SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 20 678
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
"Scooby-Doo" ми е една от най-отвратните анимации. И като история, и като рисуване.

PS. Синът ни обожава "King Arthur's Disasters".
Въртя, суча, все около Артур се озовавам Joy Joy . Съдба Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 661
Да, така ще кажеш.Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 662
Ех, каква Гуиневир можеше да излезе от мен 4470 . Точно като за Русото изкушение Whistling Joy .

# 663
Само със същите панделки като на емотикона.Joy
Ей така бях отишла на една среща с ММ, това като гаджета, бях като Пипи, а имах и лунички, стресна се като ме видя, но тогава си бях откачена и ходех или така или на плитка, не ме заряза, значи му е харесало. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 664
Било е много сладко, сигурна съм Hug .
Редовно ходя вкъщи с "банани в ушите" - две опашки отстрани на главата Joy Joy или на кукуригу отгоре. На работа се налага да ми е по-прилична прическата - на опашка или с щипка, но обикновено е просто пусната.
Мъжът ми е спец по плитките, а снощи, гледайки Vikings, се вдъхнови да пробваме разни по-сложни неща Joy .

Инфо за Джак - Supernatural: Alexander Calvert upped to series regular for season 13
Lucifer’s son is sticking around
Evil has a new face on Supernatural … or does it?
EW can exclusively reveal that Alexander Calvert, who appeared briefly in the season 12 finale, will be a series regular for the show’s upcoming thirteenth season, in which he’ll reprise his role as Jack (better known as Lucifer’s son). But don’t expect Jack to be a younger version of Lucifer — he might be half angel, but he’s also half human.
“Born literally yesterday, Jack struggles to understand the world he’s brought into and the family that has taken him in (Sam and Dean Winchester) while he wrestles with his place in the world,” his character description reads. “Will he be good? Evil? Or something in between?”
The biggest takeaway? Sam and Dean decide to take Jack in.
As for Calvert, fans might recognize him from his stint playing Anarky on Arrow or, even more recently, as Nick in the 2016 film Edge of Seventeen.

# 665
Изобщо не го помня този от Стрелата.
Предубедена съм към ролята на Сам и Дийн в приобщаването на нефилима, дано не е поредното разочарование.
Да, частта с "по-сложните неща" си я представям.JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Ляво или дясно?

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 21:50 от Ивекс

# 666
Ляво! Ляво! Да подрасква Whistling .

Не ми харесва, че ще го гледаме цял сезон този младеж. Особено ако е така - .

# 667
И аз съм за ляво.

Страхотен емотикон, пепел ти на клавиатурата, но ще видиш, че така ще стане.

# 668
Като нищо Tired . Сам ще е с моркова, Дийн - с пръчката Mr. Green .

# 669
И един подскачащ нефилим по средата.Joy

# 670
Joy Joy
Честно казано, нямам против да съм на това място - едене и "бой" Whistling . Еха!

# 671
Да, мечти.... Много искаме да сме там, ама няма, ще си седим тук и ще точим лиги през монитор, екран или кой каквото набара, най-гадно ще е на морската нимфа, че Априкотов го няма.Joy

# 672
След малко хоризонтираме детето и ще гледаме Рагнар Joy .
Някакси нямам желание да повторя сезона на SPN, може би малко преди премиерата ще го претупам.
Винаги имам и епизодите от SoA - *мъъррррр*

# 673
Ах, ти....Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз съм сама и ми е скучно, нищо не ми се гледа, ще ида да тормозя малко котката и си лягам.
Приятно гледане между другото, сезона абсурд да го гледам, само последния епизод ще гледам преди старта есента.

Да се посмеете с Топче:
Скрит текст:

# 674
Тръткааа Joy !
Погали Рижко и от мен (дано не те захапе/одере Laughing ).

Ето ти и компания за лягане Flutter :

Общи условия

Активация на акаунт