По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 76 065
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Много им е важна вирусологията, на мен не ми е известна до може по зк.

# 316
  • Pazardjik
Може , аз винаги ги пускам с направлевие. Отиваш при личната и и казваш направо кодовете , а те са
05.01 HIV
02.07 Wass
05.05 хеп.В
05.06 хеп. С
хламидия и токсоплазмоза не са през ЗК.
Личната ми дава и пкк ,  СРП , фибриноген и за Аг ,а Аг-то ми дава за хормоните , секрет и цитонамазка .

# 317
  • София
Някой беше споменал преди време къде могат да се правят безплатно тези изследвания, когато е за ин витро процедура, но не се сещам Blush. Някой дали се сеща?
Единият вариант е при кръводаряване, но не винаги е опция, покрай всичките лекарства, които приемаме покрай процедурите.

# 318
  • Sofia
Здравейте на всички Simple Smile. прикачам линк към нещо интересно ако някой се интересува Simple Smile
http://www.medikara.bg/bezplatni-konsultacii-za-invitro-s-doc-ainur-ershahin
Местата свършват изключително бързо имайте го в предвид Simple Smile

# 319
  • София
Момичетета, мерси за палчетата. ЧХГ от днес ми е 1,4 , 9ти ден.

Програмата ми оттук нататък е още един опит за ЕЦ, този път при Владимиров, после опит по фонда, който чакаме ноември някъде и ако пак ударим греда, последен опит , този път с доноски Я.

# 320
Буена, съжалявам, стисках силно палци! Дано поне ЕЦ при Владимиров да се получи.

# 321
  • София
Буена, не съм много на ти с инсеминациите, но реално инсеминацията не се ли прави в деня на О. Т.е. ако сравняваш с ин витро и връщане на ембрионите на 5-ти ден, тест би следвало да се прави след поне още 6-7 дни, т.е. на 11-12 ден от инсеминацията (без да искам да ти давам напразни надежди).

# 322
  • София
Буена, съжалявам, стисках силно палци! Дано поне ЕЦ при Владимиров да се получи.

Мерси, Сънлайт Blue Heart Предполагам, че при Владимиров няма как да го изпуснем Ф, защото при него винаги има някоя инжекцийка за стимулация и Цитротид, докато сега бях на напълно естествен цикъл в Щерев.
Проучвам вече и доноските програми тук там. Стимулиран опит ще направим още един, последен, този път се заклевам пред себе си, че трябва да е псоледен. Иначе на ЕЦ може да пробваме 2-3 пъти, ако имаме пари. Надявах се фонда да реши да поема ЕЦ, но явно няма да стане. Та така, продължаваме с борбата.

Зазу, за съжалени резултатът на този ден е абсолютно меродавен. Да, инсето съвпада с О, точно така. Демек, точно както при естествено забременяване, на 9-10ти ден след О трябва да има стойност поне 20-30 вече. При мен тази единичка е остатъчна стойност от тригера.

# 323
Момичета изписа ми по 100 ед. Пурегон сутрин и вечер за 5 дни как ви се вижда

# 324
А бе жена, защо си се бола  #2gunfire

# 325
  • София
Буена, от мен  Hug

# 326
Буена, много съжалявам мила. Но не се предавай. Владимиров щом ще назначи някоя ампулка ще има и Цитротид  и фоликула няма да бъде изпуснат. Приеми го че инсето е по-ненадеждно от ин витрото и си го направила защото е нямало на къде.

# 327

питай в тази тема по-добре:
http://old.bg-mamma.com/?topic=992091.msg35476951#msg35476951

Успех  Simple Smile

# 328
  • София
Инче, аз наистина я направих, за протокола просто. Щом не забременявам нормално, няма причина да стане с инсе. При нас и тръби и спермограма са без забележки, така че на хартия трябваше нормално да съм забременяла и родила няколко пъти.  Аз съм ок, не съм се сдухала, то по-сдухана от по принцип няма как да съм Smile
Септември ще почиваме от процедури, че изтъняха джобовете вече.

# 329
  • София
Както и да ни се струва, ликарствата и дозите са индивидуални.

Общи условия

Активация на акаунт