SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 20 726
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Или пък да пропуснеш чесането и да преминеш директно към бруленето.Joy

# 556
Не бих прескачала чесането - прави бруленето по-интересно Stuck Out Tongue Winking Eye . Ама ако няма време/търпение...

Иве, още голф за нас:

# 557
  • София
И аз идвам с голф снимки

# 558
Хич не ме бива в това начинание, ММ ме учи веднъж и се отказа, надявам се тренерите да не се откажат от мен.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 559
Била съм на голф само като придружителка, като спорт ми е напълно безразличен.
Завършвам с тази снимка, нооо няма да я коментирам Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 560
Мило, не тъй, баш за коментар е.JoyJoyStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeHeart EyesHugFlushedOpen Mouth
Скрит текст:
Отвратителни емотикони.

# 561
Дуре, ше си кажа Joy .
"Неподходящи гащи, г-н Екълс!"
Stuck Out Tongue Winking Eye

PS. Бях си качила любимите от старите емотки в tumblr, но ми писнаха еквилибристиките. Надявам се наистина да ги има отново и в новата версия - много пъти се писа за това в нарочната тема.

# 562
На това се надявам и аз.

Ако намеря подобна снимка на Джефри ще е супер, темата ще закипи и заври, Елорка, мило мое приятелче, да потърсим ли?Joy

# 563
Joy Joy Никакво търсене докато не си поиска.

# 564
О, да, може пък и да не иска.Joy

# 565
Може, може Stuck Out Tongue Winking Eye

Сънят на Дженсън за финала на SPN:
“I can see it right now,” Ackles says. “It’s just one scene. Think: Middle America, Big Sky country. It’s just wheat fields as far as the eye can see, and there’s an intersection, a crossroads, oddly enough. I drive up in the Impala, and I park in the middle of the intersection. There’s nobody for miles. I get out of the car and I look in the distance — and it’s like Lawrence of Arabia when Omar Sharif was running up with the camel — I just see this thing coming in the distance, and it gets closer and closer and closer and closer. It’s a guy on a motorbike. And we never really see his face. He’s got a helmet on. But he walks up and I give him a nod, and I take a walk around the Impala very slowly and I walk back over to him and I hand the keys to him. And he takes off his helmet — we don’t see who it is — he hands the helmet to me and hands me the keys to the bike. From his back, he gets in the car and I watch the Impala drive off. And then I turn and I look at the bike that’s got one seat. And I put the helmet on, start the bike, [give] one last look to the Impala, it’s now gone, and I take off. Because I don’t need the extra seat anymore. And I even have the soundtrack in my head. There were no words spoken. I had this swelling score. It was like some Robert Zemeckis film.”

Красиво и тъжно...

# 566
О, харесва ми.
И теб те споменава няколко пъти, дано съня му не се сбъдне, поне в частта с Импалата, запазена марка на сериала, а и на Дийн, признавам, че се смях за камилата, просто си го представих.

# 567
Аз пък съм съгласна да ме остави, защото ако Сам го няма вече на Дийн ще му е много трудно да ме кара - твърде много спомени.
Камила нямам, но имам "козичка":

Joy Joy

# 568
На това се надявам и аз.

Ако намеря подобна снимка на Джефри ще е супер, темата ще закипи и заври, Елорка, мило мое приятелче, да потърсим ли?Joy

И питаш!!! Давай го  Party

# 569
  • София
Ахахах...давай, Иве, тогава Елора ще е така

Общи условия

Активация на акаунт