По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 76 037
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • София
на твое място бих опитала при владимиров с фонда,макар че честно казано не ми харесва подхода му.
в щерев аз лично не харесвам ембриолозите им.
нещо има там при тях, което не ми харесва.
но пък вие мъжки фактор доколкото помня нямахте.

# 241
+ 1 .Сменяй!

# 242
  • София
Нямаме никакъв мъжки фактор, всички показатели са му не просто добри, ми на горна граница, нищо че всяка вечер пие по една ракия и пуши по кутия цигари на ден, проблемът е изцяло при мен, какъвто и да е той, защото никой не можа да разбере защо не забременявам нормално. Само че като бях по-млада, поне с инвитро хващах от раз, първо близнаците ( в Щерев бях тогава пак, та затова не мисля, че те са виновни, щото тогава си забременях като пич с 2 върнати ембриона- две бебета), после втори опит в Надежда, едно ембрионче - синът ми. Демек каквото ми върнеха в матката, се хващаше. А сега и с инвитро не мога. Трите ЗЕТа в Надежда съм ги направила на фона на полип, ИР и много високи НК клетки, а Квазимодото Владимиров каза, че дори не е бластоцист това, така че тях ги отписвам. Първия опит при Коновалова миналия ноевмр имах само едно ембри и го върнаха на 2ри, беше си хубавичко, но пък с нечетен брой клетки..тогава все още бях с полип. Март махнахме полипа, май опита нямах трансфер, защото тръгнах с малко антрални и имах само 3 Я, които не се оплодиха ИКСИ. Дефакто от махането на полипа насам имам един трансфер само, последния от юли месец, на който ембритата не бяха перфектни, нямаше нито едно 8 клетки без фрагментации да кажеш, ето, беше страхотно , ма не се хвана, просто бяха не сообено читави. Те бяха оплодени инвитро, там няма какво да се сбърка от ембриолозите.

# 243
Помня Квазимодото. Той къде беше?

# 244
  • София
Помня Квазимодото. Той къде беше?

Квазимодото ми беше бластоциста от третия ЗЕТ в Надежда. Аз ги върнат един по един в три последователни месеца. Първите 2 ембрита не бяха лоши, даже от първия имах някакъв плах опит за имплантация, но тогава кървях межди циклите, Персенска знаеше за това и нищо. Каза ми, че имам полип след третия неуспешн ЗЕТ и предложи да го махнем. Преди това нищо не "виждаше".

# 245
Буена, каквото ти подсказва интуицията - това направи. Според мен в твоята шантава ситуация, в която какво ли не пробва единствено може би ще проработи схема, за която в момента дори не се сещаме, колкото и абсурдно да звучи, но определено вярвам, че най-голямата заслуга за постигането на успех е не само на лекаря, но и на добрата ембриология.
Ако смяташ, че ембриологията е по-добре при Владимиров - мятай се там, ако ли не остани в Щерев. Трудно е в тази ситуация да се леят съвети, особено когато никой, никога и най-вече не съществува вълшебна рецепта за успех.Gift Heart
Каквото и да решиш, аз определено продължавам да вярвам, че ще се получи - но не знам как и кога, за жалост.Kiss

# 246
Защо не опиташ един ЕЦ при Владимиров и тогава ще решиш къде да е с фонда?
Макар че имам чувството, че няма да ти се наложи,  а аз ще пия уиски Stuck Out Tongue

# 247
  • София
Защо не опиташ един ЕЦ при Владимиров и тогава ще решиш къде да е с фонда?
Макар че имам чувството, че няма да ти се наложи,  а аз ще пия уиски Stuck Out Tongue

Хахахха, черно Джони за теб, ако се случи това Satisfied Ще ме напишат в някой научен труд, забременяла от инсе след толкова неуспешни инвитро Grin
Аз щях да опитам още този месец при Влад на ЕЦ, но той август почива. Каза ми септември да отида, ма му писах кога чакам цикъл и той каза, че  още няма да е наличен в клиниката, демек и септември при него няма да мога.
Може би октомври ако всичко е ок ще опитам при него един ЕЦ и да, може след това да взема по-адекватно решение, защото сега е само на база виждане с него.

Дънди Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 248
Здравейте момичета, днес мина прегледа ми в клиниката и док предлага ендометриозна биопсия и НКклетки. Това след биохимичната слез ЗЕТ на много добри бластоцисти. Ще съм ви много благодарна за мнение и съвети. Доста се притеснявам от процедурата. Док каза че е като болезнен цикъл....но така ми бяха казали и за ЦСнимка а тогава щях да умра направо...

# 249
  • София
Усмивка, взимането на ендометриална биопсия е по-скоро като взимането на цитонамазка. Всичко става за 2-3 секунди.

# 250
@Усмивка@, аз преди биопсия вземах един аулин.Никак не търпя на болка.

# 251
  • Пловдив
Малко да обърна посоката  Simple Smile Някой да е борил Е.коли Rolling Eyes Вчера свърших 2-я АБ...

# 252
С пробиотици и лактобацили

# 253
  • Пловдив
С пробиотици и лактобацили
кои?докторите не ги изписват Crossing Arms

# 254
Нандин дано си права.И доктора така каза.Каза че нещо като вакуум изсмуква лигавицата и не боляло.Но като се сетя какъв ужас беше при цветната снимка със същите обяснения за болката и умирам от страх.
Лилка а с аулин болеше ли?
Мислите ли че това ще даде отговор защо не става с уж хубави ембриони?Първия път с нищожно покачване на ЧХГ-5-7 а втория път след ЗЕТ биохимична бременност.Аз имам и малък миомен възел, за който доктора всеки път питам и той казва че е много далеко и не е той проблема.

Общи условия

Активация на акаунт