам. Mr. Green
Обаче тази нощ ГО сънувах
Скрит текст:
Но за съжаление почти нищичко не помня. Дори като се събудих имах само бегъл спомен. Сънувах всъщност Одещите. Бях в Александрия. Там беше Рик, Неган и някакви други досадници. Някакви разговори и леки скандали. И нищичко  друго не помня. Но имам напредък.
Следващия сън беше с някакви извънземни растения и животни, които нападат планетата, та се правих на Батман. Joy

# 319
Joy Joy Joy
Елорка,
Тръпна в очакване за всеки твой сън, така да знаеш.

Имапалче, тая нова любов гледай да я наместиш хубаво между двамката, щот от опит казвам, че е трудоемко.
Палавница Wink !
Двама едновременно ми е пределът, с трима не съм опитвала, но и не искам. 'Начи ще редувам в някакви комбинации. Любимата ще ми е Сам и Джакс bishop *охлелеотивампакдапушашмусеневиди*

А някой да знае как се призовава кръстопътен демон? От любопитство питам Mr. Green .

# 320
 Joy
За какво ще призоваваш кръстопътен демон? Краули ли търсиш?  Joy
Помня, че имаше обяснения как се вика в някой от старите епизоди. На кръстопът се застава и друго не помня.

# 321
 Mr. Green

Ни знам, но ако науча ше ти кажа. Laughing

Елороооо, ето, сънува го, как не го обрули, как остави тъй недоклатено дърво.......

Joy
Помня, че имаше обяснения как се вика в някой от старите епизоди. На кръстопът се застава и друго не помня.
Няма да е лошо да си спомниш и други подробности, все пак и теб те касае. pletka

# 322
  • София
Копи пейст от СуперУики за призоваването:

A crossroads demon is typically summoned by burying a container of ritual items, including a photograph of the summoner, graveyard dirt, a black cat bone, and yarrow at the center of a crossroads.

Mr. Green

Има едно любимо колажче във фейсбук по темата с въпросът ако призовеш демон и поискаш да живееш вечно какво ще стане като минат 10 години  Laughing

# 323
Дали да рискувам? Thinking

# 324
Значи една черна мачка ме дели от мечтата Mr. Green Joy Joy . Довечера отивам на лов.

# 325
Споко, пращам ти Топче, само го боядисай. Joy

# 326
 Shocked Обичам Топи и никога не бих му посегнала. А и съм сигурна, че трябват да се използват натурални съставки, за да сработи магията.
Другият ми вариант е да докопам нефилим - все ще има някоя алтернативна реалност, в която да се насладя на... SPN-SoA кросоувър Mr. Green Joy .

# 327
Mr. Green

Ни знам, но ако науча ше ти кажа. Laughing

Елороооо, ето, сънува го, как не го обрули, как остави тъй недоклатено дърво.......

Joy
Няма да е лошо да си спомниш и други подробности, все пак и теб те касае. pletka

И аз това се чудя. Понякога си контролирам сънищата, ама тоя път нещо не ми се получи.
А защо засяга и мен. Нещо ще си пожелаваш за моя милост  Heart Eyes Ще ми пратиш Джефри. Ихааа  newsm44
Значи аз ще намажа, а след 10 години ти отиваш в ада  Joy Но споко, ще те измъкнем оттам.

# 328
 Joy Joy
Мда, точно това имаше предвид Ивето.

# 329
Да, от раз позна. Joy Joy

Shocked Обичам Топи и никога не бих му посегнала. А и съм сигурна, че трябват да се използват натурални съставки, за да сработи магията.

Обичам те, защото обичаш Топче и не само. Wink kiss

Много ми липсва тая космата топка, ако щете вярвайте, наравно с децата.

Общи условия

Активация на акаунт