По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 76 060
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Много е рано да го отписва инсето, извинявам се , че така нахълтвам.
Но ви чета отдавна и не смея да пиша.
 От 4-5 години правим опити, но бебето се бави.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 14:23 от anitta33

# 301
Сега видях, че инсето е било на 21.
Чекай Буена. Имам уиски да купувам  Mr. Green

# 302
  • София
Момичета, много сте мили, наистина, но няма как да съм бременна! Спомням си с умиление как Сигма ме заплашваше с бой едно време като пуснах ЧХГ на 7ми след трасфера със сина ми и беше отрицателен, после на 9ти вече беше положителен, а аз бях отписала нещата Grin
Но тук случаят е друг.  Вчера сутринта престото ми беше с доста видима черта и заедно с прогестерона пуснах ЧХГ и беше 5,4.

Днес пак препиках престо и чертата вече е толкова бледа,че даже не си личи на снимка. Просто защото вчера е било остатъчно стойност от Хориомона. Днес ми е 8ми ден иначе.

# 303
И аз като забременявам успешно и така показва престото.
Успокой топката.

# 304
  • София
една седмица след инсеминация просто няма как да три покаже нищо, това са 7 дни все пак, то ако има ембрион едва вчера може да се е имплантирал.

# 305
  • София
Аз съм си съвсем спокойна. Просто не съм бременна, което си се знаеше отначало. Този тест, който съм снимала, е от вчера, при чхг 5,4. Днесшния не съм го снимала, защото няма да видите чертата на снимката, толкова е бледа.

# 306
Имай малко търпение.Simple Smile Ние всички много вярваме в успеха.

# 307
Кога се пуска кръвен тест? Колко време след О?

# 308
  • София

На 8миден след О (деня на О не се брои) кръвният трябва да е 5-10, а на 10ти ден между 20-40 са средните стойности.

Преди някой да ми скара да не спирам лекарствата, веднага казавм- нищо не съм спирала, даже днес сутринта и фракси си бих. Не защото вярвам,че може да е станало, ми защото съм се презапасила за цяла бременност още миналата година, явно накрая ще ги подаря, че то краят на срока на годност наближи.

# 309
Буенче,  при Персенскa съм.
И aз не ти дaвaм дa отписвaш инсето.Нaли знaеш, че когaто нaй не очaквaш стaвaт нещaтa.

# 310

На 8миден след О (деня на О не се брои) кръвният трябва да е 5-10, а на 10ти ден между 20-40 са средните стойности.

Преди някой да ми скара да не спирам лекарствата, веднага казавм- нищо не съм спирала, даже днес сутринта и фракси си бих. Не защото вярвам,че може да е станало, ми защото съм се презапасила за цяла бременност още миналата година, явно накрая ще ги подаря, че то краят на срока на годност наближи.

Благодаря :*

# 311
Аз съм заплашвала някой с бой. Ъпсурт  Mr. Green

# 312
Хахаха Сигма, развесели ме.😜

# 313
Буена струва ми се, че ще се повтори случая за който разказваш как Сигма те е заплашвала заради  ранния тест, а после се е оказал положителен Smiley Стсикам палци.
Момичета вчера мина биопсията от която толкова много ме беше страх както разбрахте.Наистина страха само беше голям, доктора беше много внимателен и всичко мина съвсем поносимо.Предупредиха ме че цикъла ще ми подрани най-вероятно.Взеха ми и кръв за НК клетки и сега чакам десетина дни за резултати.Да видим от там ще се покаже ли нещо.

# 314
  • пазарджик
Някой знае ли дали за вирусология преди стартиране на процедура може да се направи с направление от личния лекар ?Бях чела преди време някъде,че могат да се правят изследвания за инвитро безплатно ,но не помня къде в съответните градове ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт