По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 76 055
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Как хубаво звъчучи бейби бум Heart Eyes
Дано е в световен мащаб в инвитро клиниките!

# 271
Да те дерат ли:anguished: док каза вакуум.
Какво да кажа..незнам кое е правилно. Доверила съм се. Дано сме на прав път.Frowning1Според теб проблема е в ембрионите ли?
 За цената док каза 200лв.

Усмивка,
В 80% от случаите, когато има имплантация и тя спира , проблема е в ембрионите.
Една форумка беше писала, че НК клетките са й 3 пъти над нормата и забременява 5 пъти с аборти в различни седмици.
Направи си биопсията шом искаш- аз не че те плаша, просто без упойки нищо не искам да ми правят. Вакуум има, но все пак ти взимат малко от лигавицата.
Успех  на следващия трансфер bouquet

# 272
И съ-форумката се включва .. Simple Smile НК клетките не ми бяха 3 пъти над нормата, но без бременност над нормата по принцип (за жени във фертилна възраст дори е по-ниска) и по време на бременност 2 пъти над горна граница. Последният път направихме ДНК и сме 100% сигурни, че полиплоидията е обрекла завършека. Винаги има шанс да има повече от един фактор, както и последният ни неуспех да е бил инцидентен, но наистина не вярвам в НК клетките, освен ако не са изследвани като материал от матката, а не кръвна проба. Все пак част от НК клетките се явяват именно помощници на имплантацията и развитието на ембриона Wink

П.П. Живот и здраве ни предстои опит с донорска яйцеклетка, където наистина НК клетките като имунна защита биха могли да окажат влияние при имплантация и износване. Тогава ще мога да кажа със сигурност за значимостта на повишен брой в кръвна плазма като предопределящ успеваемостта.

# 273
И съ-форумката се включва .. Simple Smile НК клетките не ми бяха 3 пъти над нормата, но без бременност над нормата по принцип (за жени във фертилна възраст дори е по-ниска) и по време на бременност 2 пъти над горна граница. Последният път направихме ДНК и сме 100% сигурни, че полиплоидията е обрекла завършека. Винаги има шанс да има повече от един фактор, както и последният ни неуспех да е бил инцидентен, но наистина не вярвам в НК клетките, освен ако не са изследвани като материал от матката, а не кръвна проба. Все пак част от НК клетките се явяват именно помощници на имплантацията и развитието на ембриона Wink

П.П. Живот и здраве ни предстои опит с донорска яйцеклетка, където наистина НК клетките като имунна защита биха могли да окажат влияние при имплантация и износване. Тогава ще мога да кажа със сигурност за значимостта на повишен брой в кръвна плазма като предопределящ успеваемостта.

За биопсия на маткака става дума.
Иначе в кръвта и аз съм на горна граница. Имала съм имплантация , но приключих рано , в 6/7-ма седмица при естествено забременяване.
Сега при инвитрото съм с чисти нули на тестовете.

# 274
В тази връзка НК 12% много ли се водят?

# 275
Да се изкажа за биопсията - първата ми бременност се получи точно след биопсия и то с много "лоши" ембриони.На пети ден дори не бяха бластоцисти, на снимките, които получих нямаха никакъв що-годе нормален вид. Бременността ми не се разви, но по други причини.
Смятам, че точно"биопсията", направена по настояване на Персенска в месеца преди трансфера, подпомогна имплантацията да се случи.Бяха се хванали и двата ембриона.

# 276
С НК 12  си имах бременност.Имунолозите казаха, че е ок.

# 277
На мен също така ми беше казано, тук където сме дори не се интересуват от НК клетките

# 278
Момичета на декапептил съм от 14/08 всички фолекули са равномерни само един е напред док ми зголеми дозата на2×1 декапептил до сряда как мислите ще се спука ли?
А estradiola e 47.6

# 279
Естрадиола е хубав, няма да се спукат до сряда.

# 280
Ох и какво да правя

# 281
  • София
ти чакаш да се спука, за да започнете стимулация ли?

# 282
# 283
  • София
ами щом доктора ти е казал да чакаш си чакаш.

# 284
Завърнах се от отпуската и не мога да смогна с четенето.  Joy

Буена, неочакван развой на нещата е имало при теб и ти стискам палци да е за хубаво.  Hug
Колкото до клиниката, няма нищо лошо да опиташ другаде и нов подход.

Общи условия

Активация на акаунт