По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 76 013
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Как се изследваше пролактинът? Задължително на  гладно?
 и в починало състояние ли?
Ако няма условия да се лежи, какво се прави?

# 181
  • София
Пролактин се изследва ,като предната вечер не сте правили секс,гърдите не трябва да са пипани.Като отидеш в лабораторията поне 15минути трябва да почиваш преди взимането на кръв.Без да си пила кафе ...Друго не се сещам.Успех Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 182
За пролактин в самата лаборатория ме накараха да поседя 30 минути преди взимането на кръв. Нямаше условия да се лежи и поседях на стол. Май нямаше значение на кой ден от цикъла се изследва.

# 183
Момичета, какво мислите за следната ситуация: на 11 ден- 1 фоликул 19мм и още 2 по 13мм. Е2- 128. Мислите ли че може да се разчита на яйцеклетка/и при пункцията?

# 184
  • София
Ina, според мен можеш да разчиташ! Аз днес бях с Ф 17 мм и Е2 522 в голвмите мерни единици, демек 157 , и ЛХ 10, тая вечер ще боя Хориомон и в понвделник съм на пункция.Дай Боже да има Я и да  оплоди! Ина, стискам ти палци, бодвайте го!!!

# 185
Мерси Буена. Стискам ти палци.

# 186
  • Пловдив
Има значение кога се изследва пролактина...до 7-ми ден след О и се лежи задължително 30 Мин.Без секс поне 2дни.

# 187
Буена,в коя клиника си? В чуденка съм в момента накъде

# 188
  • София
Буена,в коя клиника си? В чуденка съм в момента накъде

В Щерев съм и съм много доволма от докторката ми, въпреки, че не съм.усояла до момента.Тя направи всичко по силите и се тръшкаше заедно с мен на неуспехите, не е виновна, че са ми калпави яйцата. Ще боцкаме 3 цикъла на ец, пък каквото стане.

# 189
Аз никак не обичам да ми говорят, че са ми кофти яйцеклектите, че ми били с кофти потенциал ембрионите.
Мнооого се ядосвам като ми говорят така.... И ако не издържа и поставям на място веднага.

# 190
  • София
Аз никак не обичам да ми говорят, че са ми кофти яйцеклектите, че ми били с кофти потенциал ембрионите.
Мнооого се ядосвам като ми говорят така.... И ако не издържа и поставям на място веднага.

На мен никой доктор не ми го е казвал. Аз просто си го знам, не съм глупава, за да не мога да преценя, че при АМХ 1,4 на едва 30 годишна възраст нещата не са розови. Освен това от досега върнатите ми ембриони, откакто се борим за второ дете, нито един не ми беше перфектен. Или бяха с по- малко клетки за деня си или с нормален брой клетки , но с фрагментации. Досега, като изключим трансфера със сина ми, не съм.имала трансфер на ембрион на 8кл без фрагменатции ( от какъвто се роди той). Така че продължавам напред в търсене на моя ембрион, все трябва да попадна на читав. Дано.

# 191
Защо да се обиждам за яйцеклетки ?? Или става - или не става - аз искам да знам реалната ситуация.
Мразя да ми слагат розови очила.

Ако някой е във "Виена" , Ткуда, може да ми пише съобщения за повече инфо по повод местенето.  bouquet

# 192
Едва ли на някой ще му е приятно да чуе подобно изказване за яйцеклетките и ембрионите си, но според мен също е по-добре да се каже директно проблемът, за да се вземе възможно най-точното и адекватно решение.

# 193
Да, бе, да! На кривата ракета, космосът й пречи и за това набързо казват: яйцеклетките лоши.

Аз с моите яйцеклетки, знаете ли как хубаво си забременявам - от раз.
С АМХ 1,35.
  За да  се направи изказване, че са лоши нечии яйцеклетки, трябва да е медицински обосновано - и ако накарате лекаря да се обоснове, повярвайте ми няма да може и ще ви разказва приказки от хиляда и една нощ.

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 22:14 от Анонимен

# 194
Момичета от декапептил имате ли синини по корема?
Аз првите 3 нямах нищо но другите 4 имам леки синини

Общи условия

Активация на акаунт