По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 76 007
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • София
може пък да проработи късмета на начинаещия  Simple Smile
при мен най-първата пункция беше на ец, сега гледам - фоликула е 18 мм,E2 -180, LH - 5.82, имало е яйцеклетка, оплождали са нещо, явно е ставала.
после имам - 15мм, Е2 222, LH 13.51
 2х16, Е2 128, ЛХ 5.88- 1 я
не ми се рови и за другите, ама са все подобни.
основно слагаме прегнила на 15-18мм

# 166
  • София
Erna ех да му се не знае, хубаво ембрионче е станало, как пък не с е е хванало! Много съжалявам! Ще пробваш ли пак?

Бамба от твоите уста в Божиите уши! Кой иска късмет да проработи, само да стане. Мерси за инфото с данните!

Ще видим утре как ще ми бъдат хормоните, но определено мисля, че ако остане за понеделник ще го изпуснем, та ще настоявам.

# 167
На мен Прегнил ми бият на 18-19 мм, и на 42 час пукам фуликула, ако не се цели пункция.

# 168
Аз съм пред дилема дали да правя на ЕЦ или с лека стимулация. Имам 1 пункция само с Прегнил и въпреки че в деня преди Прегнила ЛХ е било 7,2 яйцеклетката беше презряла. На Клостил отговорих добре- 6 фоликула, но вдигнах рано ЛХ. Включихме Менопур, за да може да слагаме Цитротид, но само 2 яйцеклетки не бяха презрели. На силна стимулация не отговарям. Това презряване мисля че е от изчерпания ми резерв. Но наистина не знам какво да предприема.

# 169
Аз съм пред дилема дали да правя на ЕЦ или с лека стимулация. Имам 1 пункция само с Прегнил и въпреки че в деня преди Прегнила ЛХ е било 7,2 яйцеклетката беше презряла. На Клостил отговорих добре- 6 фоликула, но вдигнах рано ЛХ. Включихме Менопур, за да може да слагаме Цитротид, но само 2 яйцеклетки не бяха презрели. На силна стимулация не отговарям. Това презряване мисля че е от изчерпания ми резерв. Но наистина не знам какво да предприема.

Лека стимулация - поне 2 Я. да се получат.  newsm78
С поликистоза ли си ?

# 170
Не. С ИЯР съм. Не отговaрям добре нa стимулaции. Товa с Клостилa беше някaкво чудо.

# 171
Здравейте,
когато се прави спермограма трябва ли да е гладен и жаден партньорът?

# 172
  • София
Здравейте,
ne

# 173
  • София
Здравейте,

Не.

И аз не отговарям добре на стимулации, затова се решихме на пробите на ЕЦ, ще видим какво ще стане. Като излезе фонда ще направим стимулиран опит, то се е видяло.

# 174
Буенa, пожелaвaм ти дa не стигaш до стимулирaн опит, a дa имaш късмет нa ЕЦ. Вие ще събирaте ли ембриони или ще връщaте веднaгa?

# 175
  • София
Буенa, пожелaвaм ти дa не стигaш до стимулирaн опит, a дa имaш късмет нa ЕЦ. Вие ще събирaте ли ембриони или ще връщaте веднaгa?

Благодаря ти, Инче Blue Heart Да ти се връща хубавото пожелание!
Няма да събираме категорично. Първо, нямаме пари да замразяваме и съхраняваме (това си е немалък разход). Второ, аз не вярвам особено в ЗЕТ, поне при мен мисля, че не са ок. Имам 3 неуспешни такива, същевременно от пресни трансфери съм имала поне биохимични. Ако има оплождане и нормално делене, връщаме пресничко на 3ти ден, чакаме и това е, каквото сабя покаже. Разбира се, напълно наясно съм, че с моето АМХ, вероятно повечето Ф са или кухи, или с негодни Я, но поне се надявам да успяваме да ги боднем, да не се пукат предварително, за да може поне да се разбере какво е съдържанието. Утре ще знам кога ще ми е пукнцията.

# 176
  • София
Buena esperanza , не трябваше ли днес да решавате за пункцията?

# 177
И aз мисля кaто теб зa трaнсферa. Дaно товa е твоятa яйцеклеткa и успешния ти опит.

# 178
  • София
Благодаря ти още веднъж, Ина Heart Дай Боже!

Бамба, днес сутринта бях, но Ф е 16мм и е рано, затова ме вика утре сутринта пак и вече ще знам за деня на пукцията.

# 179
Александра, ти беше споделила, че ще умуваш къде да отидеш на преглед, но съветвам те - не отлагай много. По-добре е да се действа по-бързо, ти като отидеш на преглед сама ще си усетиш дали това е мястото, където ще продължиш с евентуални следващи действия. Че са много добри лекарите в Свети Лазар, добри са, но и апаратурата във всички сектори е обновена. А и щом държиш много на личното отношение, там се обръща лично внимание на всеки пациент.  Пожелавам ти да се окаже някой дребен проблем!  Hug

Благодаря ти за съвета, оценявам го. Няма да отлагам. Още другата седмица ще взема решението. За вниманието и личното отношението със сигурност ми е важно. Мерси, още веднъж - другата седмица ще споделя какво съм решила.

Общи условия

Активация на акаунт