SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 20 683
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Buffyworld
Елорка, приятно изкарване на морето и дано бързо ти свърши. Аз знам за ударна доза витамин Це, при мен действа, но все пак питай лекар или поне в аптеката. Аз така миналата година пиех по една разтворима таблетка Вит. С и цикълът ми свърши за три дни.  А могла си да си вземеш  и тези хапчета за регулиране на цикъла- те са много видове - Дуфастон, Примолут Нор, ....... докторите знаят кога трябва да се пият , за да ти се измести цикъла, но вече е късно, те се почват преди да ти дойде .... И аз съм била с тампон на море, доста е кофти..... Тогава стоите повече дни, за да си наваксаш  Mr. Green Hug Hug Все пак, важното е разнообразието и че няма да си вкъщи !!! Готино да си изкараш, и за плаж ще имаш време  Hug Hug Hug

# 646
Мерси Бъфи  Hug
Скрит текст:
Пет дни ми е принципно. Та от 12 все ще се наплацикам и отвлека някой брадясал сладур  Joy
Иначе вит. С си го пия всеки ден. Поне от него не тече като река.

# 647
Остави другото, а се залавяй за мисия "брадат сладур".Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648
Покрай Джакс/Чарли започнах да харесвам бради Crazy .
ПиснА ми начи разни хубавци да ми застрашават принципите Joy .

Тук се колебая:

# 649
Аз съм на кантар, за тях, мустака на Дженсън ме убива.Joy

# 650
  • Buffyworld
 Аз без бRади повече си ги хаRесвам и двамата.  Опитвам се да си пRедставя Кас с бRада  Joy

Elorka , 12  дни са много ! Ще имаш вReме за къпане   Hug Laughing

# 651
Весело изкарване на Елорка и да се забавлява много, след това да ни разкаже всички сънища.
Ето го, стои и те гледа как се плискаш:

# 652
  • София
Аз без бRади повече си ги хаRесвам и двамата.  Опитвам се да си пRедставя Кас с бRада  Joy

Elorka , 12  дни са много ! Ще имаш вReме за къпане   Hug Laughing

Брадясал Кас  Mr. Green

# 653
  • Buffyworld
Ауууу,  ужасТ !!! Не, не , не  !!!  #Crazy Joy

# 654
Тази вечер започнах Vikings. Доста е интересен, ще продължа.
Рагнар е много красив мъж, с невероятни очи. Обаче имам чувството, че му дават на късо някои кабели в главата Joy . Остава да разбера от ролята ли е или от актьора Stuck Out Tongue Winking Eye .
Засега не ми влезе в класацията. Може би ако го бях видяла по-рано (в ерата преди Котьо), ама сега е късно.
(Нали съм ви разказвала как се изцепих веднъж: "Късно е, либе, за свирка!" Joy Joy )
В трети епизод видях Джим Бийвър (Боби).

Не съм сигурна какво прави, но нека му помогнем Stuck Out Tongue Winking Eye :

# 655
Да, има много хубави очи, като разбереш какво му е пиши.Joy
Не си го спомням това с либето, явно съм пропуснала, иначе нямаше да го забравя.JoyStuck Out Tongue Winking Eye

И той не знае какво прави горкия, само да не сцепи дънките.Joy

# 656
Оженихме се в компанията на съвсем малко хора, само роднини, затова после поканихме приятели на ресторант, за да ги почерпим. Не си спомням вече за какво си говорехме, обаче вместо "Късно е, либе, за китка" изтърсих горното Open Mouth . Изпопадахме от смях, дори не можах да се засрамя, после мъжете заобясняваха как няма такова нещо като късно, винаги е време Joy . Остана ни хубав, забавен спомен Heart .

Имаме заглавията на част от сезона:
13.01 - Lost and Found
13.02 - The Rising Sun
13.03 - Patience
13.04 - The Big Empty
13.05 - Advanced Thanatology
13.06 - Tombstone
13.07 - War of the Worlds
13.08 - The Scorpion and the Frog
13.09 - The Bad Place
13.16 - ScoobyNatural - това ще е анимирания епизод. Нещо не съм във възторг, знам че ще ме издразни Confused .

# 657
Уби ме, но признавам, че се е получило забавно.Joy
И вие сте се женили като нас, най-близките+кумовете, не искахме голяма сватба, след това почерпихме като се прибрахме в НЙ.

Аз пък за пръв път чувам, че ще има анимиран епизод, не ми харесва като идея, но мъж ми ще си бие задника в тавана от кеф.

# 658
Това имаме като снимка засега:

Не ми харесва, съжалявам.

# 659
Търкалям се.Joy
За протокола и на мен не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт