По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 76 026
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Любица,
От всякакви инжекции може да се направят синини- става , когато иглата мине през малък кръвоносен съд.
Или е ако е тъпа иглата - аз от Фраксито станах цялата на точки. Много тъпи игли има според мен. Tired

Герда,
Значи ти нямаш пробле мс Я. и деленето им. При вас е генетично , доколкото помня.

Могат да ти кажат , ако има проблем - нали ги наблюдават. То се вижда ( поне при мен) самата яйцеклетка и отделно на 2-ри ден започват фрагментациите.
Ако се настоява за точна информация , ще ви кажат.

# 196
  • София
Разбирам Герда. И според мен при всеки неуспех се оправдават с качеството на яйцеклетките. А проблемите често са други. Защото така както уж имам проблем с качеството, съм сигурна, че ако си имах проходими тръби, щях да забременея на втори-трети месец .....

# 197
  • София
некачествени яйцекелетки е най-лесното оправдание, няма и как да се разбере дали това е проблема.
а некачествени са доста често при неподходяща стимулация, неподходящо избрано време за пункция, все работи, които зависят от лекарите, не от нас.

# 198
  • София
Привет, аз съм прясно инсеминирана хаха. В 8,30 Ф си беше там, 5 минутки след това се спука преди да бъде набоден. Направихме инсе. Според мен не е бил кух, затова си викам къде не сме ги дали тия 500 лева. Та така, сега си лежа още на магарето.

# 199
Инсеминирана  Joy
Айде от мен уискито, ако имаш плюс тест  Hug

# 200
Буена, надявам се на чудо, след толкова години на опити - знае ли човек.  Вярвам, че всичко е възможно. Kissing Heart

# 201
  • София
Мерси, мацки! Чисто хипотетично аз си ставам за инсе, проходими тръби, перфектен материал от мм, бях си с хубав Ф, с хубави хормони, лигавица чудесна.
Реалността разбира се е друга, но човек никога не знае.

# 202
Буена, поне реакцията е била бърза, браво !
Желая ти успех ! Hug

# 203
Леле, Буена, стискам палци Praynig
На + теста и аз ще пийна две глътки уиски в твоя чест, нищо, че кърмя Simple Smile

# 204
Буена, дано в инсето ви е бил късмета този път Simple Smile

# 205
  • Пловдив
 Peace Успех и от мен!

# 206
Успех Buena !

# 207
  • София
Благодаря ви, момичета Heart Страхотни сте! Към списъка добавям, че при нас без проблем се оплождат с инвитро Я, така че си имам шанс, макар и минимален. Да, реакцията беше супер бърза, реално инсето го направихме около  час и половина след пукането на Ф. Поне не ми е "празен" месеца и чакам нещо Blue Heart

# 208
Буена, успех и от мен и дано това да е разковничето! Simple Smile

# 209
  • София
Успех Буена!

Общи условия

Активация на акаунт