По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 76 057
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Как ли е прогестеронът при Буена?

# 286
  • София
Как ли е прогестеронът при Буена?

Пуснах го днес, 7 ми ден ми е от О. Прогестеронът ми е 21 при реф. 4-26, като аз взимам 2 по 1 утрогестан и 1 дуфастон на ден.

# 287
Много ти е хубав прогестерона. Стискам палци за хубавиновини.

# 288
  • София
Много ти е хубав прогестерона. Стискам палци за хубавиновини.

Мерси, Герда Blush Шансът да е станало е към 0 при мен, аз съм тежък случай. Нормален ми е прогестерона, не е  "бременен" , така да се каже, ма като за един фоликул и едно жълто тяло е добре.
Между другото аз ги пия утрогестаните, не слагам нищо вагинално в момента.

# 289
Повече от 1 седмица не ги пий през устата, защото ще вдигнеш асат и алат над 100 .Много товарят черния дроб, защото са за нагинална употреба.

# 290
Буена, не така. Шанс имаш, колкото и да е си е шанс. Освен това резерва ти е що-годе запазен, така че е много вероятно яйцеклетката да си е качествена и това да е успешния ти опит. Не искам да се предаваш. Всичко Божа работа.

# 291
  • София
Мерси, Герда, права си, не е добре да се пият дълго, но за седмуца - десет дни няма нищо а ми стане и то с тая малка доза.

Инче, мерси! Резерва ми е алеч от запазен, особена за възрастта ми, но докато има Я ще пробвам. Какво стана с теб? Посшедно като пита за фоликула и хормоните, набодохте ли го?

# 292
Не, миличкa. Питaх зa приятелкa, която не пише във форумa. Нaдявaм се този цикъл дa нaбодем фоликул.
Знaм, че зa възрaсттa ти резервa не е ок, но все пaк AМН ти е нaд 1. Товa си е все пaк нaдеждa.

# 293
  • София
О, Инче, не съм разбрала, извинявай Blush Ще ти стискам палци силно! Ние също ще пробваме пак на ЕЦ септември, освен ако от фонда не се разбързат супер много, че така са сапочнали да звънят, че до нас останаха малко над 800 номера.

# 294
Буенче, пожелaвaм ти въобще дa не се нaлaгa дa ползвaш фондa.
Aз току-що си взех епикризaтa от хистероскопиятa- полип.
Нaдявaм се доки дa се съглaси нa следвaщия цикъл дa прaвим опитa нa ЕЦ. Сaмо дa не кaже, че трябвa дa минaт няколко цикълa зa зaздрaвявaне, че чaкaнето убивa. Кaто прaвя нещо поне се успокоявaм, че не бездействaм.

# 295
Здравейте прекрасни хора,
И аз като вас мечтая!
Аз съм на 29 , той на 38. Аз с един неуспешен брак зад гърба си и една прекрасна дъщеря, той с дълга връзка не довела до никъде!
Днес се борим с огромното си желание да имаме дете, вече няколко месеца без резултат Sad
Пуснахме изследвания. Живите му сперматозоиди са "единици" ( така каза док).
Не губя надежда естествено, знам че е важно , че има живи все пак. Той от друга страна се смачка ужасно и от седмица е унил и нещастен , опитвам се да му поддържам духа, но е трудно. Той самият е загубил баща си в ранна възраст и цял живот е мечтал , той да е баща. Боли ме много за него.
Искам да направя всичко което зависи от мен, дори това да означава да мечтая с всяка фибра на съществото си.
Успех на всички в сбъдването на мечтите :*

# 296
Един или два читави С трябват, за да станете мама и татко, така му кажи Wink Успех в борбата, дано е кратка и с най-хубавия финал Hug

# 297
  • София
Буенче, пожелaвaм ти въобще дa не се нaлaгa дa ползвaш фондa.
Aз току-що си взех епикризaтa от хистероскопиятa- полип.
Нaдявaм се доки дa се съглaси нa следвaщия цикъл дa прaвим опитa нa ЕЦ. Сaмо дa не кaже, че трябвa дa минaт няколко цикълa зa зaздрaвявaне, че чaкaнето убивa. Кaто прaвя нещо поне се успокоявaм, че не бездействaм.

Да, Инче, и аз изпадам в дупка, когато не правим нищо. Затова и се съгласих сега да направим инсе, викам си по-добре от нищо. Бог ми е свидетел, не е като да съм бездействала! За точно 14 месеца направихме 3 ЗЕТа, 3 инвитро опита с 2 трансфера от тях, една хистероскопия и едно инсе!

Когато аз махах полип през март тази година доки искаше още на следващия цикълд а почнем, за да използваме надраскването на лигавицата от процедурата. Ние нямахме пари, обаче, и започнахме на по-следващия цикъл. За съжаление тогава нямах ембрион за връщане, та така и не можахме да позлваме този ефект. Някой лекари препоръчват 3 месеца да се изчака, някъде веднага след това. Ти при кой лекар беше, при Семерджиева ли си?

# 298
Инсето сигурно ли е, че е неуспешно  newsm78

# 299
Не е хич сигурно, тя така се е настроила, а ние я чакаме да развее + теста, за да пием уиски Laughing

Общи условия

Активация на акаунт